Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 571
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Много е гаден Poison на Диор-пфффф баси ужаса,не съм го мирисала в оригинал,но в имитация на Рефан е отврат,не ми хареса също на Kenzo-Jungle-миришат много тежко направо ми стана лошо от тях още в магазина.....

# 526
  • Бургас
Някой може ли да сподели дали и в оригинал тези два парфюма са толкова ужасни?

# 527
най-вероятно ще ти изглеждат точно толкова ужасни и в оригинал
и двата са трудни, тежки и ретро аромати, които обаче имат своите заклети почитатели

# 528
Много ми хареса тази имитация на Армани "Си". Peace Дали има общо с оригинала? Peace
Скрит текст:

# 529
  • София
Здравейте! Този парфюм ми е любим:
Скрит текст:
Срещали ли сте сполучлива имитация? newsm78

# 530
Здравейте! Този парфюм ми е любим:
Скрит текст:
Срещали ли сте сполучлива имитация? newsm78

Това трябва да е Chloe Intense, доколкото виждам по черната панделка.
Ние тук сме коментирали класическото Chloe.

Не мисля че на този има имитации.

# 531
  • Бургас
Благодаря ти за отговора Буб..значи няма да си правя труда да ги мириша в оригинал-и да похваля Булгари Omnia Green Jade в имитация на Рефан,уникално свежо парфюмче,толква лятно и готино настроение носи-препоръчвам Heart Eyes

# 532
  • София
Това ли има?
Скрит текст:

# 533
# 534
  • София
Благодаря, и това става!  Grinning  Но ако става дума за Рефан, е далече. Rolling Eyes   

# 535
Като стана дума за Императрицата на D&G.
Тази фирма една служителка в нашата фирма ми миришеше осезаемо на нея...Каза, че си е купила имитацията Happy Tears на Роксан. Имало ги в Елитис- Халите 70мл за около 8лв.

Наистина е изимитиран добре аромата, щом аз го познах преди да ми каже и определено е с добра трайност.

Ако някой има интерес и ходене натам, да пробва.

# 536
Много е гаден Poison на Диор-пфффф баси ужаса,не съм го мирисала в оригинал,но в имитация на Рефан е отврат,не ми хареса също на Kenzo-Jungle-миришат много тежко направо ми стана лошо от тях още в магазина.....
Това е от хормоните. И двата цитирани парфюма ги познавам, и двата са много качествени реплики, и двата са всепризнати шедьоври.
За твое успокоение ще кажа, че така се чувстват и почитателите на тези аромати като помиришат някой от т.нар. "компоти" /леки водички, да не ги цитирам поименно за да не обиждам никого за вкуса му/. Вкуса се променя с времето. Всичко с времето си.
 Peace

# 537
  • Бургас
Може би си права Солар..но разбрах едно,че тежките аромати не са моите ,може би след години,но сега не.Не съм имала намерение да обидя почитателките на тези  два парфюма,моите извинения ,просто споделих моето мнение Hug

# 538
А за 192. LADY MILLION/ PACO RABANNE      какво ще кажете ?

# 539
Като стана дума за Императрицата на D&G.
Тази фирма една служителка в нашата фирма ми миришеше осезаемо на нея...Каза, че си е купила имитацията Happy Tears на Роксан. Имало ги в Елитис- Халите 70мл за около 8лв.

Наистина е изимитиран добре аромата, щом аз го познах преди да ми каже и определено е с добра трайност.

Ако някой има интерес и ходене натам, да пробва.
Наистина ли е близък до оригинала? Аз не го познавам, но имитацията (в Мууд версия) ми се стори много лека, супер нетрайна и ми миришеше на... степче портокал...

Общи условия

Активация на акаунт