И отново за избора на професионален сешоар

• 1 841
  • 4
  •   1
Отговори
Почти съм сигурна, че съм мяркала тук тема за професионални сешоари, но в темите, на които попаднах с търсачката не не можах да открия информацията, която ме интересува.
Искам да сменя сешоара си и се бях спряля на Парлукс, защото съм чела много добри отзиви за тях. Моят фризьор, обаче, ме разколеба и ме посъветва да отида в представителството на Лореал и да си избера сешоар от там. Твърди,  че там за същите пари ще намеря по-добри алтернативи на Парлукс. Разгледх им каталога, но честно казано нито една от марките там не ми говори нищо.  Друго, което ми каза фризьорът е, че Парлукс били много тежки - аз и сега имам един професионален и тежък сешоар и искам да избегна това при повторна покупка.
Засега съм се спряла на модела от 2015 год., за който пише, че е най-лекият и мощен, но не можах да намеря информация конкретно за теглото. http://beautyexpert.bg/за-фризьора/сешоари-парлукс/PARLUX-NEW-385-POWER-LIGHT-nay-noviat-nay-moshtniat-i-nay-lekia-profesionalen-seshoar

Ще се радвам, ако се включите с отзиви за конкретни марки и модели  Hug

# 1
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Моят фризьор работи с такъв от години ... И ММ ми поръча такъв от Амазон. Произвежда се в Италия в"коалиция" с Ферари Simple Smile Мотора е такъв. Доволна съм адски много Simple Smile А го поръча от Амазон, защото открихме такъв само в пуснатия от мен линк в БГ. А той каза, че дори да излиза същото като цена предпочита, дори и без гаранция, да го купи от Англия ...

# 2
Почити безобидна, това, което си показала, наистина звучи много добре. Гледам скоростта на въздушния поток - 95 m3/h, при този модел на Парлукс, който съм харесала е 79. Може ли да ми кажеш дали накрайниците са достатъчно тънки (сплескани Simple Smile ), защото на снимка не мога да преценя добре и също дали се предлага дифузер за този модел.

# 3
  • На ръба..
От доста време съм с такъв http://www.isobeauty.com/products/iso-ionic-dryers
Не бих го заменила за друг.. Heart Eyes

# 4
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
emora, 2 са накрайниците - единия е по-широк и сплескан, а другия малко по-къс и малко по-широк ... Не съм се интересувала от дифузери ... Към комплекта са само тези два накрайника.

П.П. гледам, че в сайта има дифузер за него и не е скъп - 13 лв.

Общи условия

Активация на акаунт