Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 353
  • 986
  •   1
Отговори
# 525
Това с нещастните деца е несериозно. Той пак може да е пълноценен баща и след развода ( ако иска ). Така че избора не са децата а семейството му, удобството му, навика ... може и пари да са кой знае. Определено я гъбарка тъпашки и се опитва да и налива угризения с горките страдащи деца.  

# 526
Постъпил е коректно Peace аз очаквах да й обещае ,че ще се разведе,за да не я изгуби
мисля,че е настъпил момента да си тръгнещ с вдигната глава Peace

Съмнявам се че ще си тръгне.И тя като него си търси оправдания да не го направи-ултиматуми ,повторни срещу ,срокове ,специални дати-все неща на които се надява да променят нещо и продължава да се заблуждава че следва някакви принципи

# 527

Не е Германия, западноевропейска страна, не мисля, че има голямо значение в случая.

Значение има голямо, защото малцина западноевропейци ще тръгнат да се развеждат заради... българка. При това такава, която очевидно вече е направила съответното впечатление...

Този е италианец-много приказки,емоции,накрая нищо!!!
Това си мисля от самото начало, а и никът ѝ натам бие. Ако е така, пък още по-малка е вероятността да се разведе заради нея и тя да "стане първа", защото италианците са силно вярващи католици и не е честа практика да взимат жени некатолички. Пък и те особено имат "чудесно" мнение за българки и си умират да се женят за такива Laughing

Според мен, той е силно зависим от жена си, в материален план особено. Тя дърпа конците.

Не е италианец.  Simple Smile
Странно ми, че имаш такова мнение за българките.

# 528
Това с нещастните деца е несериозно. Той пак може да е пълноценен баща и след развода ( ако иска ). Така че избора не са децата а семейството му, удобството му, навика ... може и пари да са кой знае. Определено я гъбарка тъпашки и се опитва да и налива угризения с горките страдащи деца.  
Точно това е моята позиция. Че нещата могат да се подредят и без драми и страдания.

# 529
А на колко години са му децата всъщност? Че тази екзистенциална подробност съм я пропуснала някъде.

# 530
Мисля, че чувствата и на двамата не са толкова силни Peace не са задълбали, което е добре и сега  може да си тръгне безболезнено Peace ако той беще влюбен- щеще поне да обещае развод Peace

# 531
За жалост в чужбина българките рускините и румънките нямаме добро име. В момента съм наблюдател на много грозна история с неясен край в която е замесена българка и в такива моменти ме е срам че съм българка. Ей такива жени, румънеца който седи с паничка пред магазина и рускиите в клубувете ни дават кофти слава.

# 532
Е добре не е германец ,не е италианец
Аз се усъмних за Англия или Франция но не ми отговори

Я вземи кажи коя е държавата та поне да не гадаем .Толкова неща сподели сега една държава криеш

# 533
какво значение има държавата Rolling Eyes

# 534
Испанец андалусиец  Laughing. Те са такива емоционални. И развода при тях е да речем доста скъп, та който е направил грешката да се ожени е до живот  Laughing  Laughing  Laughing

# 535
какво значение има държавата Rolling Eyes

Ми любопитно ни е

# 536
  • София
Ама той чужденец ли е? А семейството му тогава къде е  newsm78 newsm78 newsm78

# 537
Ама той чужденец ли е? А семейството му тогава къде е  newsm78 newsm78 newsm78
Да,чужденец е ти сега ли разбра
Семейството му си е там .Има две деца близначета по на 7 години и жена която работи в друг град
И сега гадаем коя е държавата

# 538
рестартира ми се компютъра и ми се загуби дългия пост  ooooh!

това, което исках да напиша е, че е съвсем правилно да му даде втори шанс до специалната дата дори да не вярва, че нещо ще излезе; съжаленията за ненаправените неща и недадените шансове са много по-силни от разочарованията /а нея я чака точно разочарование/; безсмислено е с години да я гризе "ами ако ... ", най-добре да стигне до дъното, за да няма на къде надолу да я тегли нищо повече

# 539
Ахх, тези деца....обичайно мъжете се сещат за тях, когато любовницата напре да става първа жена. Simple Smile иначе грижите им са доста редки и спорадични....но пък са прекрасно извинение, защо един мъж не желае да си разваля рахата при наличието на съпруга и любовница.
Рядко мъжете правят от любовниците си, първи съпруги.

Общи условия

Активация на акаунт