Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 347
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря много, момичета за предложенията, ще обиколя и ще разгледам, дано имам успех!
Хубава неделя!

# 496
Аз пък си търся дънки. Да не са безбожно скъпи. Мисля че съм 46ти номер. Харесах тези на ХиМ, но нямало в Парадайс, трябвало да ида до Ринг или до Сердика.
Знаете ли други магазини за дънки големи размери по моловете?

# 497
Аз пък си търся дънки. Да не са безбожно скъпи. Мисля че съм 46ти номер. Харесах тези на ХиМ, но нямало в Парадайс, трябвало да ида до Ринг или до Сердика.
Знаете ли други магазини за дънки големи размери по моловете?

Аз си купих онлайн дънки и съм доволна. Може да ги видиш тук http://maximoda.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D … aloni-cvetli.html

От H&M също пазарувам онлайн, защото големите размери може или онлайн или в само в един от магазините им, но не си спомням кой беше.

# 498
  • София
Молските магазини са с размери до 44 обикновено, говоря най-вече за ХМ, Страдивариус, Orsay, LCW... не съм сигурна, но май съм мяркала и над 44 в LCW...
В Страдивариус са 95-96 процента памук, отпускат се и има модели, които са малко по-големи, отговарят на горния, т.е 44 ще мине за 46...но в момента нямат намаление и са по 40-50лв :/

# 499
В страдивариус са доста умалени
В уайкики има доста големи размери, доста над 44, 48 има със сигурност, може би и до 50-52, при това някои доста се разтягат и отпускат и са изгодни. В пийк и клопенбърг също има, но е скъпо.

# 500
Последните два чифта, които си купих са тези:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01AATGMXY/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01AATG1YY/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
И от M&S преди няколко месеца като имаше намаление за 19 лв, намалени от 79. Този магазин работи ли още? Нали щяха да го закриват. Thinking
В H&M има дънки до 52-ри размер, мисля.

# 501
Не, не работи вече

# 502
Бижу, вторите са много яки.
От М§С си взех най-яките сутиени на света, два за 15 лева. Сега така ме е яд, че не взех поне още два, а затвориха вече магазините в България.
Тогава гледах за дънки и мерих някакви, нямаше големи, все ми бяха на ръба.
В H&M, както писах бях в Парадайс онзи ден, но ми казаха, че големите номера са само в Сердика и Ринг мол, ще посетя Ринг скоро и ще пробвам. Simple Smile Тъкмо там ще видя и в Уайкики, той ми е любим, оттам купувам дрехи на децата на намаленията.

# 503
Е, и в дъмол си има големи размери,мааз ги бойкотирам по други причини

# 504
  • София
Не съм съгласна за Страдивариус, че са омалени номерациите! Един и същи номер купувам и оттам и от Orsay , ХиМ и Уайкики, според зависи от плата са или по-стегнати или се отпускат леко

# 505
Здравейте момичета , показвам ви магазин в Бургас от който си закупих големи дрехи. Снимката в Гугъл не отразява актуалното състояние , но магазина е точно на този ъгъл срещу пазара. https://www.google.bg/maps/@42.4931505,27.4655055,3a,38.9y,211.3 … 12!8i6656!6m1!1e1
Ако някоя от вас отиде до там моля да ми пише на съобщение марката на дрехите от новата им стока -нещо като спортен комплект в черно в размер 6ХL. Искам да го потърся в София, защото го видях в малък размер и нямах време да ги чакам до следващия ден.
Държа да отбележа , че имат и мъжки дрехи големи размери.

това до краснодар ли е, какви са цените?

# 506
Ами аз съм 44 по Х и М и уайкики и дрехите от страдивариус ми малеят, на бюст, на ръчички и т.н.
Ако ти си по-малък размер,и ти стават, може би не си точно пухкава...

# 507
  • София
аз за дънки говоря! Дребна съм и преди да кача 30кг бях 36 р-р, сега дънките са ми твърдо 42, та баш съм за тази тема  Mr. Green  Проблем имам навсякъде с блузите, защото по тялото ми пасват дори 40-ти, но заради бюста често купувам 42, дори 44 при неразтегателните модели и ризите.
Но наистина от Страдивариус една блуза нямам, все не ми харесват.

# 508
  • Стара Загора
Показвам си последната неуспешна покупка. Някой ако ги хареса, да свирка.

Червени сандали ГОТИ, производство на Пещера - цък  цък
Естествена кожа, много удобна подметка.
Пише 41, но са по скоро за 40 номер според мен. Дължина на цялата стелка -27 см, на фит зоната - 26 см. Ширина в най-широката част - 9м.
На мен ми са тесни и ми стърчи петата. (а това най-много мразя)

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 06:39 от Лалка

# 509
  • Sofia
Харесват ми като модел.
Дали имат по-големи номера и други цветове?

Общи условия

Активация на акаунт