Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 46 470
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • на път

може ли повече информация за "атмосферата"?

заповядай  Hug
http://asport-bg.com/letni-lageri-programi/lqtna-sportna-zanimalnq/

# 631
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Благодаря  Hug

страхотно звучи Simple Smile ще консултирам с бащицата и може би август месец ще опитаме Simple Smile

Скрит текст:
при нас е сложно планирането 10 дена напред  Confused бащицата, уж свободен цялото лято се оказа все на път, а аз няма да успявам да го водя и да го взема без да закуснея за работа и да изляза по-рано  Tired

# 632
  • на път
при нас е сложно планирането 10 дена напред  Confused бащицата, уж свободен цялото лято се оказа все на път, а аз няма да успявам да го водя и да го взема без да закуснея за работа и да изляза по-рано  Tired

И при нас е така - живеем и почиваме ден за ден. Налага ми се постоянно да променям програмата. Тази седмица трябваше да сме във Ваъра, утре трябваше да пътуваме за откриването на Роженския събор, дано поне в събота да оправи вратата на съдомиялната и да потегляме нанякъде  Laughing.

# 633
  • Sofia
Аз пък днес се обзаведох с това помагало

,

което не смятах да купувам, но ми изпадна за 5лв и не устоях.  Mr. Green

# 634
  • В светлината на слънцето
Тази атмосфера звучи много атрактивно. Peace Д_Ива, какви са цените? Живот и здраве, догодина може да ги пусна за седмица. Девойката като чуе скално катерене и ще скача до небето от радост. Че и водни спортове гледам имат в програмата. Чудесно е! Peace
Аз пък преди малко уговорих есенните им занимания, че ме пощуриха направо от питане. Mr. Green Каката ще рисува, а той ще решава задачи. Хубавото е, че съвпадат като часове и са в един район, та с едно водене и прибиране ще се случва. Simple Smile И с плуването продължават, но то поне е наблизо и през седмицата. Сашо се запали по айкидо и иска да тренира от есента. Има клуб близо до нас, но се опитвам да го убедя да се върне в таекуондото, понеже го е тренирал 4 години все пак - не знам дали ще ми се получи, много се е запалил. Thinking

# 635
  • на път
Тази атмосфера звучи много атрактивно. Peace Д_Ива, какви са цените?

lulumba, пише ги най-долу в линка. Мен една форумска мама ме просвети и съм и много благодарна.
http://asport-bg.com/letni-lageri-programi/lqtna-sportna-zanimalnq/

И с плуването продължават, но то поне е наблизо и през седмицата.

А къде ходите на плуване? Ние сме близо до Дианабад, но се замислям за БСФС - там има приятели и ще обуча баткото, който ще е в 5 клас да се връща сам с метрото  newsm78 - 2 спирки са от нас. За девойката планирам тенис или лека атлетика на стадион Левски. Ако дните и часовете съвпадната на двамата, няма да има по-щастлива от мен.

# 636
  • София
lulumba аз не бих настоявала, до есента може и сам да се откаже.
Айкидо наистина е много хубаво по мое лично, не експертно мнение. Ние нямаме клуб, който да ми е удобен за водене и за сега отлагам за времето, в което ще може да ходи сам, ако все още има желание, разбира се.

Морена, за Спайдъруик нямаше ли и филм или са различни историите.

Моичкият сега чете анекдоти за Настрадин Ходжа. Голям кеф, защото са супер кратки и е пълно с диалектни думи (като ляб) и турцизми.

Д_Ива  в БСФС бързо се запълват групите, повечето с деца от предишни години. Аз миналата година не успях да го запиша там. Поразпитайте по отрано, щом имате и познато дете, което вече е записано, може и да е по- лесно.

# 637
  • В светлината на слънцето
Д_Ива, благодаря.  Hug Сега ги видях. Embarassed Нашето плуване е в басейна на "Академик", че ни е буквално под носа, а и треньорът им е много читав. Peace Каката тренира там от 4-годишна, като смени досега 3 треньора. Той се пробва преди време при нейната втора треньорка, но нещо не успя да се разбере с водата - висеше като шамандура в басейна. Сега ги пуснах на безплатното обучение по плуване (тя няма нужда, но заради него - да му пази страха) и взеха, че попаднаха на един страхотен треньор, който така го вдъхнови, че шамандурата взе да плува. Не стига това, ами има и мерак да се научи да плува още по-добре. Grinning Много ми е важно да се научи, защото като отидем на море и влиза без никакъв страх навътре, докато водата започне да му пълни устата. ooooh! Ще вземе да се удави от безстрашие. А в басейна го беше страх доскоро. Thinking Каката няма проблеми - плува и се гмурка като риба, но то и зодията и такава. А той зодия котка, мрази водата, особено като му мокри очите. Mr. Green
mmm, клубът по айкидо ни е буквално под носа. Иначе по таекуондо имат в училището (като извъкласно занимание), води го бившият треньор на националния отбор. Но пък той не иска таекуондо повече и това е. Thinking

# 638
  • Sofia
mmm, има да, в коментарите във вибокса четох, че бил доста различен филмът от книгата. Аз така или иначе съм го свалила. Simple Smile
Гушкан днес прочете и 2та книга и се кани май и третата да започва...  Crazy  Много ѝ харесват!

# 639
  • на път
....

Д_Ива  в БСФС бързо се запълват групите, повечето с деца от предишни години. Аз миналата година не успях да го запиша там. Поразпитайте по отрано, щом имате и познато дете, което вече е записано, може и да е по- лесно.

Две приятелчета бяха там миналата година и се "закачаме" за тях. Майката беше "дежурила" миналата есен пред БСФС  от 6 сутринта Shocked. Все едно ще ги записва в 73-то у-ще в 1 клас ...

# 640
и мачирски са готски като атмосфера  Peace

# 641
  • Sofia
Ух тук не се диша... "само" 32 градуса е в момента, сутрин в 9ч. пък 27 градуса ooooh!
Вече гледаме към Сф... да се запролетим малко, като слушам и гледам там какви са особенно нощните Т.

# 642
Моренка,  и при нас е 'само' 32 градуса и е доста топло, но вечерите пада към 15-17 и е разкошно .Днес пък заваля дъжд и беше 22 цял ден и игнорирах дъжда на такива температури.

Този уикенд детето е на 2 РД ,а ние продължаваме да завършим гаража и сме все по задачи.
Иначе вчера и предния ден в сайта си по математика поработи към час ,чете на френски и на англ. език и оцветява и рисува по цял ден .Свободна програма  Party

# 643
Привет! Извинявам се, че така ви нахлувам в темичката, но и моето дете ще бъде втори клас през идната учебна година. Та искам да си сверя часовника с родители на второкласници. Хубав ден!  bouquet

# 644
  • sf
Добре дошла в темата  Hug

И да ви покажа какво прави Виктор на плажа
Скрит текст:
ама не се заблуждавайте хаха мисля,че за цяло лято ще му се събере около 30мин такава дейност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт