МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 108
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Привет момичета! И аз ще се запиша при вас.
Първо, искам да ви кажа, че ве тамата имате много надъхващи снимки!!!
От днес започнах 12 дневната диета на Ваня Червенкова.
Принципно не съм по диетите. Не мога да ги спазвам, пада ми кръвното, става ми лошо и никога не съм се придържала към точно определена диета, а винаги само съм се ограничавала какво ям.
Имам да свалям много малко килограми-3/4, но ми е супер трудно да ги сваля и винаги е било.
Искам да ви попитам, тъй като днес съм на картофен ден мога ли да си овкосявам картофите-печени, варени с разни подправчици като риган, черен пипер, чубрица, босилек, мащерка? newsm78

# 526
С шарена сол ги обожавам аз. Heart Eyes

И да се похваля, че не само задържам резултата, но и свалих още 1 кг, надпланово. Grinning
Благодарение на монодиетата разбрах от кои храни качвам и ги избягвам.
Също така се придържам към разделно хранене и резултатът е налице. bowuu

# 527
Здравейте!  bye От днес съм на диетата на В. Червенкова.
С нея преди време свалих и сега пак я започвам. Peace

DeVa®, с коя диета си задържаш килограмите?

# 528
Не съм на диета.
Почти не ям сладкиши, хляб и тестени - изобщо, не обичам просто. Газирано, джънк, пържено и солено също не консумирам. Но и това не е отсега.
Единствената промяна е, че ако все пак приемам някакви въглехидрати, то е до обяд. Peace
Вечер ям само салати и протеини.
Плодовете също ги намалих, за сметка на месото.
Млечните съвсем ги спрях, това е следствие от диетата. Разбрах, че точно те ме препъват. Crazy

# 529
За два дни намразих картофите.

# 530
Ще направя 2*12 на Червенкова, дано успея да съм напълно стриктна. Искам да сваля 6-7-8 кг. Най- трудни ще са ми пилето и млякото. Днес ми е втори ден картофи, има ли някой с мен?

# 531
JACKLIN* с теб съм  един ден напред. Днес смених пилето с кисело мляко.  По-добре се чувствам от колкото на картофи. 
- 0,800 кг  за първите два дни на картофи.

Снощи направо ми се гадеше от картофи и ми се връщаха едни горчиви сокове.  Sick
Преди месец пробвах да я почна, но имах  същия проблем с картофите и не продължих.

# 532
Аз реших  се тегля на 13- я ден. Успех ти желая, Котън!

# 533
Oт млякото съм - 1,200 кг.
Общо за 4 дни - 2 кг.   newsm44 newsm44
На обиколки само от корем свалям за сега.
Успех и на теб JACKLIN*!

# 534
Котън, ти по един ден ли правиш? Аз съм още на втори с пиле. Не се тегля и не знам дали съм свалила, мился че не. Ще видя на ден 13:)

# 535
По два дни ги правя, но смених пилето с мляко, днес съм на зеленчуци.
Снощи щях да умра от глад с това мляко и хапнах малко зеленчуци. Единия ден бях на 5 кофички кисело мляко, а вчера на 4.

# 536
  • Варна
Здравейте! От утре и аз се включвам на диетата на В.Ч. Имам за сваляне 5-6кг. Ще направя 12 дни и ще преценя на база резултата какво да правя нататък. Ако имам въпроси, ще ви използвам Simple Smile

# 537
Здравейте момичета
И аз днес почвам ВЧ диетата, защото много изпуснах положнието. 62кг., искам да сваля около 5кг., това е теглото на което се чувствам най-добре, миналото лято успях, но това не знам какво ми става, имам страшен апетит. Днес ми е първи ден на картофи, направих ги на фурна с много подправки и зехтинче, малко прекалих със солта Sad но станаха много вкусни, няма да са ми проблем дните с картофите, но не знам пилето и рибата как ще ги изкарам без никаква салатка.
Та... молбата ми по-скоро е дали може да споделите горе-долу какви количества хапвате от храните. Аз си купих 2кг. картофи, като мисля да са ми за двата дни, но да си призная направо мога да си ги изям до утре обяд  Laughing Laughing Laughing Мерси предварително за споделянето на количествата  Simple Smile  bouquet

# 538
  • София
Здравейте, мили дами,   bouquet
дано да приемата нови членове  Blush
Днес с една приятелка се видях - и онемях, 10 кг е свалила с диетана на ВЧ. Та и аз ще я почвам, ама от утре  Mr. Green, че днес вече съгреших. На 27г. съм, 165см и 65кг. Ще ми се поне 10кг да сваля  Praynig и ще съм най-щастливия човек. Ще комбинирам диета с каране на колело Simple Smile Решила съм да не се меря до 12 ден, защото ако не сваля в началото, ще се откажа.
Пожелавам на всички, много минуси  newsm08

# 539
Свалените кг връщат ли се после лесно? Колко дни е диетата - 2 пъти по 12 дена ли?
 В деня на кисело мляко не приемате ли нищо друго - сол или захар в млякото или например овесени ядки или трици.

Общи условия

Активация на акаунт