МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде на път....
Здравейте дами. Искам да се присъединя към вас. На диетата на ВЧ съм вече 7 ден и до тук съм свалила 5кг, но стартирам със завидните 122кг  Embarassed И все пак много ми е лесно да я спазвам и е първата диета, която не ме мъчи и има ефект.
desi_yakova и аз съм болна като теб - но все си мисля, че е вирус.

Браво на всички, които са свалили и се борят с килцата. Изчетох ви с голям интерес Simple Smile

5 кг. си е супер резултат за 7 дни. Браво!  Peace

# 511
Здравейте! Току що ви намирам Simple Smile Ще споделя моя опит с диетата на Ваня. Изкарах първите 12 дни много леко, без нито едно прегрешение и свалих 6кг (стартирах 72кг при ръст 177см). Изненадах се от бързия резултат, т.к. желаното от мен тегло е 60-62кг. Продължих със следващите 12 дни, но започна много да ми тежи. Постоянно бях гладна, прияждаше ми се по-разнообразна храна. Започнаха и прегрешенията - 2-3 пъти пих 3в1, вечер просто не издържах и ставах за да хапна парченце сирене, резен салам или друго. За 3-4 дни ми мина и сега продължавам без отклонения. Обаче не знам на това ли се дължи или на друго, но спрях да свалям. Дори си мисля, че съм качила около килограм... Аз ли съм виновна или проблемът може да е друг???  newsm78

# 512
Аз ли съм виновна или проблемът може да е друг???  newsm78
Аз не съм специалист по диетите, но лично при мен оказва влияние пълнолунието, по-малко новолунието и най-много МЦ. В тези периоди задържам вода и не отслабвам.  Rolling Eyes

# 513
Здравейте,днес ми е 7(т.е рибен) ден от диетата на Ваня,стартирах от 69 кг.,днес сутринта бях  64,800кг.Свалям бързо наистина,диетата е ефективна,много съм доволна засега,малко ми омръзна еднообразната храна,но няма как.Току що си хапнах една ципура на скара,беше много вкусна,утре някоя рибна консерва,а вечерта може би рибка на заведение.Спокойна вечер Peace

# 514
Здравейте!
Аз съм ден 8 (2-ри рибен). Още не съм се мерила - зарекох се чак след първите 12 дни да го направя. За сега удържам поривите си към кантара.  Peace
Вчера ми се наложи след 13 часа да изляза от нас и се прибрах късно. Бях си забравила Парацетамола и съответно не пих. Много се притеснявах да не вдигна пак температура, но УРА - не вдигнах. И спрях да го пия. И така вече повече от 24 часа нямам температура. Прочетох в нета за някакъв бърз вирус, който повалял с висока температура за от 1 до 3-4 дни. Зависело от организма. При мен в случая ден и половина. Вероятно факта, че бях на салати - от домашно произвеждани зеленчуци (много витамини) ми оказа добро влияние. Радвам се, че не послушах ММ в този момент и да спра диетата и да се проваля.  Rolling Eyes

# 515
Здр аз съм нова тук,но искам да ви се похвала. в момента съм  на Ваня  диетата и съм  -5кг първи ден плодове 9 ден.почнах от 75кг. Peace

# 516
Здравейте! Искам да сваля само 4-5 кг и се чудя дали ако направя диетата на Ваня Червенкова само 12 дни, а не 24 дни, то ефект ще има ли? Дали после ще се качат килограмите. По принцип 3-4 години съм едни и същи килограми благодарение на това, че си броях калориите, но започнах да променям режима на хранене и калориите заради работата и качих 4-5 кг... Не ми се правят 24 дни и ще се радвам ако някой сподели  Simple Smile

# 517
Аз, за първите 12 дни /почти 90 % стриктно - нарушенията бяха парче краставица, някое доматче, шепа ягоди/ свалих 5 кг. Почивах 2 дни /сравнително умерено ядене, но с алкохол/, възстанових 1 - 1,5 кг. /може би заради алкохола задържах вода/. След това започнах 2-та серия, издържах 10 дни - липсваха ми плодовете и зеленчуци - върнах се на резултата от първите 12 - т.е. съм свалила тези 1,5 кг. Почивах 10-12 дни, теглото ми пак варираше с около 1-1,5 кг. в плюс. Направих още 8 дни, не се чувствах добре - пак се върнах на резултата от първите 12. Сега се опитвам да се храня нискокалорично, позволявам си от време на време по 1 бира, понякога малко твърд алкохол - пак запазвам килограмите от първите 12 дни.

С две думи - направете 12 дни един път, сигурна съм, че ще има резултат, а след това може да си продължите на по-нискокалорично, или разделно хранене /но мисля, че пак трябва да е нискокалорично/. Но, всичко е индивидуално - при много кг, при възраст.... Но, сега, в сезона на плодове и зеленчуци, особено при навика ви да си броите калориите, може да имате резултат и без диетата. Въпросът е как сте си определии калорийния баланс.

# 518
От 3 години просто ориентировъчно си броя еднакви калории на ден (1800, въпреки, че изчислените ми бяха 2000), като не ям пържено, олио, мазни храни, а тестено много рядко(домашно). Не мога без сладко, но го ограничавах до един сладолед на ден + някой бонбон или бисквитка. Общо взето ядях фасул, грах, ориз, картофи (варени), много плодове, салати, пълнозърнест хляб(намазани с лютеница и колбас), нискокалорично кисело мляко и сирене, активия, но не закусвам и не ям нищо до 12 и след 8(така без закуска за 3 месеца преди 3 години свалих 8 кг и не ги качих,защото все още не закусвам) . Но така се случи, че взех да ям чак в 2 ч на обяд озверяла гладна и някакъв огромен апетит и качих 4-5 кг. Започнах диетата на ВЧ и съм на 4 ден пиле,но не съм се теглила.

# 519
Да се отчета и аз,днес ми е 9 ден от началото на диетата,плодов ден,дотук съм свалила 4,500кг.Ако ги докарам до -6 кг докрая ще бъде много добре,аз и по принцип толкова си прогнозирах,че ще сваля.Рибния ден ми натърти,но днес съм супер с плодовете,вече хапнах един пъпеш:-).Хубав ден на всички!

# 520
Здравейте! Искам да сваля само 4-5 кг и се чудя дали ако направя диетата на Ваня Червенкова само 12 дни, а не 24 дни, то ефект ще има ли? Дали после ще се качат килограмите. По принцип 3-4 години съм едни и същи килограми благодарение на това, че си броях калориите, но започнах да променям режима на хранене и калориите заради работата и качих 4-5 кг... Не ми се правят 24 дни и ще се радвам ако някой сподели  Simple Smile

Аз правих само 12 дни, март месец. Свалих 4 кг.
После се хранех основно разделно, с малки прегрешения. Wink
Върнах си 1 кг.
Преди около месец прави 8 дни, 2*4, мое си моно.
Свалих го този кг и сега пак се храня разделно, почти без въглехидрати, ако ям нещо сладко, то е до обяд, после не.
Правя си по един ден седмично само на варени картофки. Heart Eyes
Много добре ми се отразява. Peace

# 521
Аз искам да питам подходяща ли е царевицата за монодиета?

# 522
Добро утро,днес ми е последен(12)ден.Вчера ми беше малко зор с киселото мляко,снощи бяхме на гости с барбекю,салатки,сладолед,но удържах:-)Килограми-63,800.Хубав ден с повече минуси!

# 523
Моля за съвет! Днес ми е първи ден риба и изядох най-много 100 гр пържена цаца, 100 гр печена на фолио цаца и най-много 70 гр печен хек (ужасен е). Никога не ям риба и днес ми се повръща от нея. До сега не чувствах глад, а днес хем гладна, хем ми е лошо. Според вас утре на плодове ли да мина направо или да пробвам с пилешко? Според мен ефекта на диетата е да не си гладен, а днешния ден е ужасен! Моля, помогнете ми!

# 524
или пиле или яйца, за да ти е протеинова храната

Общи условия

Активация на акаунт