МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! С какво да заменя яйцата, не ги обичам. Rolling Eyes

# 496
Искам да попитам, ако спазвам диетата на Ваня Червенкова, но вместо 12 дни, я спазвам 6 - тоест всяка отделна храна я ям само 1 ден, а не по 2, дали ще проработи? Видях че други монодиети са само с по 1 ден повторение на определена храна, така че според мен трябва да работи. Моля за идеи. Благодаря!

# 497
Искам да попитам, ако спазвам диетата на Ваня Червенкова, но вместо 12 дни, я спазвам 6 - тоест всяка отделна храна я ям само 1 ден, а не по 2, дали ще проработи? Видях че други монодиети са само с по 1 ден повторение на определена храна, така че според мен трябва да работи. Моля за идеи. Благодаря!

Аз я правя точно така и при мен работи. Бавно свалям, но и при 2 дни пак така свалях. Аз и друго видоизменение направих, замених плодовия ден с яйца. хич ама хич не ми понасяха тези плодове, не ги обичам, а и ми прилошаваше пък имам да гледам 2 деца и не мога да си го позволя. 

# 498
vanilka_bg пробвай, а после сподели. По принцип би трябвало да отслабваш, дори ако я правиш по един ден но продължителността да е 12 дни. Затова тези диети са моно, защото се яде само един /максимум два/ типа храна.
Дори ако ядеш само варен ориз или елда, но в неограничени количества за 7дни, някой по-пълничък може да свали до 7кг.

# 499
Благодаря! Смятам да я пробвам за 6 дни и после може би да я повторя (зависи колко сваля).

Аз я правя точно така и при мен работи. Бавно свалям, но и при 2 дни пак така свалях. Аз и друго видоизменение направих, замених плодовия ден с яйца. хич ама хич не ми понасяха тези плодове, не ги обичам, а и ми прилошаваше пък имам да гледам 2 деца и не мога да си го позволя. 

Ти колко успя да свалиш за 6-те дни?

# 500
Здравейте, преди години с монодиетите свалих 15 килограма и успях да ги запазя, но сега събрах смелост да се преборя с останалите 10 излишни килца и от 15 юли се стягам и започвам. Преди свалях доста бързо, но сега едва ли ще е така.  Искам да попитам някой правил ли е диетата на Ваня Червенкова и какви бяха резултатите, защото е колебая с коя да започна с нея или с "диетата на Боряна".

# 501
Коя е диетата на Боряна?

# 502
1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
  след това се повтаря , за 10 дена се свалят 8-9 кг . Звучи ми невъзможно 8,9 кг, но доста хора постигат резултат около 6 кг

# 503
С тези 2 кофички КМ ще се откажеш още първия ден.
Не ми харесва на мен.
Твърде малко количества има.

# 504
Здравейте!
Да се отчета. На диетата на В. Червенкова съм - 5-ти ден или 1-ви на салати.
До момента нямам нито едно прегрешение.
От преди няколко часа, обаче, не се чувствам добре и сега си измерих температурата - 38,6.
На някой случвало ли му се е? Някой вирус ли съм хванала?
Моя мъж, естествено, веднага казва да спирам диетата.  newsm78
Какво ще ме посъветвате?

# 505
Здравейте дами. Искам да се присъединя към вас. На диетата на ВЧ съм вече 7 ден и до тук съм свалила 5кг, но стартирам със завидните 122кг  Embarassed И все пак много ми е лесно да я спазвам и е първата диета, която не ме мъчи и има ефект.
desi_yakova и аз съм болна като теб - но все си мисля, че е вирус.

Браво на всички, които са свалили и се борят с килцата. Изчетох ви с голям интерес Simple Smile

# 506
Здравейте!
Идвам да се отчета за първите 6 дена.Минуса е 3кг.и 700гр.Днес ми е 7 ден и продължавам с картофите Laughing
Това е за сега от мен,диетата работи и при 1 ден ядене на определена храна Wink Wink
/left]

# 507
Момичета, успешно отслабване! Само да спомена, че ходих нa диетолог и тя ми каза, че монодиетите на са подходящи за тези, които имат хипогликемия.

# 508
Здравейте!
След една безсънна нощ, по време на която ту бях завита с всички одеяла в къщи, ту си вземах душ, че съм се изпотила, днес се чувствам като парцал.
За щастие стомаха ми все още издържа на парацетамол и салати, а и не съм вдигала температура от близо 8 часа.
Ако стомаха ми издържи - няма да се предавам и продължавам на салатки и днес.
Притеснявам се и рибата утре как ще ми се отрази, но... да видим първо днес как ще е.
Дано това да е някакъв гаден вирус, на който пикът му е бил тази нощ.

# 509
Аз мисля, че при болест, по-добре е да се спре диетата - все пак организма се бори с някаква инфекция или вирус, имунната система е отслабена, а диетата не спомага за засилването й и болестта може да продължи по-дълго. Оздравейте, хапвайте зеленчуци, плодове, взимайте витамини и ако се наложи нещо друго, а след това я започнете отново. Не е фатално, а здравето си е важно... 

Общи условия

Активация на акаунт