Фотография - 79 тема

• 44 591
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Вейда разфлеждала съм ти снимкит... Имаш усет за композиция и снимките са ти много приятни като внушение.. Осветлението е сложна тема дори за мен там се иска много практика...

А иначе моят любим стил е архитектурата .! Като че ли се преоткрих в нея.

хайде и един портрет да сложа

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 08:43 от mamaSunshine

# 421
Весел Хелоуин на всички празнуващи!

# 422
Някой има ли наблюдение над обективите за телефони?
 http://www.aliexpress.com/w/wholesale-Apexel-lens.html?spm=2114. … 89&isrefine=y

# 423
  • на пясъка при черупките от миди
Мили дами, най- сетне се добрах до компа и ви благодаря за споделеното инфо за външните ХД памет.
Чудя се за облачните услуги  newsm78 хич не съм запозната по темата, но мисля да поразровя, че честно казано не ми се затрупва с устройства.

Прекрасни кадри  Hug

Edira, като вълшебни са, това къде е снимано? Има ли допълнително осветление?

mamaSunshine страхотно сечение  Peace

Катя, на мен и двата кадъра ми харесват, просто като гледам чб ми носи едно усешане, а цветния съвсем друго, зависи ти какво искаш да кажеш предполагам  newsm78

# 424
  • София
Dusty_wind, беше писала,че търсиш фонове. Вчера ходих в Юск и ми напрами впечатление ,че имат 5-6 вида мушами с коледни мотиви. Мисля, че имат и негланцирани защото повечето бяха неотворени и още в опаковъчното фолио, но много симпатични мотиви. Щракнах ги с телефона, но не знам как се качват снимки тук. Аз си купих една коледно одеалце, две тролчето и червено шише. Надъхах се от бадемите и лешниците и ще се пробвам и аз с нещо коледно.

Ето излязох от прикритието...Чета ви отдавна и ви се радвам на фотосите. Аз съм на светлинни години и не обработвам. От около година снимам по-професионално (изкарах и  курс, но след курса вече не смея да си показвам фотосите. Вече гледам критично и особено своите кадри).

Чудесна тема! Много вдъхновяваща.

# 425
  • Mostly in my mind
neba, добре дошла.  bouquet

This morning! by Ina K., on Flickr

# 426
  • Варна
neba, добре дошла и от мен! Hug

Едно котенце от мен:

Tenderness / Нежност by chockolina, on Flickr

Тук ми изглежда доста тъмна, я, кажете, да я светна ли малко? Thinking

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 00:13 от chockolina

# 427

Светле, аз я виждам  по-светла, дори тонирана. Така ще отговаря на заглавието.

Като сте заговорили за светлина , все още се опитвам да подчиня естествената  Thinking

Untitled by Galya Ivanova, on Flickr

# 428
Marry Poppins естествената светлина не може да се подчини ..  Naughty
По-скоро става обратното, което е по-лесно - ние се подчиняваме на нея и я използваме умело и максимално до колкото е възможно ..
Така че при теб се е получило - има настроение,  bouquet

# 429
Здравейте момичета, приемате ли питащи и не знаещи?

Интересува ме тези, които обработват снимките си на лаптоп /ако има такива/ по какви показатели са го избирали? Наложи се да сменя стария, който вече е за пенсия и на новия цветовете ми нямат нищо общо с това, което виждах на предишния  Confused. Не снимам професионално, снимам си детето и за семейния албум, правя си леки корекции с Фотошоп или Лайтрум. И сега съм в чуденка кой от двата лаптопа показва реалните цветове?
Много моля за съвет, имам вариант да го заменя, но как да избера правилният? Тоест има ли някакви показатели, на които трябва да отговаря лаптоп, на който ще се обработват снимки. Четох в старите теми, че екрана трябва да е мат, но това е по-скоро заради отблясъците. А цветовете?

# 430
  • Mostly in my mind
добре дошла и на теб, Зори.
За да си сигурна, че виждаш реалните цветове, трябва да си калибрираш монитора със съответния хардуер и софтуер. Simple Smile Последния път като ходих, и на мен това ми каза човекът, че е добре да е мат, а моят не е. Но както си го написала, за отблясъците. За цветовете ти трябва калибриране  Peace

# 431
Лолита , благодаря за отговора. За калибрирането знам, но ударих на камък в дълбоката провинция. Тук не са и чули  Sad. Явно ще трябва да търся човек в София за тази работа и да го изпратя да ми го оправят.

# 432
3ори, ще ти бъде труден избора на лаптоп с хубав екран. Но по-скъпите със сигурност са по-добри

Black beach, Perissa by Villy Goutova, on Flickr

Somewhere in Tira by Villy Goutova, on Flickr

Tira, Santorini by Villy Goutova, on Flickr

# 433
Здравейте дами,

От много време не съм следила темата, но ми се иска да се включа отново с търсене на изгубеното вдъхновение. Simple Smile

Vienna by Jill, on Flickr Light by Jill, on Flickr

# 434
  • Mostly in my mind
Лолита , благодаря за отговора. За калибрирането знам, но ударих на камък в дълбоката провинция. Тук не са и чули  Sad. Явно ще трябва да търся човек в София за тази работа и да го изпратя да ми го оправят.
попитай в някакво фотографско студио, там може да я предлагат тази услуга.

Общи условия

Активация на акаунт