Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 45 876
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • В светлината на слънцето
И моите не капват след цял ден дивеене. Сутрин са кукуряк. Де късмет с поспиване.  Crazy

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 12:09 от lulumba

# 661
Тя също става рано ,но знае ,че щом ни е затворена вратата значи спим  Heart Eyes и не влиза или шуми ,а се прибира в стаята си и си чете в леглото докато стана.

Днес до 9 спах  Embarassed след снощното седяне на раздумка до 1 часа . Иначе до към 8 съм станала през последния месец когато не работя и правя закуска и кафе за мен .Иначе преди все аз ставах към 5 и я будех в 6 и 20 .

# 662
  Искам ВАКАНЦИЯ.....Немците държелив народ,децата си учат,ли учат ,лятото мина.Ние жално с щерката зачертваме дните в календара.Добре,че не може да се усети,че връстниците и в БГ.,отдавна забравиха за 1 клас..... Grinning

# 663
Roo Roo, кога свършва при вас учебната година?

# 664
Roo Roo, кога свършва при вас учебната година?
  Мюнхен-31 юли Grinning   Много ми е странно,като помъкнем раницата ,в тези прекрасни летни сутрини,в сърцето на лятото... До навик е... Wink

# 665
Оф, и това не е работа - да се учи през лятото.  ooooh! Но вярно, че е и до навик. Peace

При нас ставането сутрин беше много смешно, когато Сашо бе малък. Той си е ранобуник от бебе, но кротък - събужда се, играе си нещо в леглото, не ни закача, оставя ни да си поспим в почивните дни. Като една идея по-голям си ставаше, отиваше в кухнята, слагаше си закуска, сипваше чаша мляко и сядаше да закусва пред тв - ние спим. Innocent Но имаше един период между тези две възрасти, когато за всеки случай проверяваше дали спим. Въпросната проверка се изразяваше в следното - идва тихо до леглото, навежда се и внимателно с две пръстчета ми отваря единия клепач с въпроса-констатация: "Мамо, проверявам дали спиш." hahaha

# 666
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Оф, и това не е работа - да се учи през лятото.  ooooh! Но вярно, че е и до навик. Peace

При нас ставането сутрин беше много смешно, когато Сашо бе малък. Той си е ранобуник от бебе, но кротък - събужда се, играе си нещо в леглото, не ни закача, оставя ни да си поспим в почивните дни. Като една идея по-голям си ставаше, отиваше в кухнята, слагаше си закуска, сипваше чаша мляко и сядаше да закусва пред тв - ние спим. Innocent Но имаше един период между тези две възрасти, когато за всеки случай проверяваше дали спим. Въпросната проверка се изразяваше в следното -
идва тихо до леглото, навежда се и внимателно с две пръстчета ми отваря единия клепач с въпроса-констатация: "Мамо, проверявам дали спиш." hahaha

и баткото така Laughing
 а след това казваше "ти си спи, а аз тихичко ще свиря със свирката" или ще бия барабанче или друго такова "тихичко" занимание  Laughing

# 667
  • Перник
Как ги слагате да спят в 9 тия деца? Моето с баща му имат уговорена среща с едно момченце и неговия татко всяка вечер в 8 да играят. И се прибират към 9:30, вечеряме, говорим си и по-рано от 11 не успява да си легне. Ама Калоян по принцип, от раждането си още, заспива късно вечер, за сметка на това си поспива сутрин.

# 668
  • sf
И аз като чуя за дете легнало в 9 и съм е й така  #Crazy
Особено в тая жега, та то тогава е най-готиното време за игра.
Аз лятото не го ограничавам, ляга си,когато иска, обикновено към 23ч.
Ако ми се спи , си заспивам преди него, не е малък вече, оправя се сам.

# 669
Моето е сънливо мече в 22 вече бие пуйките. Рядко издържа до по-късно, но и сутрин става най-късно в 8.

# 670
Моите и двамата почти никога не са си лягали толкова рано, тоест в 9 часа. Thinking В началото на отминалата учебна година каката заспиваше като пън още в 21.30, но не и по-рано - явно я налягаше умората. Той - свежарка. Прибира се в стаята си, тишина, по някое време сам си ляга, минавайки да каже лека нощ, друг път, точно когато смятаме, че вече кара пети сън, нашият отваря вратата на хола - умихнат и свеж, и заявява, че май нещо е огладнял и отива да яде. А часът е 23. #Crazy Сутрин първи скача от леглото.

# 671
  • ГОре на черешата...
И моите никога не са заспивали преди 22-22,30. Сега пък лятото редовно ние с баща им заспиваме преди тях - предполагам заспиват някъде около 23,30. Сутрин към 9 са станали, не ми пречи това, научени са и вечер пазят тишина, сутрин който стане пръв се измъква тихо, за да не събуди другия/спят в една стая/.
Голям мор при нас и от три дни не са си подавали носа навън, стоят си на климатик, четат, редят пъзели, такива ми ти работи...

# 672
  • sf
Моят преди час си дойде от Турция и на секундата излезе да рита отзад  ooooh!

# 673
Моя син също си ляга около 23,00 часа.   Peace
Излизаме към 18,30-19,00, че преди това е жега.  #Crazy
На Матей също му хареса Пипи, даже повече от Патиланците-те.  Rolling Eyes

# 674
Нико заспива, когато реши, но в 7,30 го вдигам. Два пъти го забравих и спа до 11. Да си ги нямаме тия! Истината е обаче че му идват малко множко физическите занимания.Често е на лагер или по състезания цял ден и вечер на двучасова тренировка.
Пипи не иска да я чете защото я е гледал, слушал, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт