Бебе преди брак?

• 8 289
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
Не искам да съм груба, но това изглежда сякаш мъжа пробва жената дали може да ражда. Ако роди ще има сватба, ако не роди изхода остава отворен. Всичко замазано с наивна версия за бебе на сватбата.

Сватбата след раждането - като си надебеляла, като детето ти е изпило соса и последното дето искаш е допълнители хора, подробности, задачки?

И въпроса какво ще стане ако не забременееш е много резонен  newsm78

# 46
С'я какво стана - уж искаме детето да е на сватбата, ама да е с детегледачка. Май изобщо не сме наясно за какво става въпрос наистина. И май "булката" си мисли, че освен на сватбата, в другите дни тя няма да има никакви други ангажименти, освен да чака никненето на зъбките на Нероден Петко.  Joy Joy

# 47
  • София - Варна
Екзотично_цвете, с риск да те обидя, ще кажа, че цялата таз работа ми прилича на историята за "нероден Гъргалчо". Отпусни се.

Цитат
Не искам да съм груба, но това изглежда сякаш мъжа пробва жената дали може да ражда. Ако роди ще има сватба, ако не роди изхода остава отворен. Всичко замазано с наивна версия за бебе на сватбата.

Ами ако господинът има проблем?

# 48
Аз имах детегледачка на сватбата, защото беше малък и да го гледа баба му, означаваше бабата да не присъства на сватбата (защото той си беше горе в хотелската стая и се притесняваше от непознатите гости).
Не ми е било мечта детето ми да присъства на сватбата. Просто изведнъж решихме да имаме бебе, то пък взе, че стана веднага. Бяхме планирали хипотетично сватбата за година и половина по-късно и по принцип бебето след нея, щото не исках да съм бременна булка. Ама на, късмет Simple Smile
А че ММ е искал да ме пробва преди да се ожени за мен е абсурдно. Може и аз да съм го пробвала  Twisted Evil Laughing Аз бях почти сигурна, че ще имам проблем със забременяването, защото имам къса лутеална фаза, не го очаквах въобще да стане толкова лесно.

# 49
Еовин, едно е нещата да се наредят сами, както е било при вас и съвсем различно да се планират и да няма опция сватба без бебе  Peace

# 50
Еовин, едно е нещата да се наредят сами, както е било при вас и съвсем различно да се планират и да няма опция сватба без бебе  Peace
В някои случаи това условие се поставя от свекърите.  Sick

# 51
Да бе, а ако не става бебето и вината е в скъпоценния им син, кво?!   Crazy Отдавна е минало времето, в което се е вярвало, че само жените могат да имат репродуктивен проблем.

# 52
Да бе, а ако не става бебето и вината е в скъпоценния им син, кво?!   Crazy Отдавна е минало времето, в което се е вярвало, че само жените могат да имат репродуктивен проблем.
Минало е за тебе. за някои хора все ще се намери някоя, която да "хване".

# 53
Аз затова я питам какво ще правят, ако не стане. Всъщност те вече са минали 3 месеца и то не става, и доколкото разбирам затова и сватбата отпада за него като вариант. Но може пък да грешим, нека тя каже.

# 54
  • София - Варна
Ааа, да,
Минало е за тебе. за някои хора все ще се намери някоя, която да "хване".

О, да, има мн такива хора!
Както и такива, които вярват, че някой не хваща, защото не е отпуснат, матката се е стегнала, и много му мисли като цяло.  Mr. Green

# 55

Както и такива, които вярват, че някой не хваща, защото не е отпуснат, матката се е стегнала, и много му мисли като цяло.  Mr. Green

Ей това не бях го чувала.  ooooh! ooooh! Божкейййй!

Но съм чувала друго: еди коя си не може да забременее, защото твърде дълго време се пазеха с мъжа и, преди да започнат да опитват.  newsm78 newsm78

# 56
  • София - Варна
А и това да, ама това масово го говорят за пазенето.
А това за матката е истинско изказване на една моя позната и то сравнително млада жена. Grinning

Цитат
Много ме мъчи този въпрос: Дали да се опитам да го убедя, че е по-добре да сключим брак и тогава да имаме дете (което смятам за по-правилно) или да се съглася да имаме дете преди брака (което първоначално исках преди да помисля по-задълбочено) ?

Екзотично_цвете, аз нямам брак и не разбирам желанието на повечето жени да сключват такъв, па било то дори и подписване. Сигурна съм, че сега поне половината ще си помислят, че говоря така, защото например мъжът ми не иска и аз, ща не ща, прекланям главица. Но няма да успея да убедя никого в противното.

Знам обаче колко е гадно нещо да те мъчи и да не можеш да спреш да го мислиш. Така че трябва да съумееш да си подредиш нещата така, че на теб да ти е леко на душата и да си в мир със себе си.

А историята за сватбата, детегледачката, детето ми е точно като приказката за "нероден Гъргалчо", излишна тревога, изкуствено създаден проблем...

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 12:10 от afrikancho

# 57
Цитат
Ами ако господинът има проблем?

Че те мъжете мислят, че ако самолета излети, значи всичко е наред  Wink

Според мен момичето иска сватба, а се чувства гузна, че ще променя вече направените планове и се опитва да измисли доводи дори пред себе си. Сватбата е страхотно изживяване, не е нужно да имаш оправдание, че да искаш тя да се слчуи скоро.  Peace

# 58
Според мен момичето иска сватба, а се чувства гузна, че ще променя вече направените планове и се опитва да измисли доводи дори пред себе си. Сватбата е страхотно изживяване, не е нужно да имаш оправдание, че да искаш тя да се слчуи скоро.  Peace

И според мен.
Най-грозното в случая е, че той се опитва да изкара нея виновна - бягала от отговорност  ooooh!
Дано темата е пързалка.

# 59
Според мен авторката трябва да седне и да поговори с мъжа си. Не е престъпление, че е преусмислила нещата. Това в крайна сметка ще бъде човекът до теб, с когото ще взимате много по-важни решения, очаква се да можеш да бъдеш истинска и непринудена пред него, той да ти е опора, да можеш да му споделиш всичко. Направи го! Ако видиш, че в негово лице не срещаш този човек, май не за сватба, а за друго трябва да помислиш...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт