Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 098
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • на североизток от Рая
Нели, скоро ще приключа и аз и ще ги върна, че и аз съм една Tired...

ти пък, Мариетко. Я чети спокойно. Говоря за съфорумка, която не поддържа никаква връзка с мен, не я срещам в темите, бих казала, че е непознат човек за мен. А е толкова мила.

Мариетко, говоря сериозно!  Hug

# 106
Здравейте! Предварително се извинявам, че така нахлувам и въпросът ми не е по темата, но търся книгата "Сексът и градът". Гледах няколко онлайн книжарници, но е изчерпана, та да ви попитам - срещали ли сте я някъде? Thinking Отново приемете моите извинения! Praynig

Здравей!
 Търсила ли си в продавалник
Благодаря, много сте мили!
Да търсих, но ми се иска да е новичка, някак не обичам да е смачкана. Whistling Иначе писах и в други теми, но нямам отговор. Confused

# 107
  • на североизток от Рая
Здравейте! Предварително се извинявам, че така нахлувам и въпросът ми не е по темата, но търся книгата "Сексът и градът". Гледах няколко онлайн книжарници, но е изчерпана, та да ви попитам - срещали ли сте я някъде? Thinking Отново приемете моите извинения! Praynig

Здравей!
 Търсила ли си в продавалник
Благодаря, много сте мили!
Да търсих, но ми се иска да е новичка, някак не обичам да е смачкана. Whistling Иначе писах и в други теми, но нямам отговор. Confused

Нямам смачкана книга от продавалник, или пък в лош вид. Риск е, да, но аз поне съм имала добри попадения. А съм поръчвала често, вече-не, не ми харесва новият му вид.

# 108
  • София
Asɣta, дано успееш да я намериш. Обаче да ти кажа, чела съм я и останах много разочарована, защото няма нищо общо със сериала. Не съм вярвала, че ще го кажа за книга, но е факт  Grinning.
Лофче, дай Боже все така да си доволна от работата  Grinning Hug!
И други неща исках да кажа, ама на, само една прегръдка на Мариет пращам  Hug и отивам да бъркам манджата, дето почнах да готвя по никое време  ooooh!.

# 109
Asɣta, дано успееш да я намериш. Обаче да ти кажа, чела съм я и останах много разочарована, защото няма нищо общо със сериала. Не съм вярвала, че ще го кажа за книга, но е факт  Grinning.
Имам го в предвид Laughing четох мнения, но ми иска да я прочета. Харесвам филмите и сериала и ми се иска да разбера и в книгата какво се случва. Peace

Момичета, намерих я  Party и то само за 5лв., била чисто нова, утре ще я взема и ще ви кажа, колко е нова. Joy

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 19:24 от Asɣta

# 110
Точ, гушкай йейиното и от мен  Heart Eyes
Нагушкана е от всички  Heart Eyes

ДВ Hug Hug Hug
Мариетко!!! И аз съм слаба с думите, но ме бива в прегръдките  Hug Hug Hug Hug Голяма Жена си!  bouquet Взех си торта за ваше здраве, но по- ми се иска да дойда на живо ... и за торта, но не само Hug Hug Hug  bouquet
Маришка, Кости, Петяя Hug Heart Eyes
Кокосово масло newsm78 Такова още не съм си мазала  Mr. Green Ама имам нужда. Ще се пазари Whistling
Забравените от небето е страхотна. В някакъв друг свят ме отнесе!!!
Пак стигнах до пост на Мариетка! За втори път плача днес. За хубаво е! Hug
Сърчице, момчето ти ще е огън! Нелко, и твоето! На всички ви! Децата ви са ваши огледала, а вие сте уникални Хора  bouquet
Само една книга съм вземала от продавалника, преди месец. Нямах друг избор, много исках да имам всички издадени книги на Мортън, а Изплъзване от времето е изчерпана отдавна. Един ден (по неясни причини), цъкнах и я намерих там. На следващият ден беше в ръцете ми. Видът й е все едно някой я е отгръщал леко. Много съм доволна Peace Blush
Сега отивам на софрата, че скоро ще съм самичка там. Но хей ги къде са 3 месеца  Peace
До после  Hug Hug

ППКали, гледала ли си скоро пощата си newsm78

# 111
Минавам да ви напрегръщам всички Hug
Отивам да приготвяме с детето учебниците за връщане утре, че нали приключват и ще разопаковаме.
В събота съм на среща на випуска и ще се видя с Киф, ще я напрегръщам от всички ви Wink
Хубава и спокойна вечер!

# 112
Мариета, много си нагушкана и от мен  Hug
На мен точно днес ми върнаха Сафон, повече от година и след няколко молби от моя страна. Даже послъгах, че някой друг ми я е поискал... И веднаха ме помолиха за друга, мхм, да. Нямам проблем да давам книги на такива, които ги обичат, но тук усетих друго отношение.
Точ  Hug И ние следващата седмица ще се изпращаме  Confused
Липсвате ми всички Heart Eyes

# 113
  • на североизток от Рая
Гигова, напрегръщана си и ти.  Hug Hug Hug

Синът ми днес е върнал част от учебниците, утре ще носи останалите и....край на началната степен. Момичета, не знаете какво ми е, не мога да кажа с думи....не се махат сълзите от очите ми. Но нали се опитвам да не пиша тягостни неща тук.И пак се изтървах.  Cry Дори мисля докато н се освестя, да не идвам в темата, хич не съм за тук сега.

Само нещо на Бъбълчето да кажа - виждам, че си на балкона, мила. Ще ти пиша ЛС тези дни. Благодаря за всички предложения, които си ми направила, оценявам вкуса ти, ще пиша, обещавам.  Hug

Гушни много Кифчето, Гале!  Hug Heart Eyes

# 114
  • Пловдив
Девче  Hug

Мариетко,  Hug желая ти много здраве и живот в дните ти!

Asɣta, аз също като Вени съм чела книгата и разочарована е слаба дума, никаква свежест няма в нея, сериала е на светлинни години от книгата.

И една моя книга повече от година стои в едно момиче от форума...приела съм, че няма да видя тази книга повече, а има силни цитати вътре  Confused и както и сега патя от това, че съм добър човек, колкото и нескромно да звучи...

Момичета, радвам се, че мислите за мен...аз не знам как съм
Скрит текст:
, доверявам се за последно / Praynig/ на сърцето, споря с разума, мразя се за слабостта ми в тази ми връзка, възхищавам се на упоритостта си, плача, смея се, искам да повярвам, вярвам и заклеймявам, боря се със себе си...но само до него откривам съня си нощно време и ми носи някакво душевно спокойствие...лудост е, истински идиоти сме, мазохистка съм или ще намеря покоя или ще се взривя като фойерверк /след време ще разбера/...винаги съм взимала бързи решения, без да се замислям за последствията, но в личния си живот имам друга орис...пожелавам си всичко да е имало смисъл някой ден като тегля чертата...

Нели, стой си в темата при нас  Hug

# 115
  • София
Деси, много, много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 116
Asɣta, аз също като Вени съм чела книгата и разочарована е слаба дума, никаква свежест няма в нея, сериала е на светлинни години от книгата.
Моля ви, не ме отказвайте да я чета Laughing, тъкмо я намерих и мисля, че няма да е толкова зле. Зная, че няма да е като сериала, но пък чак толкова зле... не си я представям. Flutter
След нея мисля да взема "Дневниците на Кари Брадшоу" и "Лятото и градът"  Thinking Ако някой има отзиви, моля да ги каже.

# 117
  • София
Топър Фечер  Mr. Green

Най-сетне се добрах до компютър, че от часове миткам ...  ooooh!

Първо - прегръдки за Мариетка!!!!  Two Hearts
Силна душа си ти, мила! Мога да си представя какво ти е и какво ти е било в сърчицето  Two Hearts

Не само го видях, но и вече си поръчах книгата на половин цена  Mr. Green
"Сиела" ми изпилиха нервите, но какво да ги правя - обичам си ги такива , каквито са  Twisted Evil

Пете, хайде сега ще мъчиш детето с "работа върху преразказа му през лятната ваканция"?!?!
Самата концепция ми звучи ужасяващо...  Rolling Eyes Пак критерии, на които да съответстваш, пак рамки, в които "трябва" да се вместваш....  Tired
Остави детето да си почине, да се зареди, а седми клас ще помисли за себе си  Simple Smile

За бавенето на книги отивам в ъгъла да се срамувам  newsm43
Имам няколко на Вени, дето не помня от кога са у мен...  Embarassed

Деси, пожелавам ти сила. Взела си вече решението /за каквото и да се отнася/, трябва ти само време, за да го реализираш. Бъди силна, мила! Прегръщам те.

Точ, Гиговче, Нели, Петяя и на всички гуш  Hug Hug Hug

Цял ден си мечтая да полегва с Кинг в ръка  Heart Eyes
Е, това време дойде  Laughing
Много е хубава новата книга на Кинг, много!!! Вени вече ви е казала....

Хубава вечер на всички   bouquet

# 118
Ето ме и мен, не спите още нали Simple Smile

Нели, пиши, как няма да пишеш, че къде ще го напишеш, ако не тук? И не си и помисляй да не идваш тук  Naughty Че кога ако не в тези моменти да сме тук  Hug

Миж, върна се желанието за четене, а Simple Smile гледай само да не будуваш цяла нощ Simple Smile

Гиговче, приготвихте ли учебниците Simple Smile
Ех, колко беше хубаво преди да излезем във ваканция Simple Smile почти като преди отпуска  Joy

Деси, кураж и късмет!

Аз днес събрах смелост за нещо, на което отдавна се каня, а все отлагам, дано се получи Simple Smile

И понеже знам, че ще се разпишете като си легна, пращам по една прегръдка на всички  Hug

# 119
  • на североизток от Рая
Ули, тук съм и ще лягам, с книга, без книга, то ще си покаже.  Не съм и помисляла да не идвам тук, просто временно да се оттегля мислех, или пък да преценявам кога съм подходящ събеседник.

Миж,  Hug, ти все по-рядко си тук. А аз го усещам.  Confused Hug

Деси, ще замълча. Обаче ми става криво като те чета. И това, което те тормози сега, знам, че не е за първи път. Докато си малка, млада, вземи правилното решение, детенце!  Hug Heart Eyes Само дето никога не знаем кое е правилното. А пък какви думи си наредила в скрития текст..., мъдро дете си ти.  Hug

Asɣta, може би трябва да зададеш въпросите си и в друга тема от литературния подфорум, например в "В момента чета...".  Peace На тези въпроси, които сега си задала, аз не мога да отговоря.  Peace

Лека нощ на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт