Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 130 651
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
В сайта на производителя пише, че са флорални но не видях имитации ли са. Шишенцата са ми познати, но се чудя откъде. Ако купиш пиши мнение, моля
Друго пише ли в сайта? Например описание или пирамида на ароматите? За сега няма да купувам, но ще ги разуча. Само няма да ми стигнат китките, че те са поне 5-6 аромата... Grinning Peace

# 511
  • Deutschland
Не пише друго. Пише scent -floral и нищо повече. Не съм нa компютърa, пишa през тел и нямa кaк дa ти прaтя сaйтa. Може дa потърсиш с гъгъл siore perfumes и ще излезе. Не рaзбирaм турски, но мисля че Ялдъз козметикс е производителя

# 512
170. ARMANI CODE/ ARMANI , 020. NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER , ESCAPE/ CLAVIN KLEIN   на рефан дълготрайни аромати ли са? Simple Smile

# 513
170. ARMANI CODE/ ARMANI , 020. NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER , ESCAPE/ CLAVIN KLEIN   на рефан дълготрайни аромати ли са? Simple Smile

За Armani code повечето отзиви са, че е с добра/прилична трайност.

Narrciso Rodriquez EDP е много траен и много близък до оригинала. Писала съм и преди, че с този парфюм на Рефан съм получавала множество комплименти и въпроси с какво точно съм се пръскала.

A Escape- това за мен е най-трайният парфюм на Рефан и най-любимият ми. Ако се направи с капки 2 към едно, определено има ненадмината трайност. И е едно към едно с оригинала.

Сподели ни твоето мнение, ако пробваш някой от изброените аромати.

# 514
Здравейте !Някоя от вас знае ли къде се продават парфюмчетата/тоалетните води на Бетина Барти , има ванилия и още няколко ,който съответсват по аромат на лосионите за тяло ???? newsm78

# 515
Точките на Марк Якобс ми приличат на Малката черна рокля на Ейвън...

# 516
Кой номер е Императрицата на Рефан,че нещо не го откривам в първия пост и на какво мирише? Прочетох доста положителни мнение,а тук я няма и мисля да я поръчам от дадения по-назад в темата линк,но все пак ще съм ви благодарна ако опишете аромата.   bouquet Колебая се между него и молекулите?  newsm78

# 517
Кой номер е Императрицата на Рефан,че нещо не го откривам в първия пост и на какво мирише? Прочетох доста положителни мнение,а тук я няма и мисля да я поръчам от дадения по-назад в темата линк,но все пак ще съм ви благодарна ако опишете аромата.   bouquet Колебая се между него и молекулите?  newsm78

Императрицата е номер 126 в списъка на Рефан.

Ако се колебаеш между нея и Молекулите, аз те съветвам да вземе нея. По-трайна е от Молекулите, а и е по-масов така да се каже аромат. В Молекулите има специфика, която не на всеки допада.

# 518
  • Стара Загора
Точките на Марк Якобс ми приличат на Малката черна рокля на Ейвън...

Shocked Shocked Shocked

# 519
  • Deutschland
Аз не ползвам Ейвън, но приятелки се пръскат с тая черна рокля и не мога да намеря прилика с парфюм на Марк Джейкъбс

# 520
Привет, дами! Купих си розовия парфюм на Елоде и според мен наистина е много свеж, пъстър и летен. Изобщо не улавям мирис на мъх, тъмна гора...., както беше писала друга потребителка. А и наистина издържа сравнително дълго върху кожата - при мен поне е 6-7 часа. Даже една съседка го помисли за марков, когато го помириса. Simple Smile Знаете ли дали се предлагат в магазин "Лили"? Защото искам да пробвам и други разновидности на тази марка. В Благоевград няма магазин на ДМ. Благодаря!

# 521
Парфюмите Елоде ги има и в Кауфланд.

# 522
  • София

Императрицата е сладък, плодов аромат. Миреше на диня. Приятен и траен. Няма нищо общо с молекулите, които само тествах и се изпариха за точно за 5 минути. В аромата усетих амбър и тамян.  Peace

# 523
+1 - 106. BE DELICIOUS-/DKNY     
+1 - 126. L’IMPERATRICE/ D&G
+1 - 189. LIGHT BLUE/ D&G       
+1 - 137. AQUA DI GIOIA/ ARMANI     
+ 1 - 165. Joy Of Pink /Lacoste/
+ 1 - 194. PURE DKNY/ DKNY     
+ 1 - 199. BOSS WOMAN/ HUGO BOSS

Не харесах:
129 - новия - много тежък
034 LA VIE EST BELLE/ LANCOME  - не знам какво му харесват на този - нещо сладко с нотка на мухъл
031 BLACK ORHID/ TOM FORD   - убийствено тежък и бабешки само от капачка го помирисах
120. WOMANITY/ THIERRY MUGHLER  - лоша имитация
324. SI ARMANI/ ARMANI  - лоша имитация
020. NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER      - не ми допадна
010. YELLOW DIAMOND/ VERSACE      - не ми допадна
162. OMNIA/ BVLGARI      - нищо общо с оригинала

# 524
  • Стара Загора
Аз не ползвам Ейвън, но приятелки се пръскат с тая черна рокля и не мога да намеря прилика с парфюм на Марк Джейкъбс

Аз затова и опулих очи. Нищо общо нямат. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт