Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 30

Ерикчо , дали не звъни на нас... callme newsm78 Joy Joy Joy
Нали знаеш поговорката -Трай коньо за ,,,,,,,,,,,,,На кубинките звъни сестичок мой [smilie=smile3503.gif,на кубинкитееее Heart Eyes]

# 31
# 32

Ерикчо , дали не звъни на нас... callme newsm78 Joy Joy Joy
Нали знаеш поговорката -Трай коньо за ,,,,,,,,,,,,,На кубинките звъни сестичок мой smile3503,на кубинкитееее Heart Eyes

ААААААА...сакън...не думай Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy ,сестричок Hug Heart Eyes

# 33

Джевдетчо newsm09..нещо пуснал ръка на Гюлката #Crazy ooooh!...ааааа smile3513 smile3515...нерде е Джихан... newsm78 fight gydi hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Зариии... Hug Heart Eyes

# 34
# 35
# 36
  • София
 Hug Hug Hug

Преди време писах, че Йълдъз ще участва нов сериал от септември, стана вече ясно и кой е сериалът. Според телевизионната журналистка Оя Доан това ще е Кьосем Султан. Все още не се знае каква ще е ролята на Йълдъз. Днес навсякъде се пише, че продуцента Тимур Савджъ преговаря с Берен Саат за главната роля. Режисьор на сериала ще е Зейнеп Гюнай Тан.

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-795689-yazar-yazisi-erkan-v … -kosem-sultan-da/

Арас на корицата на InStyle Men

# 37
Зариииииии Hug...благодаря за новинките...дано имат успех...сериалите... Praynig bowuu Peace

Мамашите са превели част от разговора м/у Гюл и Джи... Rolling Eyes Two Hearts

Дж- Гюльсерен,знаешь,иногда я говорю себе,забрать бы тебя и уехать отсюда.Где-нибудь жить нашей с тобою жизнью.Чтобы никогда не попадать в такие ситуации.
Г- Да,было бы хорошо.
...

Дж- Одно я знаю очень хорошо и это то,что я очень сильно люблю тебя.

Перевод: Виктория Алаташ  bouquet  bouquet  bouquet

# 38
Пак съм аз...напоследък, май сама си пиша... newsm78 ooooh! #Crazy...а...и Зари  Hug...нищо...аз съм търпелива и ината...някой, рано или късно ще се появи...
Арфич Hug...дано всичко при теб е наред Praynig
Прооооо Hug...много бачкаш #Crazy...гърбица шЪ хванеш... ooooh! Joy
Софииииии Hug...ти поне си айляк Naughty...нарде си... newsm78
Тотиии Hug...да не фана пак сукаците Naughty Joy
Злати Hug...къде забегна newsm78

Вижте Ерко , какви ги разтяга... newsm09 smile3521 smile3501

# 39

Страхотно изражение...и как да не му повярваш... #Crazy #Crazy #Crazy

# 40
# 41
  food010  food010 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2Гюнайдън къзларки Two Hearts Two HeartsХубав,добър да е денят ви babydust7 babydust7

# 42
Дубру тру ...и от мен... wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ето Naughty...първата убавица се появи... bowuu Laughing
Сестричок  love001...мерсаж за кафенцето и пожеланието...
МММММ...да...дано е хубав деня  newsm17 newsm47,а и така ще бъде...казах.. newsm53 newsm10 smile3521 Joy Joy Joy

Днес ще имаме снимчици,резюме и трей bowuu Peace...нямам търпение .... tantrum Joy Joy Joy
Какво ли са измислили сценаристите... newsm78 newsm78 newsm78

food010  food010 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2Гюнайдън къзларки Two Hearts Two HeartsХубав,добър да е денят ви babydust7 babydust7

# 43
Здравейте сладурки  newsm51 как сте?
Светленце боря се с един слепок мила и съм по цял ден в градината...а и чакам мама да си дойде от Хамерика и съм в трескаво приготвяне  ooooh! и за това нямах много време да влизам, но сега отивам да ви прочета и се връщам  Hug

# 44
Мерабааа #Silly къзларки. Ще чакам днес фрагманче, дано има малко романтика, че нещо тази драма ми дойде в повече. Все повече се убеждавам, че Сабиха и Галиб ще си останат най-романтичната двойка от ролите на Ерканчо. Приятен ден от мен   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт