Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
МижHug Hug Hug Hug Hug

Нели, и аз теб  Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
Мили мои момичета! Здравейте!
Съжалявам, че липсвах от темата и бях далеч от вас през изминалите дни. Много неща се случиха, много има и да се случват, ще ви разказвам тепърва Simple Smile

Първо, искам на всяка от вас да кажа по няколко думи  Peace

Нелко, не натъжаваш темата, твоите болки са и наши. Искам да се чувстваш добре да споделяш тук, това е нашето място. Ако те притеснява единствено отворения тип на форума, тогава те разбирам!  Peace
Винаги сме насреща!!!  Hug Hug Hug
Ще очаквам ЛС, във вечния твой всеотдаен стил!  Hug Heart Eyes
А, и исках да ти кажа, че си късметлийка с другарче като Ули! Това с писмото и мен ме просълзи ... мечтая за такива емоции!  Hug Hug Hug

Мариетка, взех си от тортата! С пожелания за все такива торти да правиш!!!  Hug Heart Eyes
Прочетох и за наградата ти - мога да кажа, че няма по-подходящ човек, на когото да я дадат! Гордея се с теб  Hug

Лофче, не мога да съм по-радостна за теб. Стискам ти палци работата да се окаже това, от което имаш нужда!  Hug
Разбирам те за котенцата - какви са прекраснотии! Искам ги, но няма къде да ги гледам. Бих взела всяко котенце на света!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс, стискам палци Кати скоро да си е добре, а ти да задобряваш все повече! За хубаво ти е зле, ама нека минава, че да можеш да усетиш и ти хубавите емоции!  Peace Hug Hug Hug
Браво на принцесата!  Heart Eyes

Паяче, как си ти прекрасна?  Hug

Рейнче, честит подарък от Елинка! Да му се радваш така, както тя очевидно се е радвала да го приготви! Прекрасни дами сте двете!  Hug Hug

Лоренка,  Hug

Деска, мазохизмът е болест. Намери лечение!  Peace Hug Hug

Точенце, мило мое другарче! Искам да те гушкам!  Hug Hug Hug

Кали, честито завършване! Сега Тони може да си почине заслужено, а за вас маратонът започва!  Crazy Hug Hug

Мисля, че е време да започна с моя разказ. Първо, ще започна с рождения си ден. Още на работа ми беше поднесена изненада от милите ми колеги. Събраха се, поздравиха ме, на средата на залата - пред клиентите.  Crazy Подариха ми подарък - бележник, с котки, най-красивия на света! И картичка, а вътре пишеше "Пиши и изживявай приказките си!". Бележникът е с пожеланието да отива на моя "химикал", иначе казано - да го използвам, за да пиша вдъхновяващи неща в него!  Crazy Crazy
После си пожелаха на тях си "Да остана по-дълго!". Нямате представа как ми се отрази това мило отношение, бях на седмото небе и същевременно притеснена вдън душа!  #Crazy
С какво заслужих, какво направих, че толкова хора, всичките различни, да кажат нещо толкова мило и единодушно!  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прекрасно беше!  Heart Eyes
После, знаете, получих си прекрасното Точково подаръче  Heart Eyes
МП ме изненада с обици, ръчно правени от него за мен, от дърво със сребърни закопчалки. Няма да ги показвам тук, но ... безценни са за мен!  Heart Eyes
Денят като цяло беше прекрасен, чувствах се обгърната с много обич - вие бяхте една от основните причини за това! Благодаря ви!  Hug Hug

Получих отношение в работата, което ме накара да се почувствам оценена и на мястото си. Няма да навлизам в подробности, но само ще кажа, че беше неочаквано - като признание от страна на фирмата, като отношение и доверие, което тепърва ще трябва да оправдавам!  Crazy Peace

На Панаира на книгата беше толкова вълнуващо! Бях с колежки от работата, по-весел панаир не съм имала! Всяка от нас си показва книга и говори за нея, от там другата се сеща за друга и започва да говори за нея - бяхме събитие, всички продавачи ни зяпаха в захлас!  Mr. Green Mr. Green
Аз се прибрах с 4 торби. В тях имаше:
Част от тези книги са ми подарък, други съм ги купила не от Панаира, но като цяло това са придобивките ми за месец Май. Благодаря на всички, които допринесоха за тях!   bouquet Hug
Гордея се с тях, никога не съм можела да си взема толкова много и толкова желани книги. Сега остава да имам време да ги прочета!  Crazy Crazy Crazy

А днес.. днес съм много щастлива! Направих си омбре-то!  Crazy Crazy
Стана по-красиво отколкото очаквах. Направо е великолепно. Нямах възможност да се видя на слънце, но на светлина само е покъртително. Утре ако светне за малко, надявам се да го видя.  Heart Eyes
Скрит текст:
Ето малко калпави снимки, не мога по-добре сама  Peace

Петенце, честито бебче в семейството, да е най-здравичкото и щастливо!!! И честита кола, безаварийно да я карате!  Peace Heart Eyes

Девче, ако имаш нужда - знаеш!  Hug Hug

Всички ви гушкам много, много!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 23:43 от Bubbly . . .

# 122
  • Кърджали
Бъбли, имала си страхотен рожден ден тази година. Иха, колко много книги.
Иначе, благодаря за пожеланията. Кати е по-добре, а аз сериозно се съмнявам че това е нещо алергично, защото в къщи почти не кашля, но покаже ли си носа навън... Поувлякох се... Аз уж съм сравнително добре, надявам се скоро
да мине това гадене. Но пък за добро е.
Нели, Hug
Лоренка, не съм забравила да ти пиша за фейсбук профила, но напоследък почти не включвам компютъра, дразни ме как бръмчи. Laughing
Лофче, все така да ти харесва работата.
Досега бях потънала в света на Кинг. Страшно ми харесва. Чак не ми се ще да свършва. Дали да я оставя недовършена. Mr. Green лоша идея....
Сега отивам да спя. Че утре трябва да ставам рано. И пералня трябваше да пускам (истинска пералня, за съжаление), но стана твърде късно. Няма да тормозят комшиите. Кинг е виновен за заплесна ми...

# 123
Бъбъл, имала си страхотни емоции! А колко книги си имаааш  Crazy
Алекс, няма ли някакви изследвания за алргии специално  Thinking

Момичетата, които се притесниха, че задържат книги - не  смятам, че това, което казахме с Нели, го казахме за момичетата в темата  Peace И аз задържам вече доста време няои книжки, но съм тук, не съм за се загубила, а ако някой си ги иска - казва и пращам веднагически! Никакви притеснения не трябва да се изпитва, за да си поиска някой книжките, те са ваши! Hug И аз ако си ги искам, ще си кажа  Flutter Знам, че във вас са в сигурни ръце и не се притеснявам  Heart Eyes

Лека нощ от мен  Hug

# 124
  • Ямбол
Най-силните прегръдки днес са за Мариетка   Hug Hug Hug
Десии, кураж, мила  Hug
ЛоФче, от сърце ти пожелавам винаги да си толкова завладяна и удовлетворена от работата си.. аа, и често да ти увеличават заплатата, миличка  Hug
Пете, не тормози детето през лятото  Hug Ваканцията е за почивка, а не да наваксва  Sad

Мери, и аз така мисля за книгите  Hug
Бъбълче, невероятни преживявания  Hug

Пак не ми остана време за книжка  Rolling Eyes Лека нощ, момичета ..

# 125
  • В Балкана
Добро утро.. то ден стана вече.  Rolling Eyes

Къде сте днес?  newsm78  Още не е петък.  Laughing
Я по едно кафе. Днес Якобс черпи.  Heart Eyes

# 126
  • София
Добро утро,

Бъбълче, страхотен рожден ден си имала. Това, че толкова много хора те ценят, значи че си прекрасен човек. За краткото време, в което се видяхме и аз стигнах до този извод  Hug

ДесиHug Hug Hug по-бързо да се махат облаците, за да видиш слънцето.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Хайде, да се похваля и за, че вчера си взех новото возило

ПП: Ренпунцел ми изпревари с кафето.

Хубав и усмихнат ден

# 127
ДУ  Hug  bouquet

Взимам си по едно кафенце и от двете ви  Heart Eyes

Деси, много прегръдки и за теб!  Hug Понякога е много трудно да вземеш правилното решение, но трябва да се направи навреме  Peace Hug

Петяя, честито возило!  Crazy

# 128
Мислех да ви сложа кафе заранта, ама ми се изтри поста... и ме домързя да го повтарям.
Та, накратко: ПРЕГРЪЩ ВИ  Hug , мили девойки и не-толкоз девойки, всички на по 22!

# 129
  • Варна
Добро утро милички  Hug

Прочетох ви с кафето ,така ми липсвахте вчера днес имах прекрасно начало на деня с доставка на цветя от моето момче  Embarassed

Бабълче ,прекрасен разказ напълни ми душата! Косата ти е страхотна а ти си такава уникална красавица .Прегръщам те силно  Heart Eyes

Деси,миличка надявам се всичко което искаш да се случи!Дано този мрачен период мине бързо и отново да грееш както преди.Прегръщам те силно ,силнооооооо  Hug

Лофче-любовче  Mr. Green  радвам се ,че ти харесва работата ти си я заслужи с чакането  Hug

Алексче,надявам се скоро да ти мине неразположението .Прегръдки на теб и Кати ,за ФБ когато ти дойде музата . Щях да те питам искаш ли да ти пратя" Пътя на парфюма" за прочит ?

# 130
  • София
О, Бъб, страхотно изглежда косата ти  Heart Eyes!
Пете, честита количка, много е джиджана! Да си я караш със здраве  Hug.

Съгласна съм с Мери за сектантските книги - тук всички сме откриваеми, нищо че се бавим понякога  Mr. Green.

# 131
  • София
Адашче, страхотно е твоето возило (и нашата Мазда е червена   Grinning ), с кеф и безаварийно да си го караш! Hug

Мижче, Мария Ч, обещавам тържествено, че няма да го побъркам от учене детето, просто от време на време малко ще наваксваме...  Wink  Миж, моето юначе по някакъв невероятен свой си начин успява да се предпази от клишетата, независимо от системата на обучение. За мен е уникално, че до такава степен успява да се абстрахира. Гледах на това от положителната страна до сега, но 7-ми клас е твърде важен и съм емоционално вече във филма...  Sunglasses

Деска, не разбрах точно, но останах с усещането, че ти е много емоционално състоянието! Слушай си сърцето е моят съвет! И прегръдки за кураж! Hug Hug Hug

Лофче, радвам се много, че работата ти започва добре! Hug

Гиговче, поздрави на Кифчето от всички нас, и на бебчето, и на каката! Hug (Ти в града на Киф ли си учила? ) Hug

Нели, много е вълнуващо разделянето с госпожата, с която са били децата 4 години. Нашата госпожа ги заведе след 4-ти клас на море заедно и това им беше невероятно преживяване.  Hug След това им разформироваха класа, а някои деца (и моето също) се преместиха в други училища, така че беше много хубаво така да се разделят със стария клас. Разбирам ти напълно вълнението! Hug

Бъбълче
, страхотни книги си получила, супер! и всички останали изненади са ти много готини! Hug

Хубав ден, момичета! Hug Hug Hug

# 132
  • София
Здравейте, милички  Hug
Нещо не смогвам с форума напоследък  Sad и ми липсвате.

Мариетка, искам силно да те прегърна и да ти кажа, че ти си истински боец! Нямах представа през какво си минала, но адмирациите и дълбокото ми уважение към твоята силна личност, които пробуди в мен, са искрени. Не всеки човек може да се справи с такова изпитание.
Ти си велика жена  omm
Пожелавам ти много дълги занапред години да се радваш на здраве, а този труден период за теб завинаги да е останал в миналото. Прегръщам те силно  Hug

Десинка, нали знаеш, миличка, че не си сама? Тук си сред верни и добри приятели, които сме готови да те изслушаме, да дадем съвет или просто приятелско рамо да поплачеш - без да съдим и без да изискваме каквото и да било. Вярвам, че ще преодолееш всичко, което ти се случва в момента и ще излезнеш от положението по-силна, по-мъдра и по-добра. Насреща съм винаги, когато имаш нужда - просто ми пиши ЛС. Прегръщам те и теб  Hug

Нелче, заболя ме сърцето като те прочетох  Sad Пет реда си написала, но толкова мъка си събрала в тях.... Не спирай да пишеш, тук сме поради, заради и за теб!
Мисля, че е много належащо вече да си направиш Фейсбук. Тук във форума всички малко или много си поставяме спирачки за нещата, които искаме да напишем, а имаме нужда да споделим - това във ФБ-групата ни е възможно. Така че вече не го мисли, а го направи.
Иначе, знаеш, че винаги можеш да ми се обадиш, дори само, за да си помълчим на линията.
Прегръщам те силно  Hug

Лофче, другарче мое, чудесно звучиш за новата работа! Все така да се чувстваш - щастлива и удовлетворена  Hug

Бъбълче, толкова изпълнен с емоции пост, че направо ме ухили до ушите, съпричастна с твоето щастие  Heart Eyes Толкова мили са били колегите ти, трогателно е било.
Косата ти изглежда прекрасно!
А книжките с огромно удоволствие да си ги четеш и ти пожелавам достатъчно свободно време за тях  Hug

Петяя, колата е УХААААА!!! Честито! Дълго, вярно и безаварийно да ти служи, и да ходиш на много хубави места с нея   car003  Heart Eyes

Точинце, нямам нищо от пощата  newsm78
Кога си пращала? И най-вече - ЗАЩО бе душа  Embarassed ?

Сега ще пия от силното кафе на Рейн и ще се приготвям за излизане, че съм обещала на Тони да го заведа в Хиполенд да си избере подарък за успешното завършване на първи клас.
А за следобед нямам търпение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !!!

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 10:52 от Kally May

# 133
ДУ  Hug
Бъбли,много емоционален разказ! Явно всички са разбрали колко хубав Човек си и ние си го знаем, но ти с всеки път го затвърждаваш. Много ти е хубаво омбрето! Аз за моето още се чудя,но май няма да са толкова дълги оцветените кичури,ами по късички накрая на косата и бретона.
Нелко,никакво зачезване,тук при нас и споделай моля те,ние сме тук затова,да те подкрепим във всичко и хубаво и лошо. Мога да си представя как се чустваш,това са много тежки моменти на емоция,а ти си и чуствителна, но с времето ще го преживееш,важното е че нищо лошо не се е случило и децата ще поемат по пътя си нататък с ясното съзнание,че са имали най прекрасния учител!
Петяя, честита ти кола,със здраве и безаварийно да я караш,много е хубава!
Пете,от един и същи град сме родом с Киф и имаме другарска среща от завършването на гимназията,заедно сме учили също,само че в различни паралелки.
Лофи,радвам се че работата ти харесва,дано така да е и занапред!
Слив изпрати детето и развърза коня,изчезна,а тук тресе ли тресе... Simple Smile по полекичка,ще се износи ремъка Mr. Green
Пак ще намина,че ме налази,а сега лази много щот е края на света...упс на месеца Simple Smile
Прегръдки на всички и хубав ден!

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 11:33 от Гигова

# 134
  • в огледалото на живота
Сърдечни прегръдки за всички малки и големи момичета на по 22  Simple Smile Hug Hug Hug

Нищо,че е облачно и мрачно,знам,че слънцето скоро пак ще озари хоризонта ми!
Пък и толкова приятели тук ми изпратиха любов,как да не ме стопли Heart Eyes
Обичам ви всичките!Изпращам и на вас парченце от своята топлина.

Пете,честито ти ново возило   bouquetЛеко и безаварийно да те вози.

Бъбълче,новия фасон ти отива  Wink
Всъщност,по-важното е ти да се харесваш  Hug
Имала си прекрасен рожден ден,изпълнен с много емоции!

Гигич,как е майчиното сърце вече?!Една идея по-спокойно,щом си прегърнала момчето си  Hug

Точунке,прегръщ и за теб  Hug

Мижи,липсваше ми тук  Hug Hug Hug

Алекс,климата при вас не е ли балкански  Rolling Eyes Уж въздуха е по- чист,ама знам ли...
Дано успеете да разрешите проблема с бъдещата кака  Praynig

Костииии,изтървах те миличка.Гуш  Hug

За всички неспоменати: много  Hug Hug Hug Hug Hug

Специално за Деси,двойна доза  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Няма да се впускам в размишления и съвети,но ще ти напиша един много смислен цитат/от тефтерите ми/,който вярвам ще ти даде отговор поне малко на това,което търсиш:

"С течение на времето, ще научиш тънката разлика между това, да крепиш една ръка, и да заробиш една душа, и ще научиш, че да обичаш не значи да се осланяш на някого, и че партньорство не значи сигурност. Ще започнеш да научаваш, че целувките не са договор..., нито подаръците са обещания..
Ще научиш, че колкото по-сурово съдиш другите, толкова по-сурово ще те съдят, и накрая ще те осъдят. Ще научиш, че няма значение на колко парчета се е пръснало сърцето ти, светът няма да спре, за да ти даде възможност да се възстановиш.
Ще научиш, че човек сам трябва да поддържа собствената си градина и украсява душата си, вместо да чака някой друг да му подари цветя.
Ще започнеш да приемаш провалите си с високо вдигната глава и, гледайки напред, ще се научиш да строиш „днес” всичките си пътища, защото „утре” може да бъде твърде несигурно и бъдещето има навика да пропада в бездна…."
        Хорхе Луис Борхес

Пожелавам ви един прекрасен ден,щастлив и ползотворен,с много доброта и обич да е споделен !

Да имате повече поводи от вчера да се усмихнете,да бъдете заобиколени от усмихнати хора за да може да се насладите на деня заедно и ви пожелавам някой да ви гушне силно ...защото всеки има нужда от една голяма гушка!!!

https://youtu.be/lrF814OnFQ4

Общи условия

Активация на акаунт