Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 147
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честито, Мимчо, ще чакам да ги поФалиш или не  Grinning.

За поръчката - аз съм реди с избора на книга - АЛИЕНОР. Аквитанската лъвица от Таня Кинкел.
Ако няма друг желаещ, бих могла да се ангажирам както с поръчката, така и с приемането й.

# 196
Аха, разбира се, като ги наредя на опашката след другите сто и кусур книжки и няколкостотин електронни. Ама не се стърпях, от месеци не съм помирисвала нова книжка, пък и умишлено чета на гръцки за да си подобрявам езика  Grinning Тук за съжаление не намирам техни книги в ел. вариант.

# 197
  • София
Аз нямам книги, които да поръчвам от Е-зона /след като "Полиция" я поръчах на 50%  Mr. Green /
Така че не ме бройте  Hug

Вчера нали ви казах, че се бях залетяла да мия прозорци утре  #Silly
Звъни преди малко свеки, та между едно-друго ми напомни, че утре е Задушница и не се пере, не се чисти. Та ми отпадна гайлето за сега  Simple Smile
Но съм решила да си подредя библиотеката, че отдавна я мисля, да видим ...  Mr. Green

# 198
  • София
Мария, честити книжки и от мен!  bouquet Как се казва тази на Срамаго?

Ули, аз не съм разбрала за колективната поръчка и поръчах сама 5-6 книги (всичките за малкото момче)... Embarassed

После направих и една поръчка в store.bg и сега съм в очакване на нейното изпълнение. И от златна рибка си напоръчвах едно хубаво... Въобще в последно време съм го ударила на онлайн пазаруване.   Grinning

Зори, пратих ти покана за приятелство във ФБ. Hug

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

# 199
Здрасти четата, вижда се края на малката ми ваканция. Много студено във ВАрна, а аз съм само с четни дрехи. Куфарът пълен с книги. Последната порция ще е от летището....
Връщам се да ви чета.

# 200
Титина, веднага мога да разменя толпото тук за хладното време на Варна  Grinning
Самият Сарамаго е получил Нобелова награда за литература, сега като се разрових видях, затова е и в тази поредица, хм. Иначе самата книга е тази  Peace. Ох и "Слепота", нали безуспешно я издирвах миналата година на български. Вече пътуват  Party

# 201
То и аз събирам студ, че в Хюстън е леко казано ....топло. А сега и мокро след наводненията

# 202
  • София
Ехооооо, къде сте всички  newsm78
Такова затишие в темата не е било никога...

Точице, днес получих плика  Peace Много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Днес го ударихме на мързел с Тони. Само сутринта му дадох малко да попише в едно помагало. Прочете си и книжката за Хитър Петър и тя ще е първата, за която ще пишем в читателския дневник.
Аз довърших "Балканска сага" - много ми хареса и й дадох 5 звездички в ГР (нещо, което за много малко книги съм дала). Историята не е нещо УАУ, но стилът и магията, с която Кармен пише, ме завладява. Тази книга не се мисли, тя се усеща Heart Eyes
Ще си поиграя още малко с форматирането и съвсем скоро ще ви я предложа електронно, който иска да я чете  Peace

# 203
  • София
Аз съм тук  Grinning
Ходихме с ММ на по бира след работа в любимата ни кварталната бирария /Рейнче  Wink /.
Хапнахме доволно, пийнахме и тъкмо се прибрахме.
Готвя се за тотална размазвация , че нещо ми е изморено и студено  Rolling Eyes
За днес съм си планирала филма Still Alice с Джулиан Мур Simple Smile
Не сме си говорили скоро за филми ...  Simple Smile Напоследък гледах само един, който заслужава да се препоръча - The Age of Adeline - много ми хареса!  Heart Eyes

Нели липсва осезаемо вече втори ден.  Confused

# 204
Аз имах тежък работен ден и ми е изморено Rolling Eyes
Сега мисля да разпускам.

Стиснете едни палчета моля Praynig Hug

Нелка, наистина изчезна Rolling Eyes newsm78, дано се появи и да не е нещо лошо...Тя нали каза че не иска да пише, че нещо й беше сдухано, но...поне се обади мила Нели, че се тревожим всички Hug

Кали, Тони и читателски дневник ли има, браво на детето, да прочете много хубави книжки и да се зарази от майка си с любов към книгата! Само не го мъчи много, нека малко да си и почива.

Миж, този втория филм още не е излязъл в Замунда Rolling Eyes newsm78, явно е твърде нов, но си го отбелязвам за по натам, благодаря!

Хубава вечер на всички!

# 205
Има го, Гигова. Току що го разгледах. На мене Still Alice много ми хареса.

Толкова съм уморена тази седмица, че нямам сили да говоря. Само ще ви гушна Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 20:28 от evilan

# 206
  • София
Гиговче, стискам силно палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
На Тони вчера му купих читателски дневник, той си го избра.
Хич не го пресирам. Той самичък си казва кога иска да чете, кога да играе или да гледа филмчета.
Приказките за Хитър Петър отбелязаха голям успех, бяха му страшно интересни, въпреки множеството непознати за него думи - ходжа, кобилица, цървули и пр. Сега ще продължи с други български народни приказки, а после е наред Пипи. Дано наистина да върви по моите стъпки с любовта към книгите и четенето.

Миж, нищо не съм гледала напоследък. Времето ми е толкова кът, а следващата седмица ще бъде някакъв кошмар  ooooh! Гледам само GoT и то в някакви странни часове, когато имам възможност.

Нели наистина се изгуби. Дано да е добре  Praynig

# 207
ДВ!
Тук съм Hug
Ще си стоя кротко в ъгълчето, докато ми дойде настроението Blush
Скрит текст:
Аз пак имам нужда от палчета, този път за мен. Като мине ще споделя.
Петяя, честито возило. Безаварийни километри Peace
Бъб, честита нова глава! Hug
Кали, изпращах на 20ти. Бях обещала едни стикери за Тони  Heart Eyes Видях, че са дошли Peace
Нелко, днес няколко пъти си мислих за теб, даже исках да ти се обадя, после размислих. Да не те тормозя със себе си. Следващият път, когато имам такъв порив обаче няма да се спирам Hug
Охо! И Сливчето с ново возило! Честито! И на вас хиляди безаварийни километри пожелавам Peace
Прочетох и за срещата - уникални сте просто! Hug Hug Hug
Костиии Hug Hug Hug
Дев Heart Eyes Hug
Гиг, имаш палци от мен Peace Praynig Hug
Изобщо за всички много  Hug Hug Hug Hug Hug
Тези филми и аз съм ги подредила, но кога ще ги гледам Thinking
Сега се премествам на дивана.
Лека  Hug Hug Hug
По-късно ще надникна за Нелка Heart Eyes

# 208
Много е спокойно тук, петъчно сте полегнали на дивана май Wink

Слив, честит автомобил, беаварийно да го карате  Hug

Другарче Нарче, пак забегна Crossing Arms

Точ, Гиговче стискаам  Hug

Отивам и аз да гледам GoT с ММ, дано не заспя на 10тата мин  Mr. Green

# 209
Точ, стискам силно всички  Hug
Разкошна е "Балканска сага", даже да кажем една идея повечко от "Нестинарка"  Heart Eyes
Лофче, аз винаги заспивам като гледаме филми с ММ  Blush
Нелиииии, къде си? Мислим те  Hug

Общи условия

Активация на акаунт