Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 138
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Стис палчета за Гигич и Точи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Елинко  Hug тъкмо ми беше залипсвал твоят нежен тон тук, и ти се появи  Heart Eyes
Каленце, много те прегръщам и благодаря още веднъж за вниманието и обичта, с която си ми избрала подаръка  Hug
Скрит текст:

А ето и доказателства за телепатичните способности на Калето - розовата бъчвичка балсамче е моя и е на свършване, точно същото, но с друг аромат  Blush  Flutter  Party ми е купила Кали!!!! Все едно е знаела, че това балсамче използвам  Crazy  Hug
Е какво да каже човек !  Heart Eyes  Hug

Освен тези прекрасни неща, геройски загинаха без да бъдат снимани доста лакомства за Гушко, един пакет Якобс монарх (в акаунта в "снимката" може да видите Гушко как сгъва едно сладко мече за следобедна закуска  Heart Eyes , тук няма да пускам тази снимка). И един прекрасен син бухал  Crazy който имам надежда все още да намеря  Hug

# 211
  • София
Кали, изпращах на 20ти.
На това му се вика "Девет дена път с камили" ...  Shocked ... Български пощи, какво да се прави? Нали пристигнаха все пак  Laughing Благодаря ти   bouquet
И ти стискам силно палци всичко да е така, както го искаш  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Маришче  Hug Hug Hug
Твоята радост е моята по две  Heart Eyes
А Гушко е чуден! Цункай тези сладки бузки от мен!

# 212
# 213
Точи,стискам мило Praynig
А какво стана с татко ти? Ако ме искаш тук пиши на другото място.
Кали Hug
Мариш,красоти!
Еви,аз не намирам Аделайн в Замунда, нищо утре ще го търся и на друго място.

# 214
Гигова, търси The Age of Adaline / Вечната Аделайн (2015)

Adaline, не Adeline

# 215
  • София
Точи и Гигова,стискам палци и се надявам всичко да е наред.
Детето се прибра живо и здраво с нормалните си емоции,но утре ще разкажа,че са ми заели удобните устройства.

# 216
  • ГОре на черешата...
Добър вечер и от мен  bouquet! Размазана съм от кеф, прегракнала от пеене и викане - Васко е уникален артист, велик Peace! А и зарята беше невероятна...

Палци за всички имате от мен Hug Praynig Hug!

# 217
  • Пловдив
За пореден път срещата е била невероятнаааа, благодаря ви, че споделяте - за нас неприсъстващите е вид присъствие.

Зори, никак не си те представям потъмнена.

Кости,  мечтая си някога да те прегърна...само времето ще покаже имало ли е смисъл, аз съм борбен човек /или поне така си мисля/. Искам, ако някога си тръгна да знам, че съм направила и невъзможното. На този етап това е моя избор силно се надявам да е правилен, че не ми се мисли как разпръсната вселена се събира....
Пожелавам ви скоро страхотна семейна кола.

Майче, супер се е получило омбрето.

Сливче, дано бързо се разрешат неприятностите в работата, лъчезарен човек като теб не заслужава горчилки.

Гиговче, за теб стискам всички налични палчета, хубавице.

Точи и за теб има палчета.

Не само Нели и Скарамушчето липсва, Камиче и нея не я видях, а и други липсват.
Пожелавам ви спокойни сънища на всички.

# 218
ДУ, прекрасници Hug
Наспахте ли се?

Нелка още не се е появила Tired, някой чувал ли я е???

Аз ще действам по задачи, ще ходя на фризьор, това-онова, че довечера съм на среща на випуска Crazy Ще напрегръщам Кифчето, както обещах Wink

А в понеделник имам среща с Рейнчето, нямам търпение да се запознаем Crazy

Сливче, имаш си радост в къщи, напрегръщай Марто Hug

Хубав ден на всички!

П.С.Ще поглеждам от време на време дали Нелка се е появила Rolling Eyes

# 219
  • София
Здравейте душички  Hug Hug Hug

Цяла седмица не съм ви писала, реших, че ще имам поне две теми пропуск, а вие само 15 странички  Rolling Eyes Що тъй?

Сега ще се върна да ви прочета по-подробно, докато си изпия кафето  Hug
Само мернах, че Мариетка си е изкарала страхотно на Васко снощи, ама то няма и как да е друго, просто си представям какъв кеф  Heart Eyes Ние сварихме в Приморско празника на града и в две поредни вечери пяха Фондацията и Мария Илиева. И аз се размазах от кеф  Mr. Green

Пете сърчице, какво си поръча от Рибката  Mr. Green И хайде да пием кафенце, с другото Пете в някоя обедна почивка, какво ще кажете?

Сливчето имала нова кола  Heart Eyes Честито да ви е Слив   bouquet Безаварийно да си я карате  Hug

Хайде, отивам да ви чета  Hug

# 220
  • София
Добро утро  Hug

Пия си кафето с кеф в тази прекрасна съботна сутрин и си чета Кинг - каква по- убийствена комбинация от тази   Mr. Green
Отдавна не съм била софиянка през уикенда и възнамерявам максимално да се възползвам от ситуацията с молстване и разходки, че знае ли се кога пак ще бъда  Joy

Гиговче, весело изкарване на срещата! Винаги са много трогателни такива събития  Heart Eyes
Ще чакаме снимки  Hug

Надявам се днес вече Нели да се включи, че всички я мислим!  Rolling Eyes

Хубав ден на всички   bouquet

# 221
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Няма ли кой да сервира кафето?
Я да метна едно и да отида да си направя второто:

Нели да идва бързо Hug!

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 09:38 от mari_eta

# 222
  • София
Ммм, добрютро! Тъкмо за кафето идвам   Hug.
Мариет, Васко Найденов пя ли "Синева"?  Heart Eyes
Гиговче, весело изкарване на срещата  Hug.
Аз имам среща с приятелка малко по-късно, а после може би ще се отбия да видя нашите. След това мисля да се отдам на мързел и книга  Grinning.

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 10:04 от Вени***

# 223
  • ГОре на черешата...
Не, но любимите ми След края на света, Адаптация, Телефонна любов и още, и още...

# 224
  • София
"Синева" и на мен ми е най-любима, но защото стихотворението на Павел Матев е толкова докосващо  Heart Eyes
Георги Христов също я пее, но Васковият вариант по мое мнение е много по-добър  Hug
И следващата ми любима Васкова е Болката отляво  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт