Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Попаднах на снимките от началото, много зле е изглеждал Ерката, направо като болен си е бил:

Няма място за сравнение.....

# 676
Свееееее, за колко съм кацнала у Маджерито/нЕмаа ми требе и аероплан / и то направо при кмета/наместника......сокак ,нумарО  и съм при тебе ......и както ми се нрави селската обстановка ......нимоЙШ мЪ изпъди ...... smile3534 smile3534 smile3534

Аз приемам всички герои от сериала с тази "одежда" ,с която са ги облекли за сега СЦ. Във всеки виждам  реален човек,с всичките му качества и недостатъци ,дори и тези само с недостатъците . Харесвам им играта ,справят се на max....може някъде леко да преиграват,  Алина /Хазал малко не я възприемам с жестовете ѝ , но иначе на лице и глас се справя блестящо , Дедко Рахми ....кой би бил по-подъл и нагъл от него ,роден прайдоха ,но комбинативен използвач,Надменната Дилара ,която не вижда по-далеч от носа си ,лицемерна лъжкиня в името на въображаемото ѝ семейство ,  вечно гладната ,ненаситна  във всякакъв смисъл Кериман /колко много такива има в реалния живот/ ,братчето ѝ ,което където и да отиде ,каквото и да захване все до кривата круша , само една злоба осветява пътя му ....Гюл да не е щастлива ..... и пари ,колкото повече ,толкова повече ..

Джихан , иска да оправи всичко с добро ,но не се получава , принуден е да слиза на нивото на тези хора ,които никога няма да оценят усилията му ,които искат да живее по техния модел ,защото всяка промяна за тях означава ЗАГУБА в пълния смисъл на думата ,но всеки разглеждащ я от своята изгода .

Гюлсерен  се отказа от личен живот и щастие ,защото за нея не стига време ,не идва ред ,както се казва
И силните  хора понякога се отчайват .....Примиряват се със съдбата си в името на тези ,които обичат ,страдат .....но се жертват!

Анджък, мила Софи Hug Heart Eyes Grinning, на моя страна си!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm10

# 677
Много побеля Еркан бей .......годинки!

# 678
Много ще се накефя, ако немкинята роди в последните две серии и стовари у Керини и бебето,  Naughty ама да не прави грешката на Гюл, да не им дава да го докосват дори.....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 679
# 680
Алпер и Солмаз не си взеха поука от всичко каквото им се случи  и продължават да си "мечтаят" за това ,което "заслужават " ......чакат да ги поръси Божи дъжд и ........

Джандан е типичен образ на амбициозен адвокат ,ползвайки всички позволени и "забранени" методи за постигане на целта .....превъзходство над Йълдъръм ,професионално и лично , отмъщение на Дилара за отхвърленото "приятелство " ,може би и към Джихан за личното и професионално обвързване с Йълдъръм....Кога ли  и къде /много ми си иска в съда / Дилара да "изтропа " Джандан ,че е имала отношение с Озкан..тогава ще стане весело ....

И аз харесвам двамата приятели на Джихан и Гю -Йълдъръм и Дерия.И те са от различни съсловия ,но това не им пречи да бъдат верни приятели и честни хора.

# 681
ooooh! #Crazy...като се разпишете умора нямате Joy...оставих ви за 15 минутки да  hang и вие цяла страница сте изписали...
Новата тема е готова Арфи...след малко ще я пусна...
Софи...съгласна съм ама...това бягане на Гюл не го приемам...сори, че се повтарям...

# 682
Как ще я скрият немкинята !?!?! Тя  е много напориста .
Иска ми се да попадне на Йълдъръм ,преди Джандан да научи  Joy Joy

# 683
Алпер и Солмаз не си взеха поука от всичко каквото им се случи  и продължават да си "мечтаят" за това ,което "заслужават " ......чакат да ги поръси Божи дъжд и ........

Джандан е типичен образ на амбициозен адвокат ,ползвайки всички позволени и "забранени" методи за постигане на целта .....превъзходство над Йълдъръм ,професионално и лично , отмъщение на Дилара за отхвърленото "приятелство " ,може би и към Джихан за личното и професионално обвързване с Йълдъръм....Кога ли  и къде /много ми си иска в съда / Дилара да "изтропа " Джандан ,че е имала отношение с Озкан..тогава ще стане весело ....

И аз харесвам двамата приятели на Джихан и Гю -Йълдъръм и Дерия.И те са от различни съсловия ,но това не им пречи да бъдат верни приятели и честни хора.

Софиииииииии...ти гледа ли трея мила...Джандан и Дилара играят ...номера...само и само Джи да се върне в имението...при Дито...поне аз така разбрах разкритието на Рахми...Дилара е човека в черната кола,на когото едно момче подаде желязото с което Рахми халоса Алпер...
И...за сведение не съм в Маджерито, а в Зарата... smile3534 Joy Joy Joy Joy

# 684
Алпер и Солмаз не си взеха поука от всичко каквото им се случи  и продължават да си "мечтаят" за това ,което "заслужават " ......чакат да ги поръси Божи дъжд и ........

Джандан е типичен образ на амбициозен адвокат ,ползвайки всички позволени и "забранени" методи за постигане на целта .....превъзходство над Йълдъръм ,професионално и лично , отмъщение на Дилара за отхвърленото "приятелство " ,може би и към Джихан за личното и професионално обвързване с Йълдъръм....Кога ли  и къде /много ми си иска в съда / Дилара да "изтропа " Джандан ,че е имала отношение с Озкан..тогава ще стане весело ....

Мисля, че Джандан иска да отмъсти на Йълдъръм, той доста я унизи в началото, като доказа, че тя не пипа чисто и е псевдо професионалист.... А за Дилара се съмнявам, както доказват снимките, те само формално се скараха, защото Дилара не можа да преглътне падението на Джандан до секс с простолюдието, в лицето на Йозкан....

# 685
ooooh! #Crazy...като се разпишете умора нямате Joy...оставих ви за 15 минутки да  hang и вие цяла страница сте изписали...
Софи...съгласна съм ама...това бягане на Гюл не го приемам...сори, че се повтарям...

Приемам го и я разбирам....За доброто на всички предприема това заминаване .Какво още трябва да ѝ се случи ???? Всички я сочат с пръст ,като единствения виновник за собствените им проблеми !
Вината ѝ е ,че е човек ......земен , обикновен ...за добрината ѝ и  обичта ѝ към децата няма да говоря .....за всяко едно от тях страда и какво получава ????? " Признателност" Само обичта на Джансу и Джихан не стигат...

# 686
smile3524 Лека нощ,дружки!

Скрит текст:
Утре ми е тежък ден,децата си заминават....

# 687

Приемам го и я разбирам....За доброто на всички предприема това заминаване .Какво още трябва да ѝ се случи ???? Всички я сочат с пръст ,като единствения виновник за собствените им проблеми !
Вината ѝ е ,че е човек ......земен , обикновен ...за добрината ѝ и  обичта ѝ към децата няма да говоря .....за всяко едно от тях страда и какво получава ????? " Признателност" Само обичта на Джансу и Джихан не стигат...

ЕЕЕЕЕЕЕЕ Thinking...щом казвате bowuu...съгласявам се Peace...с вас wflag...нали сте ми дружки...  friendship dancing Joy Joy Joy Joy Joy

# 688
smile3524 Лека нощ,дружки!

Скрит текст:
Утре ми е тежък ден,децата си заминават....

Милата ,тяяя...Лека... newsm46 Hug Heart Eyes

# 689
Софиииии, за доброто им на децата..... Стискам ти палци, миличка...  Hug Hug Hug

Мислех да не го правя, обаче ще си преместя поста от темата на Нургюл, там едно момиче е написало доста неща, та се пробвах и аз вчера, бях по-пространна в изложението си, но не мога да си събера мислите и да ги повторя отново:

За Гюл, имам малко по-съчувствено отношение:
- била е бедна през цялото време като "обвързана" жена и майка,
- за няма година време се сдоби с печеливш бизнес
- и малка надежда за щастие чрез появата на рождената ѝ дъщеря,
- чрез надеждата, че Хазал най-после ще е щастлива при богатите си родители
- и чак на последно място, чрез възможността около нея да запърхат чувства, от каквито тя отдавна се е отказала и на каквито не се е надявала след науспешния опит с Йози....

Тази жена е живяла във вечна несигурност, тук слагам и взаимоотношенията ѝ с Керъл, няма да ги коментирам..... Мисля си, че Гюл просто изпадна в състояние да не е господар на постъпките си, да се чувства зависима от действията на околните, та били те Джихан и Джансу, носещи ѝ позитивна емоция и Хазал - за съжаление, продължаваща да ѝ стоварва само отрицателна енергия, да не забравяме и отношението на една част от обществото - скандалите по телевизията, вестниците, пренебрежението на останалите майки и т.н Гюл опита да се приобщи, да заживее по стандартите, готова беше да спази всички правила, но не ѝ дадоха възможност...... Според мен, това е главният проблем, невъзможността ѝ да взема решения за себе си и за Хазал поради независещи от нея обстоятелства. Това е Гюл, жена изпаднала в нетипичина ситуация! Била е принудена да живее 15 години бореща се само за оцеляването на детето си и собственото си - физическо и социално и сега осъзна, че няма как да се пребори, въпреки че юридически Хазал си е все още само нейна дъщеря..... Затова реши да избяга, това е инстинкт за самосъхранение....

За Джи и аз се питах, как така никава забежка, но доста ясно ни наблегнаха в началото, че едва ли не той е възпитавал, показвал обичта си към децата им с Дилара, а тя си вяла перото по светските партита.....

Общи условия

Активация на акаунт