Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Kosty, много е приятно като си по-често в темата. Hug

Рейнче, мерси за линковете и от мен!  bouquet

Да ви кажа, аз чакам с нетърпение малкото ми момче да свършва вече тоя шести клас, че и аз да се почувствам във ваканция... Преди малко ми се обади госпожата му по литература, за да ми каже, че ще бъде добре да поработим върху преразказите през лятната ваканция... Писала му е 5, ама била надценена 5-ица и ме плашеше, че в 7-ми клас ще е зор... Embarassed

# 91
  • София
Привет-мривет  Hug!

Ули, и на мен много ми хареса роклАта, която показа онзи ден, супер е  Peace!
Пете, споко  Hug! В шести клас записах М. на уроци по БЕЛ. Учителката в школата се притесняваше много от първите преразкази и казваше, че са като СМС-и  Mr. Green ooooh!! В седми клас преподавателката му в у-ще пък го раздаваше супер строго и яко режеше от оценките, но в крайна сметка с допълнителните уроци детето се представи повече от добре и то точно на преразказа от допълнителния модул  Hug.

Кости  Heart Eyes Hug!

# 92
Миж това видя ли го?

Ах, Пете  Hug ако знаеш на мен колко ми е приятно да съм по-често в темата Heart Eyes
Днес нося лаптопа, защото имам да въвеждам стока и да правя отети, та докато дойдат търговските представители, имам малко свободно време ... и съм тук Blush

Вени любоФФФФФ  Hug
Не се притеснявайте за децата, ще се справят! и се спряват отлично!

# 93
  • Benelux / Varna
Добър ви ден!

Мариетка, благодаря вземам си с удоволствие едно парченце за ваше здраве - на теб и близките ти! Бъдете здрави и благословени!  Hug Hug Hug

Кости, не съм те виждала отдавна тук, затова едни прегръдки и за теб! Радвам се, че всичко е наред при вас!  Hug Hug Hug

Рейнче, такова ми се намираше у дома, ама викаш сега - кокосово да ползвам, а? Имам едно кокосово масло дето го ползвам за готвене,, от него става ли? Или е различно?

Пете, не се притеснявай вобще, колкото може детето толкова. Аз пък хич не ги разбирам тези частни уроци по време на ваканцията, ужасно ми звучи  ooooh!

# 94
Зори, става, и аз такова мажа  Grinning

Момичета, може ли да кажете някакви отзиви за Забравените от небето на Екатерина Томова. Знам, че Алекс много я харесва, взех й я за подарък, ама хич и не съм поглеждала за какво иде реч в нея  Grinning Става ли за мен? Grinning

# 95
  • Кърджали
Мери, да ти я пратя, и  да решиш дали става за теб? Аз само хубави думи мога да кажа, който се сещаш, на мен ми напомня на времето когато баба беше жива. Заради езика, може би...
Мариета, аз си взех две парчета  Hug

# 96
  • на североизток от Рая
Здравейте!

На Мариета ще пиша най-накрая.

Мери, една от най-хубавите книги, които съм чела, е Забравените от небето. Книга, пропита с мъдрост. Аз виждам, че Зори я разменя, но нямам какво да й предложа от търсените. Иначе я имам, но е в една съседка вече повече от година и все едно, че я нямам.  Confused Затова трябва да си я набавя незабавно.

Рейнче, благодаря за линковете, непременно ще ги разгледам. И кокосово масло ще си набавя. Ти видя, че имам нужда от грижи за косата. Crazy Че то коса ли е моето.  ooooh!

Лофче, днес е важен ден за теб. Късно се включвам, но дано да е бил ползотворен за теб, спокоен и удовлетворяващ.  Hug Ако ти се споделя, сподели първите си впечатления.

Пете и Вени, с едно такова притеснение ви чета тревогите покрай подрастващите момчета. Че наесен вече ще имам петокласник, все казват, че не  елек пети клас, да видим. И в каква възраст са тогава, объркани, търсят себе си.

Мариетко, на теб желая тази сила, която носиш, да я съхраниш. Денят да е Ден винаги, да е светло пред очите ти, в  душата ти, мислите ти да са чисти, необременени. Любовта е до теб, с теб, ти заради нея си тук, да пребъдеш! Много си силна, остани такава. Заразно силна си. Дано да помагаш с тези думи на хората, които имат нужда от глътка надежда. Прегръщам те!  Hug

# 97
  • ГОре на черешата...
Прегръщам ви и аз, Неличко, Дев, Рейн, Точ, Миж, Вени, Нези, Ули, Маришка, Лофче, Бъбъл, Камиче, Елинка, Петяя, Петя сърчице, Кости, Нара, Евилан, Мери, Алекс, Зори, Слив, Гигич, Авлига, /ох, само да не пропусна някого/  Hug Hug Hug - вие сте също част от приятелите ми, хората, заради които живея и съм такава, каквато съм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 98
  • София
МариеткаHug Hug Hug

Нелка, пети клас не е лесен, но ще се справи твоето момче, сигурна съм! Hug

Зори, през ваканцията никакви уроци, аз ще го играя учителката, т.е. ще поставям задачките...  Mr. Green

Венка, благодаря ти, че ме успокояваш! Hug

# 99
Aaa, Нели, искай си я тогава!  Naughty Точно се чудя на Зорината и аз  Simple Smile
И аз имам едни книги в един приятел и тая седмица мисля да си ги взема вече, седят за красота в тях  ooooh!

# 100
Здравейте! Предварително се извинявам, че така нахлувам и въпросът ми не е по темата, но търся книгата "Сексът и градът". Гледах няколко онлайн книжарници, но е изчерпана, та да ви попитам - срещали ли сте я някъде? Thinking Отново приемете моите извинения! Praynig

# 101
  • Benelux / Varna
Значи полудявам само като чуя, че някой не е върнал книга цяла година!  #2gunfire Що за хора са това се питам? Ей така за красота да притежават чужди вещи, те поне да им се радват, ама надали..

# 102
Момичета много сте мили  Heart Eyes Толкова ми стана хубаво сега като ви прочетох. Днес положителната енергия която ми изпратихте беше с мен цял ден. Имах хубав първи работен ден, шефката ми е разбрана и ми влиза в положение, че още се уча. Интересна ми е работата и чак не ми се ходеше да ям днес  Mr. Green Имам усещането, че "чакането си заслужаваше" Heart Eyes

# 103
  • на североизток от Рая
Здравейте! Предварително се извинявам, че така нахлувам и въпросът ми не е по темата, но търся книгата "Сексът и градът". Гледах няколко онлайн книжарници, но е изчерпана, та да ви попитам - срещали ли сте я някъде? Thinking Отново приемете моите извинения! Praynig

Здравей!
 Търсила ли си в продавалник и книжен пазар? Можеш да попиташ и в други литературни теми. Аз ако я видя някъде налична, ще ти пиша.  Hug И не се извинявай, не се натрапваш. Заповядай пак при нас!

Мери, напомних веднъж, не съм я искала втори път, но от миналия февруари  е в съседката + Трънските разкази, друга ценна книга.

Имам в съфорумка книга от май миналата година.  Confused Трябва пак да й пиша, но ми е крайно неудобно.

Ох, Пете, благодаря за куража! Hug

# 104
  • ГОре на черешата...
Нели, скоро ще приключа и аз и ще ги върна, че и аз съм една Tired...

Общи условия

Активация на акаунт