Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 46 482
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Разкошен е! Heart Eyes
Дано бързо да свикне какво къде се прави. Laughing

# 616
Гита Ог, наистина е голям сладур.  Peace Дано бързо свикне.  Praynig

# 617
  Как го кръстихте това бонбонче,Гита Ог? Щерката пита? Wink

# 618
  • Ланкър, планините Овнерог
Констанца си го кръсти. Чарли е (ще свикна с името, че за мен Чарли=пинчер)

# 619
  Ами,чудесно име! ЧАРли-от ЧАРовен! Бързо да минава периодът на "гризкане и пиш".... Wink 

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Констанца си го кръсти. Чарли е (ще свикна с името, че за мен Чарли=пинчер)

нашият змей искаше куче. щял да го кръсти Горчица, ако е женско и Кетчуп, ако е мъжко   Crazy

Скрит текст:
отказа се когато видя как бигълката на братовчедката ака в парка. жената прибра всичко в плик, а нашия повърна.

# 621
  • София
Хубаво име на хубаво куче.  Heart Eyes

# 622
  • В светлината на слънцето

нашият змей искаше куче. щял да го кръсти Горчица, ако е женско и Кетчуп, ако е мъжко   Crazy

Скрит текст:
отказа се когато видя как бигълката на братовчедката ака в парка. жената прибра всичко в плик, а нашия повърна.

hahaha

# 623
 Blush мина му, но си представям как щяха да ме гледат, ако търча из парка и зова изгубения Кетчуп  Crazy

# 624
  • Sofia
Гита, честит ви домашен любимец! Много е миличък и хубав!  Grinning

Аз да ви препоръчам от името на Гушкан на нечелите "Хрониките на Спайдъруик". Тя преди малко, за около час и половина прочете 1вата книга:

и пита за следващите.  Laughing

# 625
ауууууууу супер сладурче еееее мммммммммммммммммм Flutter Crazy Mr. Green много да си се радвате   bouquet

# 626
  • Перник
Blush мина му, но си представям как щяха да ме гледат, ако търча из парка и зова изгубения Кетчуп  Crazy

Joy

Предишният котарак се казваше Коки от Калоян. Сегашният е Кристиян. Баба ми има кокошка, която се казва Петелка, както и Кокошата, Плешивка, и другите не ги помня. Малкото коте там се казваше Пица. Всички тия животинки естествено Калоян ги е кръщавал  Laughing

# 627
не искам да звучи като реклама  Blush

Скрит текст:
доволна съм от Да Винчи кидс  Blush
спорт, занимания, четене, игри Simple Smile и отговорни възпитатели.

единствения минус е, че е в Младост и ми е малко далеч. ако трябва да го водя сама ще ме изгонят от работа.    Tired

# 628
  • на път
не искам да звучи като реклама 

А каква е цената? Малката ходи на атмосфера и се чувства прекрасно, но си идва убита от туризам и разходки и не смогва с четенето ...

# 629
за "пробната" седмица взех този ваучер, а сега ще е на пълна такса  Peace

95 на седмица, плуване два дена по 5 лева, езда 1 ден - 10 лева, може да се поръчате храна на място, той сам си избра да поръчва само "супичка"  Blush и второ, десерт може да си купи ако иска, но той не е много по сладкото и до сега не е купувал. каза, че храната му харесва.

първия ден са правили анимационен филм, ще ми покаже какво точно, ако дам флашка, за да качат снимките.
правили са роботи, четат всеки ден, като каката каза, че избират книги извън задължителните, за да не се изнервят децата и да четат с желание.
в петък имат предвидено посещение в Историческия музей, музеят май се сменя всяка седмица.

сутрин играят в двора на училището, а в занималнята се прибират, когато стане прекалено топло.

може ли повече информация за "атмосферата"?

Общи условия

Активация на акаунт