Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 213
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Някой да е виждал този пуловер в розово на живо?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0292496018.html
Видях го в зелено. Много фино, леко лигаво плетиво и за мен къс. В магазина розов нямаше.

Бижу, много благодаря за коментара! А възможно ли е по някакъв начин да ми обясниш колко е къс? Това малко ме притесни, тъй като не нося къси блузи. По магазините в Пловдив го няма като артикул и се налага да го поръчам от сайта. Дано е същия оттенък на розовото и на живо.

Бихте ли ми казали кои марки се продават в често споменавания магазин "Миролио"? Има ли сайт или фейсбук страница?

# 601
Аз също не нося къси блузи. Дължината ми е минимум до чатала(грозна дума, но как да нарека мястото Blush). Този пуловер ми идва през средата на корема, т.е. малко под талията. Висока съм 174 см и бюста ми е доста голям, та и от там се повдига още, но и отзад не е по-дълъг.

# 602
Бижy, много ти благодаря, ориентирах се!  bouquet

# 603
  • Бургас
Някой да е виждал този пуловер в розово на живо?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0292496018.html
Видях го в зелено. Много фино, леко лигаво плетиво и за мен къс. В магазина розов нямаше.

Бижу, много благодаря за коментара! А възможно ли е по някакъв начин да ми обясниш колко е къс? Това малко ме притесни, тъй като не нося къси блузи. По магазините в Пловдив го няма като артикул и се налага да го поръчам от сайта. Дано е същия оттенък на розовото и на живо.

Бихте ли ми казали кои марки се продават в често споменавания магазин "Миролио"? Има ли сайт или фейсбук страница?

Този магазин Миролио го има и в Сливен. Аз пазарувам почти май 10 години в София и в Сливен. Много ми харесват марките - елена миро, олтре, мотиви и други марки. Елена миро ми е любимата. При намаления има уникални цени. Има и марка за плетиво, но не помня марката. Гласувам с 2 ръце за този магазин.

# 604
rosi_030, благодаря за информацията! Скоро ще минавам през Сливен и може да спра да разгледам, щом и там има такъв магазин. Заредено ли е винаги и когато няма намаления какви са цените ориентировъчно?

# 605
  • при моите любими
А къде има магазин на Маролио в София?

# 606
cydonia, магазина на "Миролио" в София се намира на ул. "Граф Игнатиев" №44.

# 607
  • Бургас
В магазина на Миролио когато и да минеш има смисъл. Ако има намаление - ОК повече ще напазарувам, ако няма все ще си купя нещо дори 1. Дори и да не е намалено, цената е в пъти по-евтино от оригиналните магазини в чужбина - сравнявала съм. Ние от Бургас понякога само за разходка до Сливен в магазина сме ходили.

За тези, които ще ходят в Сливен - магазина е на кръстовището с БИЛЛА там да го търсят като ориентир.

# 608
rosi_030, ще направя всичко възможно да го посетя. Благодаря!

# 609
Здравейте! Сигурно питането ми ще ви се стори банално и сигурно е задавано вече много пъти,но не мога да открия рокля за наближаващия ми рожден ден. Дали случайно можете да ми предложите няколко магазина където да си намеря официална рокля? Рождения ми ден е сега на 5-ти в събота и все още нямам идея какво ще облека. Нямам много варианти.
За гр. София питам.  newsm78 #Crazy Cry

# 610
  • София
Момичета, аз а се похваля - сагата с дънките ми свърши успешно - купих си 2 чифта от сайта на Манго, и едни от Меркари - минах да погледна ботушите, а забърсах единичен чифт дънки.

Сега започва търсенето на боти/ботуши за едри крачета ooooh!

Скрит текст:
И да  вметна, че имам още едни дънки Манго, размер европейски 50, които не са моята кройка и са ми много големи. http://www.mangooutlet.com/BG/p0/plussize/clothing/jeans/boyfrie … s_violeta.tejanos

crazynelly, последните ми няколко рокли са от магазини No comment, имат на Графа - точно срещу градинката на Попа, на Пиротска срещу Теранова и в Борово някъде, но нямам идея къде. Българска фирма са и шият ишлемета за Англия основно, дрехите в магазините са доста щедри откъм размери. Никакви претенции към качеството нямам, а цените са безумно смешни - рокля от актуална колекция, която в сайта струваше 50 лири, аз я взех за 22лв Peace

# 611
Момичета, аз а се похваля - сагата с дънките ми свърши успешно - купих си 2 чифта от сайта на Манго, и едни от Меркари - минах да погледна ботушите, а забърсах единичен чифт дънки.

Сега започва търсенето на боти/ботуши за едри крачета ooooh!

Скрит текст:
И да  вметна, че имам още едни дънки Манго, размер европейски 50, които не са моята кройка и са ми много големи. http://www.mangooutlet.com/BG/p0/plussize/clothing/jeans/boyfrie … s_violeta.tejanos

crazynelly, последните ми няколко рокли са от магазини No comment, имат на Графа - точно срещу градинката на Попа, на Пиротска срещу Теранова и в Борово някъде, но нямам идея къде. Българска фирма са и шият ишлемета за Англия основно, дрехите в магазините са доста щедри откъм размери. Никакви претенции към качеството нямам, а цените са безумно смешни - рокля от актуална колекция, която в сайта струваше 50 лири, аз я взех за 22лв Peace

Имат ли някакъв сайт или точен адрес, защото не откривам в интернет? Sad

# 612
  • София
По-точни адреси не мога да дам, но са на много централни места двата за които споменах, няма как да ги объркаш, отгоре имат и голям надпис на витрините. Този на Графа е буквално срещу паметника, на трамвайните линии, а другият още в началото на Пиротска, като се тръгне от Халите, до него има Била и отсреща е Теранова.
Сайт едва ли, все пак продават дрехи на марки за които нямат права, а някои са и с рязани етикети Wink

# 613
момичета нещо покрай черния петък в онлайн магазините да сте чули, аз се сещам само за Елмайра, мисля че ще е на 25.11.

# 614
Момичета, с какви екипи тренирате?

Общи условия

Активация на акаунт