Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 221
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Ню Йорк
Привет! Днес открих един реален магазин с много прилични дрехи и като модели и изработка, и като цена (например панталон 69 лв). На Графа се намира. Номерата са от 48 европейска нагоре. Слагам описанието в скрит текст, дано не нарушавам някое правило за реклама.
Скрит текст:
Магазинът се казва ХХХХХ и се намира на Графа между Раковска и Църквата Свети седмочисленици, срещу пазарчето.

Точно от този магазин си купих блуза, която хич не беше евтина и за капак се оказа втора употреба, но го разбрах чак в къщи. Изключително разочарована съм и не бих стъпила отново.

# 571
Е, глупости сега! В този магазин дрехите не са втора употреба. Ако случайно си си купила блуза на Ула Попкен и затова си решила, че са втора употреба, не, не са. Понякога продават блузи на тази марка на много сносни цени. Имам две.

# 572
В магазин Баскет/до Фешън галери в Люлин са заредили доста бельо, дрехи и връхни дрехи много големи размери, над 48 европейски размер, а цените са много ниски. Има интересни неща.

# 573
В магазин Баскет/до Фешън галери в Люлин
Моля за инфо, къде точно е това. Не всички сме от Люлин. Blush

# 574
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В магазин Баскет/до Фешън галери в Люлин
Моля за инфо, къде точно е това. Не всички сме от Люлин. Blush

На бул. "Царица Йоана" 775 , около метростанция Люлин.

# 575
Благодаря! Hug

# 576
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И в самия Фешън Галери има добри попадения, за мен не, но на малчо съм купувала дрешки, намалени на 50 %, с чудесно качество.

# 577
  • Стара Загора
Аз да кажа  и за една друга възможност. Може би не на всеки ще се хареса, но аз не робувам на марки и производители.
Вчера от магазин Липненски си взех чудно мекичък пуловер за колосалната сума от 10 лв. Не пише от какъв материал е, изпрах го на 40 градуса, не се степа. Колкото и да изкара, за тез пари...
На мъжът ми миналата година купихме зимно яке за 35 лв. Цяла зима го носи и е като ново. А той не е от пазещите. Подобни по магазините мери, ама там почваха от 80 лв.
Сега мери някакво кожено, изкуствена кожа, много меко, ама му беше голямо.
МОмичетата казаха, че зареждат до 60 номер. Е, относителни са малко номерата, но все пак мъж ми е над 100 кила и 1,85.
Преполагам, че навсякъде има такива магазини, едва ли са само в Стара Загора.

# 578
Е и във Фешън галерия, и в Липненски има попадения, но трябва следене. Аз затова написах за зареждането вчера. Има доста палта, бельо, панталони в големи размери, на много ниски цени, а обикновено големите са слъпички. Аз ходя понякога, защото си намирам и големи номера обувки. Има големи боклуци, но има и попадения като ванс и каприс  Wink

# 579
  • София
Преди седмица от "Липненски" на Стамболийски (близо до МОЛ-а) си купих големи дънки за 5 лв.
Вероятно имат и по другите магазини.

# 580
Ние го нямаме този магазин в квартала. Rolling Eyes Ще помисля къде съм виждала такъв.

# 581
В кой квартал си, има на доста места

# 582
  • Ню Йорк
Е, глупости сега! В този магазин дрехите не са втора употреба. Ако случайно си си купила блуза на Ула Попкен и затова си решила, че са втора употреба, не, не са. Понякога продават блузи на тази марка на много сносни цени. Имам две.

Е сега, лъжкиня ли ме изкара? Нямаше да го кажа, ако не беше така. Ще снимам блузата да видите. Изрязани етикети и изпопадали капси. Личи си, че не е нова.

# 583
Изрязват етикетите на Ула Попкен, защото нямат право да ги продават. А може и да не са оригинални, затова. Макар че моите три блузи на марката от този магазин, не са мръднали при три години носене и безброй пранета - нито на цвят, нито са се свили, нито разпуснали, нищо.
Дрехите им не са втора употреба, пък ти както искаш си мисли, че те наричам.

# 584
  • София
Изрязват етикетите на Ула Попкен, защото нямат право да ги продават. А може и да не са оригинални, затова. Макар че моите три блузи на марката от този магазин, не са мръднали при три години носене и безброй пранета - нито на цвят, нито са се свили, нито разпуснали, нищо.
Дрехите им не са втора употреба, пък ти както искаш си мисли, че те наричам.
Режат етикети, когато продават ишлемета, които не са минали успешно качествения контрол на възложителя.
Имам много успешни дрешки с такъв произход Wink

Общи условия

Активация на акаунт