Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 45 885
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • София
С нетърпение чакам да се прибере довечера и дано си върне дрехите в куфара, че с това темпо на губене, заповам да се притеснявам да не си го донесе празен  Rolling Eyes

Надявай се.  Laughing Във ФБ групата на класа се отвори снощи рубриката LOST& Found. В нея се подвизават снимки на намерени чужди вещи в багажа на децата, както и на кой какво му липсва. Има странни попадения - боксерки, потници, зарядни за телефони и якета. И ми прави впечатление, че явно момчетата са тези, които са по разпилените, щото все момчешки майки пишат там в момента. Аз снощи не открих нищо липсващо в куфара (за сега) и нищо чуждо.

# 166
Във втори клас ще имат ли бележници и оценки?

# 167
  • Варна
Имат, за съжаление... Аз още не съм я подготвяла моята за тази стъпка и май ще е изненадана доста наесен...

# 168
  • В светлината на слънцето
Би трябвало да имат, но нещо решаваха и променяха май, та не знам дали няма да отпадне. Не съм сигурна какво точно изумуваха умните глави. newsm78 Иначе досега имаха бележници. Във втори клас беше голяма емоция с първите оценки - само гледаха и брояха кой колко шестици е получил. Crazy В трети клас ентусиазмът леко спадна. Сега, в 4 клас, пак започнаха да следят, но не кой колко, а кой какво е получил на тестовете.

# 169
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Би трябвало да имат, но нещо решаваха и променяха май, та не знам дали няма да отпадне. Не съм сигурна какво точно изумуваха умните глави. newsm78 Иначе досега имаха бележници. Във втори клас беше голяма емоция с първите оценки - само гледаха и брояха кой колко шестици е получил. Crazy В трети клас ентусиазмът леко спадна. Сега, в 4 клас, пак започнаха да следят, но не кой колко, а кой какво е получил на тестовете.

все те следя за информация  Peace

записах Математичко Многознаев на Еврика  Blush да видим какъв ще е резултата  Hug

# 170
  • София
  Нали уж приеха да са без оценки до 4 клас?! Или само го обмисляха...

# 171
  • София
Получихме списъка за лятото и съм доволна Simple Smile
*Романите за Карлсон на А. Линдгрен
*Приключенията на Пинокио - К. Колоди

Не сме ги чели, така че ще се харесат, предполагам.

Бележници в Музикалното имат вече. Ще си го получим с удостоверението. Имат 3 оценки по специалните предмети.

Няма обявени зелени училища за моя радост.

В събота в английския организират пижамено парти без говорене на български  Mr. Green Ще е с преспиване. Записали са се около 12 деца общо от различни групи в школата.
И понеже апартаментът има само мокет и възглавнички, поръчката е да се носи спален чувал и постелка за гимнастика.
Моята "англоговоряща" много се е ентусиазирала. Сдоби се с всичко необходимо. Ще ги оставим в 18ч. и ще си ги вземем около 10 на другия ден.

# 172
  • Sofia
 Нали уж приеха да са без оценки до 4 клас?! Или само го обмисляха...
Всичко хубаво е все на уж.  ooooh!
Това е уж от предната промяна, но само на уж...
Пък последната промяна е още доникъде и, докато влезе в сила, наЩе ще са изкласили. Или току виж ни хване в крачка и във втори клас имат пък в трети не.  ooooh!
За огромно мое съжаление.
Хубавите неща се случват трудно, бавно,...

Ох тази "Матилда"... хубава история, но изобилства от грозни думи...  Whistling

# 173
Имат бележници с текущи и годишни оценки ,без срочни.

# 174
...

Ох тази "Матилда"... хубава история, но изобилства от грозни думи...  Whistling

по същата причина скрих серията за дракона  Blush

# 175
На последната родителска среща (началото на Май) класната каза, че от 2-ри клас са с бележници и оценки.  Peace Както и, че ще се пишат отсъствия и закъснения (цяла година едни и същи родители закъсняваха всяка сутрин и на всяко тържество).  Rolling Eyes

# 176
  • София
втори клас са с бележници и оценки-утре ще си го получи моята второкласничка, на тържеството по завършването
цели страници са изписани с оценки, свят ми се завива като ми го предостави щерката вечер за подписи
и във втори клас има външно оценяване в края на годината
дано наистина приемат без оценки до 4-ти клас
само се шашкат децата

# 177
...
...

Thinking има малки матури и във втори клас ли?
в какъв смисъл "приемат без оценка"?

уж всичко ново чета, а съм все недоразбрала  Blush

# 178
В смисъл да приемат без бележници и оценки до 4 клас.
 Матури има в 4 ,7 и 12 клас. А баткото беше от випуска, който се явяваше и в 5 и6 клас на матури .

# 179
  • Sofia
...
...

в какъв смисъл "приемат без оценка"?
Да приемат закона... да няма оценки.  Simple Smile

Из пректозакона:
Цитат
Чл. 118.
(1)
Оценката съдържа качествен и количествен показател.
....
(6)
На учениците от I до III клас включително не се поставят количествени оценки.

Общи условия

Активация на акаунт