Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 46 493
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
За моя син ваканцията всъщност започва от днес. Бяхме го записали на едномесечен интензивен курс в Алианса и приключиха вчера. Имали са тестове върху целия материал и се е справил много добре.
Като дойде в моята работа, вместо да вземе таблета /както очаквах/, започна да гледа филмчета от поредицата Big Muzzy. Гледали са от тях в Алианса и му е станало интересно. Образователни са, има и по малко граматика. Друга такава поредица е Wizadora. Може и да са били споменавани по-рано тук, но аз ги чух за пръв път покрай него.
Очаквах, че ще бъде много щастлив от това, че вече няма да се налага да става рано, да пътува, да пише домашни, да учи и т.н., но ме изненада с рев и тръшкане, защото повече нямало да види децата от групата и госпожата.
Днес заминава за десетина дни при баба си, но и там няма деца, така че пак ще бъде нещастен.
С четенето сме до никъде. Прочел е само около една четвърт от "Приказки по телефона" и това е.
Но пък прочете много бързо една друга книжка, за китчето Аби. Тя е точно като за деца на неговата възраст - с големи букви, не много дебела. Започнах да му е вземам в метрото и докато пътуваме /15 минути/, си я четеше и явно му беше приятно. Може и да е малко, но поне е нещо.
Като цяло не се очертава голям читател.

# 601
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
За моя син ваканцията всъщност започва от днес. Бяхме го записали на едномесечен интензивен курс в Алианса и приключиха вчера. Имали са тестове върху целия материал и се е справил много добре.
Като дойде в моята работа, вместо да вземе таблета /както очаквах/, започна да гледа
филмчета от поредицата Big Muzzy.
Скрит текст:
Гледали са от тях в Алианса и му е станало интересно. Образователни са, има и по малко граматика. Друга такава поредица е Wizadora. Може и да са били споменавани по-рано тук, но аз ги чух за пръв път покрай него.
Очаквах, че ще бъде много щастлив от това, че вече няма да се налага да става рано, да пътува, да пише домашни, да учи и т.н., но ме изненада с рев и тръшкане, защото повече нямало да види децата от групата и госпожата.
Днес заминава за десетина дни при баба си, но и там няма деца, така че пак ще бъде нещастен.
С четенето сме до никъде. Прочел е само около една четвърт от "Приказки по телефона" и това е.
Но пък прочете много бързо една друга книжка, за китчето Аби. Тя е точно като за деца на неговата възраст - с големи букви, не много дебела. Започнах да му е вземам в метрото и докато пътуваме /15 минути/, си я четеше и явно му беше приятно. Може и да е малко, но поне е нещо.
Като цяло не се очертава голям читател.

ooo, бях ги забравила  Laughing каката (24) учеше с тях, когато беше на 6-7  Laughing

много бързо лети времето  Blush

# 602
Спомням си, че някой беше питал за екоидеи и попаднах на това: книга, която се засажда
http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2015/07/11/2570361_video_za … chitane/#comments

# 603
  Ние още учим........,уморени сме! Sad   Утре ще имат "Празник на буквите" Wink и се притеснява...,дали ще разбира всичко,което я пита учителката.
  Вместо  диктовки по българси език и изпринтвах  тези странички за краснопис. http://umeia.com/tracing-text/

# 604
иии яки са тези странички за писане, че са и интересни приказки Grinning

# 605
  • Ланкър, планините Овнерог
Емма все я подкарвам с четенето, вчера и някоя и друга задача реши.

Днес ще взимаме кучето. Хем ми е кеф, хем притеснено. Все едно бебе ще си донесем зорлем.

# 606
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Днес ще взимаме кучето. Хем ми е кеф, хем притеснено. Все едно бебе ще си донесем зорлем.

Laughing ще си имате играчка  Hug

# 607
  • В светлината на слънцето
Ооо, Гита, ще пишеш как е минало. Mr. Green Ние отложихме леко наша кучосреща - поискаха да е за Коледа. Simple Smile
Моите са вече официално във ваканция на възстановената селска къща - голяяяям кеф. По цял ден тичат на воля и на чист въздух. Мисля, да му спестя на този етап заниманията - толкова време чака тази свобода. Blush Ще се позанимаваме от следващия месец. Peace

# 608
Ето го хайванът
Скрит текст:

# 609
  • В светлината на слънцето
Ауууу, прекрасен е!  Heart Eyes Направо се влюбих.  Heart Eyes

# 610
Страхотно кутре. Ох ,ама много е готин  Heart Eyes Heart Eyes

Честито ! Сигурно децата са в еуфоричен възторг.  Hug

# 611
Малко сладурче! Да е здравичък  и много гушклив!

# 612
  • Перник
Гита Ог, голям сладур е  Heart Eyes Дано не прави много бели! А каква порода е?

# 613
Бигъл е. Цяла нощ на смени го успокоявахме, а сега спи кат' пънче.

# 614
  • Варна
Гита, разкошно същество! В началото е така, тъгуват, но след няколко дни ще свикне и ще му се радвате от сърце  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт