Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 097
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Тази дали не е немската съпруга на Йози?  newsm78 А такааааа и бременна.....

.....в умален мащаб ...."УПОТРЕБЕНА"

# 526
Гюл и Джи:

ГЮЛСЕРЕН, Я НЕ ПРИШЕЛ ТЕБЯ ОСТАНАВЛИВАТЬ, ХОЧУ ПРОСТО ПОПРОЩАТЬСЯ....

ДЖИХАН, Я НЕ СМОГУ ТУТ ЖИТЬ!

ВОЗЬМИ, ЭТО ДЕД ДАЛ БАБУШКЕ И Я ХОЧУ ЭТО ДАТЬ ТЕБЕ, ДАТЬ ЛЮБИМОЙ ЖЕНЩИНЕ, ПРИМИ ЕГО!

ПРОЩАЙ!

smile3518 smile3518 smile3518

# 527
Джито подари пръстена на майка си, на Гюл.... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Гледайки и слушайки наново края newsm78...значи пръстенът е на баба му...а и одеве прочетох и мамашите...и те така са го превели... bowuu

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 00:52 от Svet_sz

# 528
Много напрегнато по цялата фронтова линия......

И какво ? Джихан се разделя с Гю , дали телепатично усети ,че Дирка го " люби"  Тази и детето трови  с болните си амбиции #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 529

ОФФФФФФФФФФ smile3511...Хазал пак си търси бояяяяяяяяяяяя...пак озлобя....да не изкарат сега Джансу,че нарочно я е блъснала... Shocked Shocked Shocked
Гюл... май, няма да замине newsm78

Не мисля, че Дилара ще позволи открита вражда между двете момичета, още повече, че и дела предстоят.... Но Хазал, каквато е вятърничава, може да ѝ провали плановете за имиджа им като щастливо семейство......

# 530

ОФФФФФФФФФФ smile3511...Хазал пак си търси бояяяяяяяяяяяя...пак озлобя....да не изкарат сега Джансу,че нарочно я е блъснала... Shocked Shocked Shocked
Гюл... май, няма да замине newsm78

Хазал освен злоба ,друго качество не притежава ....

# 531
Хубава беше серията, хареса ми..... Само това голямо, многопластово показване на няколко събития едновременно ми идва в повече......

# 532
Хептен я забатачихааааааа #Crazy...цяло лято ще я мислим...не мисля ,че за две серии ще оправят нещо newsm78 Naughty

Дилара, няма да се спре пред нищо... Naughty
Йозки се оака...да видим Джандан като разбере за новата му жена  #Crazy ooooh! Joy Joy Joy

# 533
Представяте ли си Хазал като пада да си удари главата #Crazy...следва кома...и се пробужда една нова ,добричка Хазал... smile3517  Hands Clap Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 534
Къзларки, сега влизам и се връщам да ви чета  Hug Hug Hug

# 535
Хептен я забатачихааааааа #Crazy...цяло лято ще я мислим...не мисля ,че за две серии ще оправят нещо newsm78 Naughty

Йозки се оака...да видим Джандан като разбере за новата му жена  #Crazy ooooh! Joy Joy Joy

Ама как са я докарали, точно от тяхната черджичка си е Нурай, веднага се ориентира за пари, за взаимоотношения, за всичко и Йози отново го хвана шубендъра...... Joy Joy Joy

# 536
Представяте ли си Хазал като пада да си удари главата #Crazy...следва кома...и се пробужда една нова ,добричка Хазал... smile3517  Hands Clap Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImao Joy

# 537
Минах на атв...да вида Хулиганът как свършва... Rolling Eyes

Про.. Hug

КЕФФФФФФФ...хубав край...ХЕПИЕНД.... newsm10 smile3521 newsm44
Любовта и справедливостта победиха...
Дай боже и при нас ...догодина да е така Praynig Praynig Praynig

# 538

Дано го сложат по-скоро края, че аз не очаквах да покажат бъдещи събития и не гледах......

# 539

Йозки се оака...да видим Джандан като разбере за новата му жена  #Crazy ooooh! Joy Joy Joy

Ама как са я докарали, точно от тяхната черджичка си е Нурай, веднага се ориентира за пари, за взаимоотношения, за всичко и Йози отново го хвана шубендъра...... Joy Joy Joy

Ами...те ,краставите кучета се надушват... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт