Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 380
  • 986
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Не съдя авторката. И, макар че, когато попаднах  в подобна ситуация преди няколко месеца, бях от другата страна - бях "първата", възмущението ми е насочено, най - вече към общия "мъж" и негови подобия (включително, и моят бивш такъв). Не съм прописала тук, за да стоваря справедливия си гняв на излъгана съпруга, върху непознато момиче. Че аз, "нашата" любовница не съм обиждала, камо ли някой, който няма никакво отношение към мен!
И стига с това "бъркане в семейството". И любовниците, и съпругите е хубаво да знаят, че един мъж никой, никъде не го изнасилва, докато той, маминия - сладък се дърпа, крещейки: "Не искам! Аз обичам... (Вашето име)".
И няма смисъл да го пазите, като писана торба, от гадните хищници навън (респективно - вкъщи). Няма такъв филм, - той да изневерява и лъже, а да е бял и пухкав. И никакви "каишки", "окови", ултиматуми и молби не могат да го задържат при вас (или да му попречат да си тръгне от злата съпруга, съответно, ако му е толкова зле там и иска да бъде другаде).
 Мисля, че за авторката ще бъде много полезно и ще й подейства отрезвяващо, ако може да се види и поговори насаме с госпожата. Да си свери часовника, един вид. Това,  в случай, че им е писнало от тъпи  лъжи и оправдания,  разбира се (и двете са  способни на цивилизован разговор). Всичко друго, ще бъде просто преливане от пусто в празно.
 За съжаление, от него не може да чакате някаква определеност и решение на проблема. Така му изнася на човека.
А отговорът ми на въпроса в заглавието на темата, е НЕ! Особено пък, щом има и намесени деца, финанси, имоти и т.н. Може и да има минимален шанс, ама надали. Гледайте, да живеете Вашия живот, че  после да не е "мъчително болезнено"  за отминалата младост! Ако не за друго...

# 91
  • Tам през Атлантическия океан
Авторката е гаси каръка и приятелят и мухльо и любовникът и тожЕ  Laughing

Жал ми е за мухльото 'приятеля' и.

Държат се с теб така като ти постъпваш с човека който си набедила да ти е приятел  ooooh!

# 92
  • Варна
Авторката е гаси каръка и приятелят и мухльо и любовникът и тожЕ  Laughing

Жал ми е за мухльото 'приятеля' и.

Държат се с теб така като ти постъпваш с човека който си набедила да ти е приятел  ooooh!
Simple Smile А, що бе?! " Мухльото" още не знаел , какъв карък е. Макар че, след цяла година, такива любовни драми под носа му, а той да не се е усетил? Не ми се вярва... друга е думата тогава, а не точно "карък"Simple Smile
"Любовника" е най - хараби! Всички го желаят, а той само трябвало да избира.
А авторката, просто има явно много свободно време. Никаква драма не виждам за нея, специално. Просто й е време май, да си роди 1-2 деца, пък да видим, дали ще има време за подобни глупости. (Или, поне да смени работата, ако е възможно, че на тази, голям екшън се е заформил)

# 93
Не вярвам грам на тия приказки от хиляда и една нощ за много влюбените и пуснали се по емоцията люде, особено пък в този случай. И от двете страни има намесени сериозни интереси и далеч не е всичко такова, каквото се описва.

Ако той се разведе, е ясно, че ще изгуби много, затова едва ли ще го направи. Ти си му удобна и ще те ползва, докато може и докато иска. Не обича и не държи на жена си, повече от ясно е, че ги свързват само и единствено материални интереси, след като няма нищо против нейните извънбрачни отношения. Ако изобщо има такива всъщност, много вероятно е това да е театър за пред теб.

Ти егоистично и използвачески не прекратяваш отношения със "сериозната" връзка, отново защото имаш интерес. Какво значи "не искаш да го въвличаш"?!? Да го правиш на глупак е по-добре, така ли?! Отдавна си си направила сметката до какво ще доведе всичко, не си малка, не си и първа младост, та да "не разбираш" и да не са ти ясни нещата.

Класическа история с колежка, уж много невинничка, принципна и добричка, започнала съвсем невинно, "ей така, без да знае как станало" "връзка" с по-дърт колега на добра позиция, с намерението освен да ползва като трамплинче, но и с надеждата да стане първа цигулка. Същевременно си държи будалата, лукова глава, защото ѝ е пределно ясно, че когато свърши романса, трябва да има сигурен пристан, но отново тя е много себеотрицателна, защото "не иска да го въвлича".

Гювеч от обща венерическа флора и фауна, и едни гледащи си интереса и правещи си сметките
хора, които обаче не могат да се разберат кой кого ще надлъже.

Някакво си българско девойче (отдавна излязло от девойческата възраст) си поставило за цел в живота да разведе и ожени за себе си богатия чичко чужденец, да разкара досадната дъртофела жена му и да си живее живота  Laughing Решило то, че ще му завърти главата и той ще ахне пред ненагледната българска убост и прелест, ще плесне с ръце и ще разкара скочубрата си.

Не искаш да се жениш за сегашния не защото "си много млада и не бързаш", а защото не ти е достатъчно добра партия и не е стабилно материално подкован.

# 94
Възможно е, дали ще стане, чее аз дан съм врачка бее.  Mr. Green Laughing

# 95
Аква, хаха...много весел разбор. Simple Smile

Средностатистичесщя мъж в чужбина  хич не  примира да се развежда, защото  после трябва  да  плаща като поп. Това  не е БГ, където  ще се покрие...и издръжка  на куково лято, или минимална такава. 

# 96
Жал ми е за мухльото приятел. Защо не иска да види, че приятелката му кръшка? Явно и на него му е удобно така или и той си има друга.

7 години връзка с първия в която не се случва нищо. Защо?

Няма да се разведе женения. Ако е искал да го е направил, другото са оправдания.

Авторке, на 30 години си. Зарежи и двамата отрепки и търси мъж за нормално семейство. Мухльовци Мъже под път и на път, дете да имаш е по-важно. Не, нито един от двамата около теб не става за баща.

# 97
Разбора на Аква не е забавен, защото е истинен.
Нагледала съм се на такова чудо, участник съм била в такова чудо преди години.
Съвсем точен е, и маса истории могат да легнат на този разбор, с леки вариации по темата.
 Tired

Не съдете, за да не бъдете съдени. Никой не знае какво може да му дойде до главата, да не сме в 18 век, сега да я убием с камъни жената.

Айде бе, ама верно ли?
Добре.
Няма да я убиваме, ще и се подиграем малко.
Кой както си постеле, мога да кажа тук. Или също: Каквото сам си направиш......
И така мога още сто сентенции, пословици и поговорки,  да изпиша в противовес. Все от живота излезли.

# 98
Квалификациите на някои тук са много крайни, учудена съм как си позволяват с такава лекота да наричат тая жена с толкова обидни имена

НО и не разбирам откъде е това измислено чувство за вина в Poncia
Ако аз смятам че съм намерила любовта в сложни обстоятелства, ще действам, какви са тия самосъжаления, какви са тия признания, че не била постъпила правилно. Да, хора се развеждат и си дават втори шанс и втория шанс често е тяхната истинска връзка (Елина Кешишева каза в интервю оня ден: имам своя теория за отношенията, смятам, че връзките в 20те си остават в 20-те [години]) - аз също смятам така, така че за мен е нормално хора да променят партньора си на 30, 40 и тн. години.

Но ако Понсиа се смята сама за отрепка и любовница и не знам си какво - явно не е материал за качествена връзка, ами си е каквото сама се е определила...

# 99
Деца има намесени - ей това е проблемът за мен. Да се буташ в семейство с деца, да натискаш за развод...

Ако наистина беше любов от страна на авторката, щеше да напусне приятеля си. Хем няма да се налага поне тя да се крие. Не са женени, не ги свързват деца. Ама търпи да спи с него, а се сърди, че любовникът спял с жена си.  Grinning

# 100
Всеки да сменя на петилетка, ако иска. Не е в това драмата тук. Тя не е сменила, тя стои с единя в изчаквателна позиция, ревейки по любовника и, който бил спал с жена си. ОМГ. hahaha

# 101
иванула, естествено че е забавен....просто жалка история.

И аз и се чудя на авторката, какво се е затръшкала, че любовника спал 1път с жена си за 2г.  Joy
Писа вече, че тя не отказвала на приятеля си....пък и що да му отказва. Simple Smile

# 102
До авторката - тоя те лъже та се къса и само наивник може да му се върже. Оправяй си живота.

# 103
  • ЯМБОЛ
                   Ей,голяма пързалка!!!

# 104
Квалификациите на някои тук са много крайни, учудена съм как си позволяват с такава лекота да наричат тая жена с толкова обидни имена

НО и не разбирам откъде е това измислено чувство за вина в Poncia

Ми,  защото е курва. Аз така ги наричам. Измислено чувства за вина - опитва се да разбие едно семейство и си търси оправдания.

Общи условия

Активация на акаунт