Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
здравейте момичета търся си боди имитация на кожа гръдна обиколка 130 ханш 120/125 къде мога да си намеря или някоя от вас ако може да предложи

# 616
Здравейте, мацки  Simple Smile И тук да попитам-знаете ли кога започват големите намаления в Миролио, 70 % и нагоре? Миналата седмица бяха пуснали до 50 % и вече се тълпяха клиентите  Grinning Преди Коледа ли ги пускаха или след Нова Година? Забравила съм  newsm78
Благодаря ви  bouquet

# 617
  • Ню Йорк
Намерих много сладко магазинче за големи размери на бул.Скобелев Wink  Намира се между 5те кьошета и първата пряка по посока на Руски паметник. Взех си 2 блузи и седят много добре на голямо шкембе Simple Smile

# 618
  • София
Харесах си един сутиен на Golden Rim, че имат различни големи размери. Имате ли някакви отзиви за тази марка  newsm78

# 619
Аз нося техни сутиени от 4-5 години и съм много доволна. Знам си размера и вече само отивам и си избирам цвят. Проблемът е само с един модел, който е без дантела на презрамките и бързо се развличат. Дано ти допаднат и на теб.

# 620
  • София
Аз нося техни сутиени от 4-5 години и съм много доволна. Знам си размера и вече само отивам и си избирам цвят. Проблемът е само с един модел, който е без дантела на презрамките и бързо се развличат. Дано ти допаднат и на теб.

Аз ще рискувам и ще си поръчам по интернет.

# 621
  • Пловдив
Харесах си един сутиен на Golden Rim, че имат различни големи размери. Имате ли някакви отзиви за тази марка  newsm78
Аз съм много доволна от тях. От много години съм с тях. Имам само една забележка, че имаше едни презрамки, които се разтегнаха още на първия месец.

# 622
  • Sofia
Големи номера сутиени има
в магазините Галерия.
Миналият месец си взех за по 7лв./бр,имаше и памучни,много хубави.

# 623
Големи номера сутиени има
в магазините Галерия.
Миналият месец си взех за по 7лв./бр,имаше и памучни,много хубави.

Къде са тези магазини?

# 624
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може би има предвид фешън галери.
има в скай сити и близо до спирката на метрото в Люлин, но аз там големи сутиени не съм виждала  Blush

колко голям е голям?

Скрит текст:
С и Д не ги считам за големи, а за масовка Blush

# 625
В баскет до фешън галерия в люлин има много голямо бельо и дрехи ( над 50 немска номерация)

# 626
  • Sofia
може би има предвид фешън галери.
има в скай сити и близо до спирката на метрото в Люлин, но аз там големи сутиени не съм виждала  Blush

колко голям е голям?

Скрит текст:
С и Д не ги считам за големи, а за масовка Blush
Аз си взех 105Е,имаше и по-големи

# 627
  • София
tonynette, solenka много ви благодаря за отзивите за сутиените. Поръчах си, дойде, доволна съм много, даже и размера съм си улучила.  Peace

# 628
Радвам се, че ти харесва. Аз разгледах сайта им и сигурно и аз ще поръчам след нова година.

# 629
А кой е сайта?

Общи условия

Активация на акаунт