Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Тинче...ами ти за нас си дете, мила... bowuu Peace

# 721
  • София
Аааааагугугугугу! Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Но това, което му мисля на "Озан", не е много детско, да ви кажа... Whistling Whistling Whistling hahaha

# 722

П.П. Но това, което му мисля на "Озан", не е много детско, да ви кажа... Whistling Whistling Whistling hahaha

Мечтай си дете , мечтайй си...мечтите са хубаво нещо... bowuu Peace Joy Joy Joy Joy

# 723
  • София

Мечтай си дете , мечтайй си...мечтите са хубаво нещо... bowuu Peace Joy Joy Joy Joy
То какво друго ми остава... Sad hahaha hahaha
Знам аз, че и вие си мечтаете, ама за Еркан/Джихан. Whistling

# 724
Даааааааааа,затова и написах ,че аз го приемам.

Нормално е , а  и по-интересно е с различни мнения.

Радвам ти се Тинче ,слънчево дете си ми ти !

Embarassed Embarassed Embarassed Много се радвам, че още има хора, които ме наричат "дете". hahaha Hug

А за Озан *преглът-преглът* - хубав си е момъкът, а прическата наистина го отваря още повече. Flutter Embarassed Embarassed Embarassed[/i]

Shocked Аййдааа Laughing...стана тя каквато стана... ooooh!  loveuuu Joy Joy Joy

Ама аз такова... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Давам ти го , ако някой ти го оспорва ,обади ми се!!!!!!! Naughty Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 725
  • София

Давам ти го , ако някой ти го оспорва ,обади ми се!!!!!!! Naughty Joy Joy Joy Hug Hug Hug

А така! Може отдавна да не съм се вясвала в темата, ама за нула време се сдобих с мъж. Whistling hahaha hahaha
 Hug Hug Hug

# 726

А така! Може отдавна да не съм се вясвала в темата, ама за нула време се сдобих с мъж. Whistling hahaha hahaha
 Hug Hug Hug

.......и то 'убавец .....

# 727
Тиха ,спотаена,презряна ,забранена ЛЮБОВ, но я ИМА-истинска и силна.......

Гюлсерен е в безизходица ,разбирам я защо заминава ....Правилно каза на Джихан ,че Дилара все ще е между тях.
Нека Джихан първо се оправи със "собственото си семейство" баща ,съпруга и нейната рода....и приятели ...И тогава свободен и спокоен да даде простор на чувствата си и мечтите си ,на желанията си , на обичта към децата си .....и Гюлсерен .Тогава щастието му ще е пълно !

Дилара дали не проведе "наказателна акция" на Рахми-джин за това ,че направи опит да се извини на Гюлсерен!?!?!?! newsm78

Скрит текст:
Започвам 29 епизод ,няма да успея  до новата серия ,но докъдето стигна ...

# 728
Добра ви вечер ,момичета... Hug Hug Hug
Готови ли сте.... Thinking
И аз днес започнах днес 29 епизод на руски ,но не можах да го догледам... Crossing Arms

Тук върви  идеално... Peace
http://www.startv.com.tr/canli-yayin

# 729
Тиха ,спотаена,презряна ,забранена ЛЮБОВ, но я ИМА-истинска и силна.......

Гюлсерен е в безизходица ,разбирам я защо заминава ....Правилно каза на Джихан ,че Дилара все ще е между тях.
Нека Джихан първо се оправи със "собственото си семейство" баща ,съпруга и нейната рода....и приятели ...И тогава свободен и спокоен да даде простор на чувствата си и мечтите си ,на желанията си , на обичта към децата си .....и Гюлсерен .Тогава щастието му ще е пълно !

Дилара дали не проведе "наказателна акция" на Рахми-джин за това ,че направи опит да се извини на Гюлсерен!?!?!?! newsm78

Скрит текст:
Започвам 29 епизод ,няма да успея  до новата серия ,но докъдето стигна ...

Най вероятно ,Софи...Гледайки серията миналия понеделник, ми направи впечатление ,че дито доста спокойно прие ареста на Рахми...доста се чуди и въртя из стаята ,докато реши да се обади на Джихан...днес ,гледайки на руски се уверих в това...опасна жена е Дито...опасна...НО...мисля ,че в лицето на Рахми ще си намери майстора... bowuu

# 730
  • София
Аз, както винаги, утре ще гледам серията, тъй че се оттеглям от темата, за да ми е интересно утре вечер. Flutter
А на вас пожелавам приятно гледане! Hug Heart Eyes

# 731
Аз, както винаги, утре ще гледам серията, тъй че се оттеглям от темата, за да ми е интересно утре вечер. Flutter
А на вас пожелавам приятно гледане! Hug Heart Eyes

Мерси ,Ти Hug...лека вечер... Wine Glass

# 732
Гледам 29 ...ииииии...миналият понеделник го писах...Джихан голям глупак....и Йълдъръм му каза нещо подобно....нито записите за стрелбата с/у него не пази ,нито желязото...офисът му е хан...всеки влиза и излиза ,когато си иска...НО...предполагам Рахмито поне да пази записът... Praynig

# 733
Джихан има прекрасно чувство за преценка на хората , знае кои са му враговете , познава баща си , тези около него ,като познати ,бизнес-колеги и  продължава да мисли ,че той като не прави  лошо на тях и те ще му го спестяват , нооооооо.....самозалъгва се ,че с добрината си , с разумните си постъпки ще промени хората ....колко много "изцепки "прости на Дилара ,за това че 19г са семейство ,че е майка на децата му и това винаги го казва на децата си ,когато те упрекнат Дилара .

А тя какво му спести ,само това което би уязвило и нея и "аристократичния " ѝ сой

# 734
Джихан има прекрасно чувство за преценка на хората , знае кои са му враговете , познава баща си , тези около него ,като познати ,бизнес-колеги и  продължава да мисли ,че той като не прави  лошо на тях и те ще му го спестяват , нооооооо.....самозалъгва се ,че с добрината си , с разумните си постъпки ще промени хората ....колко много "изцепки "прости на Дилара ,за това че 19г са семейство ,че е майка на децата му и това винаги го казва на децата си ,когато те упрекнат Дилара .

А тя какво му спести ,само това което би уязвило и нея и "аристократичния " ѝ сой

Преди малко го каза на Озан... Wink
Друго си е обаче да разбираш какво гледаш...преди малко Гюл ме разплака...и...май ще излезнете ПРАВИ...дружки bowuu Peace

Общи условия

Активация на акаунт