Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 129
  • 986
  •   1
Отговори
# 855
Според мен пък, има мъже, които не изневеряват, никога. Peace
П.С. Познавам няколко такива. Надявам се да не ме изненадат някой ден (неприятно).
Нали не забравяш, че всеки си има своите тайни newsm78 Ти може така да си мислиш, но всъщност изобщо да не е така. Има хора, които обичат да поддържат "идеален" образ..
Разбира се, такива с "идеални "образи познавам много, но не се причисляват към тези, за които споменах.
Всъщност, не виждам нищо чудно някой мъж/жена да не изневерява. Това е нещо съвсем нормално. Както и изневярата. Въпрос на много неща е.

# 856
Според мен пък, има мъже, които не изневеряват, никога. Peace
П.С. Познавам няколко такива. Надявам се да не ме изненадат някой ден (неприятно).
Нали не забравяш, че всеки си има своите тайни newsm78 Ти може така да си мислиш, но всъщност изобщо да не е така. Има хора, които обичат да поддържат "идеален" образ..
Разбира се, такива с "идеални "образи познавам много, но не се причисляват към тези, за които споменах.
Всъщност, не виждам нищо чудно някой мъж/жена да не изневерява. Това е нещо съвсем нормално. Както и изневярата. Въпрос на много неща е.

Наистина, нормалното е да не се изневерява. Вече съвсем се сбъркаха представите за нормално, в наши дни.
desinkata_85, честно да ти кажа, аз лично вече не вярвам, че има верни мъже. След всички опити за свалки и...нещо повече от иначе женени, и обвързани мъже...позагубих вяра, че е възможно да има и други варианти.Давам си сметка за нагласата, която имам вече. Но това е друга тема..да не "зацапваме" тази:)

# 857
  • София
Авторке, какво стана на вчерашния тиймбилдинг?

# 858
Авторке, къде изчезна?

# 859
Тук съм, тук съм...

# 860
  • София
И сана ли първа  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 861
  • Sofia

Чакай, още е рано. Времето ще покаже.

Пончиа, само толкоз ли?  newsm78

# 862

Да, сега пере чорапи и мие чинии. 

# 863
  • София
докато чакаме и пенсията ще дойде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 864
И се оглежда да не я измести следващата втора. 

# 865
  • Варна
Тук съм...и ви гледам сеира? Mr. Green
Хубаво е, че поне ни уведомявате за присъствието си. Ама не е лошо, и да отговаряте понякога на въпроси зададени към Вас, във Вашата тема. Не че нещо, ама на мен щеше да ми е неудобно да си мълча или отговарям избирателно на хора, които явно са приели проблема ми присърце (някои се изпокараха, дори). И които ми задават изясняващи въпроси, само за да ми дадат по-адекватен съвет (Освен, ако тези съвети не са ми били и нужни, де Wink). Няма да изключвам тези, които пишат и подпитват от клюкарски интерес (то е ясно, че ний не сме от тях, и тук такива няма!).
Започвам да си мисля, че може и да са прави тези, които изказаха съмнения за историята на Poncia (и "нейният" пол) Simple Smile
 Мир. И пак- мир!

# 866
  • София
Винаги приемаме само съветите, които потвърждават предварителното ни решение  Mr. Green Mr. Green А колкото до сеира, то всеки автор на тема тук така прави  Whistling Whistling Whistling

# 867
  • Варна
 Не чак всеки. Но го знам, иначе Wink затова го и казах.
Както това, че никой не влиза от клюкарски интерес.( Беше опит за самоирония - явно, неуспешен Rolling Eyes)

# 868
 Grinning Трил- много смислени мнения в цялата тема Peace
и аз имам съмнения за Пончия,че е мъж,който се е...а с нас Rolling Eyes

# 869
  • ЯМБОЛ
                 Репликата "Тук съм..."все повече ми навява мисълта,че всичко това е една голяма пързалка

Общи условия

Активация на акаунт