Комбинацията светли очи и светла коса винаги ме размеква, забелязала съм, че винаги ми е по-лесно да дам отпор на тъмнооки и тъмнокоси хора, на светли ми е трудно да отказвам

Синът ми е светлоок, но с времето косата му потъмнява (то и няма на кого да е светла, де...), в момента още може да мине за тъмен блондин, но няма да е за дълго.
Отпуската е планирана ... и аз не знам как да го формулирам, отчасти. Имаме билети за разни концерти и събития от юни чак до ноември. Но около самите концерти - пътуване, спане и т.н., ще го решаваме в движение, без предварителни резервации. За морето и планината - пак така, знаем приблизително кога, но не сме решили точно къде. Тъй като не ходим по хотели, нямаме резервации - когато решим и тръгнем, тогава.
На практика тази година за пръв път няма да ползвам цял месец отпуска наведнъж, а по 6-7 дни всеки месец, или съответно петък или понеделник, за дълъг уикенд.
За първи път го правя, и ми е интересно дали ще се получи.
На сина ми обаче ваканцията е разпределена от-до. Два скаутски лагера, едно пътуване с допълнителните му занимания, два курса в София... Нямаме си село и баби, за съжаление, та се налага да се справяме в градски условия. Хубавото е, че има достатъчно възможности за избор на занимания за всякакви възрасти и интереси.
Лека седмица на всички