Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 569
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Deutschland
Явно си попaднaлa нa лошa пaртидa. Aз съм имaлa мууд версия нa Имперaтрицaтa и беше много свежa и трaйнa. Инaче мирише нa диня.... Mr. Green

# 541
  • София
В сайта на производителя пише, че са флорални но не видях имитации ли са. Шишенцата са ми познати, но се чудя откъде. Ако купиш пиши мнение, моля
Друго пише ли в сайта? Например описание или пирамида на ароматите? За сега няма да купувам, но ще ги разуча. Само няма да ми стигнат китките, че те са поне 5-6 аромата... Grinning Peace

Във връзка с коментираните парфюми Сиоре, днес случайно попаднах на тях в един магазин. Имаше 5 вида, които помирисах само от шишетата. Наистина всички са сладникави и флорални и не имитират никой марков парфюм. Този аромат ми хареса най-много.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 20:39 от magicjo

# 542
Mнoго ви благодаря за отговорите за Императрицата.Ходих днес да избера нещо, (не че нямам над 30  Embarassed) но ходих до там дето има Заг Зодиак,а точно нея я нямаха налична.Имаше я на Роксан,пръснах си на ръката,но нещо не ме грабна.  Simple Smile Взех си 30-ка от 076 JN    JASMIN NOIR    BVLGARI на Заг Зодиак.Пробвах и BLACK XS FOR HER на  PACO RABANNE,хареса ми,мисля да си взема .Какви са вашите впечатления за него?  bouquet

# 543
Като стана дума за Императрицата на D&G.
Тази фирма една служителка в нашата фирма ми миришеше осезаемо на нея...Каза, че си е купила имитацията Happy Tears на Роксан. Имало ги в Елитис- Халите 70мл за около 8лв.

Наистина е изимитиран добре аромата, щом аз го познах преди да ми каже и определено е с добра трайност.

Ако някой има интерес и ходене натам, да пробва.
Наистина ли е близък до оригинала? Аз не го познавам, но имитацията (в Мууд версия) ми се стори много лека, супер нетрайна и ми миришеше на... степче портокал...

Щом съм го разпознала...мнението ми е че е добра реплика...Пробвай тази версия и прецени.

T o X i C, ще ми бъде интересно да споделиш мнението си за Jasmin Noir във версията на Zag Zodiak.

# 544
Явно си попaднaлa нa лошa пaртидa. Aз съм имaлa мууд версия нa Имперaтрицaтa и беше много свежa и трaйнa. Инaче мирише нa диня.... Mr. Green
Да, за съжаление РОКСАН не са винаги еднакви, наистина зависи от партидата.
Да се надяваме, че са си подобрили качеството. По принцип са тежички за мен, но има 1-2 които ми допадат.
Императрицата W61 много я купуват.
Имат и два нови W72 Lancome La vie est belle и W73 Yves Saint Laurent Manifesto. Втория не е лош.
И първия не е лош, но конкуренцията е голяма като се има предвид, че на този парфюм има много имитации.

# 545
  • Бургас
Mнoго ви благодаря за отговорите за Императрицата.Ходих днес да избера нещо, (не че нямам над 30  Embarassed) но ходих до там дето има Заг Зодиак,а точно нея я нямаха налична.Имаше я на Роксан,пръснах си на ръката,но нещо не ме грабна.  Simple Smile Взех си 30-ка от 076 JN    JASMIN NOIR    BVLGARI на Заг Зодиак.Пробвах и BLACK XS FOR HER на  PACO RABANNE,хареса ми,мисля да си взема .Какви са вашите впечатления за него?  bouquet
Не съм пробвала версиите на Заг Зодиак на нито един от двата, но от тези, които съм тествала най-много ми допадат имитациите на Ди енд Пи, особено на BLACK XS FOR HER, той ми е от любимите стари аромати. В тази жега обаче в никакъв случай няма да сложа нито един от двата, рискувам да се задуша  Laughing
И като стана въпрос за Императрицата - тя няма нищо общо с тези двата, но пък е супер свеж и специфичен аромат с диня и ревен, за мен е идеален за сегашните температури. От него съм пробвала версиите на Рефан и Роксан, и двете ми се струват добри. Не го нося често, защото също е много масов през лятото, през зимата пък никак не ми харесва  ooooh!

# 546
Имам в оригинал "Императрицата" на "Долче и Габана" и мога категорично да кажа, че имитацията на "Рефан" е чудесна - и като аромат и като трайност. Рефан №126 /с двойно количество капки обаче!/
 Peace

# 547
allforone,за съжаление не ме бива много в описанията на парфюми  Embarassed ,но сутринта след душа се пръснах,все още го усещам около мен.Ухае свежо,не прекалено натрапчиво,но не е и много лек.

KDS,да,сладичък е за топлото време ХС ,но иначе ми допадна,аз обичам такива сладички.  Blush

Ще взема да поръчам една Императрица да я пробвам,до сутринта усещах аромата на китката. Simple Smile

# 548
Здравейте и от мен ,виждам ,че тук има хора който са доста запознати,ще помоля да ми препоръчате нещо свежо за летните жеги.
Благодаря предварително.

# 549
  • Бургас
Аз ти препоръчвам  Burberry Weekend в имитация на Рефан и Булгари Omnia Green Jade -страхотни летни,свежаци са smile3534

# 550
  • София
Аз ти препоръчвам  Burberry Weekend в имитация на Рефан и Булгари Omnia Green Jade -страхотни летни,свежаци са smile3534
+ 1 и бих препоръчала да тестваш 037 Escentric 02 Escentric Molecules на Рефан  Peace Вярно е, че е по-специфичен аромата, но за мен е изключително летен и свеж  Heart Eyes

# 551
Благодаря и на двете може би ще пробвам нещо от изброеното въпреки ,че съм негативно настроена към рефан.

# 552
Доскоро ползах главно рефан, последно си поръчах Дона Каран от e-parfiumeria.com, вълшебен е. Някой виждал ли е тестери на DNKY Delicious Candy Apple Juicy Berry. Следващо се навих на него Simple Smile

# 553
  • София
Не знам какво "вълшебно менте" ще ми изпратят от този сайт.  ooooh! Няма шанс парфюмът да е оригинален, при положение, че цената е три пъти по-ниска в сравнение с други онлайн магазини.  Peace

# 554
Не претендирам да съм разбирач. Парфюмът много ми хареса. Траен е. Помирисвала съм оригинала в магазин. Не зная дали са съвсем еднакви. За пръв път си го купувам, цената е добра за мен и ароматът ми допада. Ако имате опит и познания, налейте акъл. Много съм се навила и на другия от тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт