Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 602
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Имат го, аз съм го хвалила много в темата. Пудра и ванилия има в него, много е наситен и много траен. Той е един от топ 3 на сполучливите ми попадения. Обаче....не е за жегите.
Допълвам се, че забравих основното- да кажа кой е Laughing
BURBERRY/BURBERRY е в списъка на Роксан

# 481
  • Бургас
Ето го на Роксан-това е класическия Бърбъри-W19-BURBERRY CLASSIC

# 482
Дот е много сладникав и бонбонест и хич не ти го препоръчвам за жегите.
Ами те са го сложили в раздела на летните аромати  newsm78 А аз точно бонбонести харесвам  smile3535

# 483
  • Deutschland
Не мога да се сетя точно, на Лорис ли беше  newsm78 Love buterfly имитацията, тя е на Дот и е много сполучлива. Виждала съм я в ДМ в подлеза при Софийския университет. Самата имитация е в едно тумбесто шише, червено на цвят, в червена плюшена торбичка.

# 484
  • Бургас
От спиа този 340MY MY BURBERRY BURBERRY NEW!!!     класическия Бърбъри ли е?
Не е класическия Бърбъри, а точно както е изписано My Burberry. Ароматът е от 2014. Няма нищо общо с класическия. Първо Рефан го пуснаха като имитация,  после Ди  енд Пи и Заг Зодиак. Версията на Заг също не е лоша, въпреки че другите две ми харесват повече.  Peace

# 485
В крайна сметка купих коментираното Elode So Lovely,
но си пръснах и това, вече 2ч отчетливо го усещам - свежо, нежно и лятно.Определено ще си купя и него.

Скрит текст:

# 486
  • Бургас
My Burberry и Burberry Classic са два различни аромата,вчера порачах Бърбъри Брит,но оригиналния,като дойде ще сравня с имитация и ще пиша Heart Eyes

# 487
  • BG-DE
Имам нужда от помощ, търся си парфюм с аромат на теменужки, пръснаха ми от тези на рефан номер 6 и 126, но не ми допадат единия ми е толкова мускусен ,че ме заболя главата, иначе са трайни цяла седмица миришат картончетата.Теменужения аромат ,който търся е н аескада сентимент, но не съм му намерила до сега имитация, ще се радвам ако споделите нещо близко до него, благодаря

Ако искаш пробвай версията на Рефан на Хелоуин http://www.fragrantica.com/perfume/Jesus-Del-Pozo/Halloween-1444.html , много приятен, нежен приятно теменужен аромат. Близък е до оригинала и трайността му е доста добра (като номер мисля, че беше 305) Peace Днес видях на Витошка, че са отворили нов магазин на Loris, някой може ли да сподели нещо за техните аромати?

# 488
  • Бургас
Имам нужда от помощ, търся си парфюм с аромат на теменужки, пръснаха ми от тези на рефан номер 6 и 126, но не ми допадат единия ми е толкова мускусен ,че ме заболя главата, иначе са трайни цяла седмица миришат картончетата.Теменужения аромат ,който търся е н аескада сентимент, но не съм му намерила до сега имитация, ще се радвам ако споделите нещо близко до него, благодаря
http://sangado.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1% … %D0%BA%D0%B0.html
От толкова години търся теменужка/виолетка и това е единствената читава,която открих,но напомня повече на Инсоленс на Гарлен(не съм запозната с аромата на Ескада)

# 489
аз точно бонбонести харесвам  smile3535
Най - бонбонестата , ама най - най - най - бонбонестата имитация, която съм срещала е на Gardeny - №2188 - имитация на "Heiress" на Paris Hilton.
Трайността е фантастична, шлейфа е огромен, изпълва стаята с едно пръсване, и е точно аромат на фруктова дъвка, на захарен памук, на бонбони Grinning

П.П. междувпрочем в началото на темата не видях изобщо списъка на Gardeny, а той си е много сериозен.
В София знам само едно място, магазинче, в което продават техни наливни парфюми /на руски паметник/, а иначе може да се купят бутилирани онлайн от един сайт, на фирма Plamboy

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 22:38 от solar_fields

# 490
  • Бургас
Моля.ако обичаш да  напишеш сайта Hug

# 491
  • Бургас
аз точно бонбонести харесвам  smile3535
Най - бонбонестата , ама най - най - най - бонбонестата имитация, която съм срещала е на Gardeny - №2188 - имитация на "Heiress" на Paris Hilton.
Трайността е фантастична, шлейфа е огромен, изпълва стаята с едно пръсване, и е точно аромат на фруктова дъвка, на захарен памук, на бонбони Grinning

П.П. междувпрочем в началото на темата не видях изобщо списъка на Gardeny, а той си е много сериозен.
В София знам само едно място, магазинче, в което продават техни наливни парфюми /на руски паметник/, а иначе може да се купят бутилирани онлайн от един сайт, на фирма Plamboy
Може ли сайта,и аз се нареждам на опашката за бонбонести аромати

# 492
Тъкмо си помисля, че съм се запознала с всички имитации и вие споменавате някоя нова  Simple Smile

За бонбонените:
Paris Holton Can Can
Lady Gaga Fame
Victoria`s secret Bombshell
D&G Dolce
Prada Candy
И може би:
Marry me Lanvin
Ginevchy Le secret
D&G L`imperatrice
D&G The One
CK Forbidden euphoria
За любителите на захарен памук и бонбони препоръчвам Snow Fairy Lush. Ползвала съм го на душ гел, но май имат и парфюм

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 23:22 от seawind

# 493
Аз също препоръчвам за бонбонест аромат Candy-Prada...бонбонест, но и много интересен и развиващ се, далеч не плосък. Изключително трaйна и много близка до оригинала е версията на D&P.  Рефан също го предлагат, но нямам впечатления.

Относно Gardeny, споменавани са нееднократно в първите две теми. Имала съм през годините добри неща от тях. Наливни са, изцяло на принципа на Рефан. Често си подновяваха каталога...Но не съм ходила в магазина им на Руски паметник от около три години.

За тези, които са в района на Красно село, там има открай време павилион на Гардени...Тръгвате от сладкарница Неделя надолу по тротоара посока светофара на Дойран...И преди светофара има един павилион за наливни парфюми- предлагат Гардени и Рефан.

Редактирам и дописвам към този пост, тъй като бяхме помолени изрично да няма последователни публикации, макар че аз принципно обичам да разделям тематично. Преди малко попаднах на топли новини от Заг Зодиак от Фейсбук.

Първо имат нов магазин в гр. Нови пазар- ул. Цар Асен 36A.

Второ от 15.07 ще предлагат още нови дамски аромати. Те са:

345PR CANDY- PRADA

344PA- LA PANTHERA- CARTIER

342AD- AQUA DIVINE- BULGARI

343ER- EROS- VERSACE

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 00:13 от allforone

# 494
  • Бургас
Аз също препоръчвам за бонбонест аромат Candy-Prada...бонбонест, но и много интересен и развиващ се, далеч не плосък. Изключително трaйна и много близка до оригинала е версията на D&P.  Рефан също го предлагат, но нямам впечатления.

Второ от 15.07 ще предлагат още нови дамски аромати. Те са:

345PR CANDY- PRADA

344PA- LA PANTHERA- CARTIER

342AD- AQUA DIVINE- BULGARI

343ER- EROS- VERSACE
AQUA DIVINE мнооого го искам, но не вярвам да са го докарали. Ще чакам отзиви от вас и може да го поръчам,  не мисля, че тук ще го заредят  Simple Smile

Относно Прада Кенди, за мен не е точно бонбонест. Много е топъл, с много карамел и бензоин. Трябва му по-хладно време, за да се покаже, както трябва; хубав парфюм, но по-сериозен, отколкото изгледжа, далеч е от този тип бонбонест и летен, който предполагам, че се търси.
Dot според мен е точно за лятото или Honey пак на Марк Джейкъбс. Вторият е много сладък, на мен нещо не ми понася. Други сладки летни - почти всички Ескади. Има още много....

Общи условия

Активация на акаунт