Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 692
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
По Фокс го обявяват като първи сезон. Четох, че ще има още един. Дано да е така, иначе ще се наложи да претупат набързо някои неща от трилогията.

Скрит текст:
В книгата обяснено ли е как подбира хората Пилчър?
Той хубаво е взел хора, но ако геномът си седи в хората, които са в Уеуърд Пайнс, пак след N години ще се превърнат в абита  newsm78
Просто отлага неизбежното си мисля

Скрит текст:
За 15 години е събрал 650 души, някои от които сами са попаднали в градчето. Разказва, че Сикрет сървис са разбрали за неговия план още тогава и са пратили първите двама агенти на разузнаване. Т.е. първите двама са знаели за мисията си. Итън обаче не е знаел, когато е пратен да ги търси след това.

Критериите, по които е избирал човешките екземпляри, не са съвсем ясни. За Итън например е бил напълно убеден, че няма да го остави там, но с времето е размислил. Особено след като е видял, че това е един от малкото наистина ценни хора там.

Промененият геном тогава още не е бил факт. Той е предвидил, че след около 30 поколения ще се видоизмени. Затова е започнал да събира хората доста преди това. Не става съвсем ясно от кога, но когато разказва за интеграционната програма на новосъбудените, казва, че тя е насочена основно към хора, които са събудени по едно и също време, но са били приспани по различно - напр. говори за 1984 и 2015. Целта е да бъдат адаптирани и да не усетят разлика от различното време, в което са живели.

Пилчър не знае кога точно е станала промяната, защото малко след Итън самият Пилчър също се е замразил. Преполага, че абитата са започнали да се появяват към 2300 год., а през 2500 едновремешният човешки вид вече е бил напълно изчезнал.

# 406

hellymod

Скрит текст:
Значи просто не е обмислена тази част с подбора. Може би не всички хора са се превърнали в абита. А като са се превърнали в абита е настанало клане голямо.

# 407
Скрит текст:
Той хубаво е взел хора, но ако геномът си седи в хората, които са в Уеуърд Пайнс, пак след N години ще се превърнат в абита  newsm78
Скрит текст:
В последния епизод каза, че е избрал да се събудят 2000 години по-късно, защото околната среда ще е отново чиста и годна за живеене без да мутират. Логично като измрат хората няма да я замърсяват и тя ще се поизчисти с времето.

# 408
Скрит текст:
Скрит текст:
В последния епизод каза, че е избрал да се събудят 2000 години по-късно, защото околната среда ще е отново чиста и годна за живеене без да мутират. Логично като измрат хората няма да я замърсяват и тя ще се поизчисти с времето.

Скрит текст:
Ясноо. Значи човекът сам е причинил мутацията. Само дано не продължат с Е-та да се тъпчат. Иначе пак ще мутират  hahaha

# 409
  • Вестерос
Е значи се разминава и това, защото показаха последната монета от 2095 или не съм разбрала и не е била последна  Thinking

# 410
Е значи се разминава и това, защото показаха последната монета от 2095 или не съм разбрала и не е била последна  Thinking
Скрит текст:
Последната, намерена от тях. Предполага се, че малко след 2095 са се появили абитата, но Пилчър и хората от екипа са били замразени доста по-рано към 2014 и не знаят с точност. Ако бяха чакали до 2095 щяха да пукнат от старост, така че има логика да се замразят по-рано. Странно как така науката между 2014 и 2095 не се е развила достатъчно, за да се появят други учени, които да предотвратят появата на абитата.

# 411
  • София
Скрит текст:
А дали ще гътнат жената на Итън?

# 412
По-скоро
Скрит текст:
атентаторите, ако ги заловят.

# 413
  • София
Най-накрая изгледах и аз. bowuu Стоически дочаках серията по Фокс и съм доволен определено.

Скрит текст:
Пилчър не се оказа гадняр в истинския смисъл на тази дума. Човека така е мислел, че помага по този начин (и наистина създал е едно оазисче насред нищото). Да, методитите му са много странни и не много правилни според мен, но е направил всичко възможно да предупреди хората, а после е решил да създаде един нов свят с всичките му недостатъци, с всичките плюсове и минуси. Ето имал е план А, но повечето хора са полудели от мъка или изпаднали в депресия и след това не е искал да рискува и е приложил план Б. Най-гадното нещо е, че тези хванати и замразени хора против волята им са щели да си изживеят живота, но не са имали шанс и ето тук е моралната дилема. По негови думи сега се намирали в средновековието...

Сега, големия въпрос е какво ще се случи оттук-нататък. Абитата колят и бесят извън Уейуърд Пайнс, единствените хора на планетата са в градчето. Пилчър иска да съгради нова цивилизация. Но как ще се разраства тя в това градче, то е твърде малко. Дори и да имат складирано оръжие няма как да се справят със стотиците хиляди абита (не знам точно бройката, предполагам). Остава единствено да чакат природата отново да се намеси и абитата да изчезнат? И тогава човеците ще слязат от ковчега (излязат от градчето). Според мен няма лек и няма как да излекуват някое аби. А и той не е болен, това не е болест причинена от вирус или бактерия, просто по естествен път сме еволюирали. Не става явно и с изолиране на променената ДНК, сигурно са пробвали...

На мен ми е малко странно, от 2014 до 2095 г. никой друг в света ли не е имал същите опасения? Всичките му там учени, военни и пр. и пр. Няма ли другаде подобни ''оазиси'' И как така хората изведнъж са станали абита. Явно Пилчър и компания са изпреварили естествения ход на историята. Като за това много помогна и Меган Фишър, психотерапевта, тя му отвори очите един вид.

Ще е много яко ако сега Итън се появи точно в момента в който Кейт и Тереза тръгнат да бягат или нещо подобно, хаха Grinning Леле дано не успеят да взривят стената, че абитата ще нахълтат и ще стане страшна сеч.
Според мен най-правилния метод с бунтовниците е след като бъдат хванати да им се разкрие цялата истина, както да видят и хванатия убавец и в какво се е превърнал човекът.

Четох, че щяло да има втори сезон, уф дано да е истина.  Praynig

# 414
Скрит текст:
Вече не съм сигурна, че бомбата е за стената. Чета намеци в Интернет, че бомбата е за колата на Итън.

# 415
Скрит текст:
Вече не съм сигурна, че бомбата е за стената. Чета намеци в Интернет, че бомбата е за колата на Итън.

Скрит текст:
Не виждам логика да е за колата на Итън  newsm78
Те май казаха, че искат да разберат истината какво има зад стената ако не се лъжа.
На тоя Пилчър не му ли хрумна изкуствено да възпроизвежда хората вместо да съсипва животи  newsm78
Всъщност сюжетът е такъв за да грабва внимание.
Diavolo е права. Как пък други не предприеха нещо?

# 416
  • Вестерос
Diavolo, май е мъж  Embarassed

Но иначе и аз съм на вашето мнение, че има и други начини сякаш.

# 417
Поднасям извинения на Diavolo    bouquet  Grinning

# 418
Но иначе и аз съм на вашето мнение, че има и други начини сякаш.
ето още една алтернатива - да вземе деца от дом за сираци. Явно не се е сетил  Grinning

# 419
Тогава нямаше да има драма и сериал  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт