Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 143
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • на североизток от Рая
Здравейте, скъпи мои момичета!  Hug

Всичко съм прочела назад, аз ви четях, всъщност. Обаче не помня на коя от вас какво исках да кажа.

Зарадва ме срещата  ви. Така имам нужда от такава. Дано скоро да се видя с някои от вас. Готова съм да пътувам, но да си причиня това чувство на взаимна любов. Ще го мисля.  Hug

Честити нови автомобили на Сливчето и Петя. Толкова много ми харесаха. Дано да имате безпроблемно общуване с тях и да ви водят само на хубави места!

Бъбъл  е красавица! Heart Eyes А пък колегите ти са Хора, Бъб! Хора, които могат да оценят качеството. Заслужаваш мястото си сред тях.  Hug

Палци стискам на всички нуждаещи се! А за Деси ми  е много тъжно...Но нали като се затвори една врата, се отварят вратИ. Дано, Деска, дано ти предстои по-доброто!  Praynig

Тук съм  и ще дойда пак.   bouquet

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 22:38 от Neli M*

# 226
  • София
Нел Hug  Hug  Hug  Heart Eyes
Деско, тия дни те мислех - не знаех какво да ти напиша, само с някакво чувство на тревога, защото ти никога не си била на подобна вълна...
Скрит текст:
Това "да напривиш всичко, да стигнеш до край в доброто си чувство" си има и хубавите, и лошите страни. Хубавите са, че даваш шанс на човека да пребъде в дна безусловна любов, че му даваш съдба и път за спасение с любовта си. Лошите страни са, че един ден, когато поемете заедно по пътя, когато ежедневието ви захапе, когато дойде детенце и получите своя дял трудове, ти ще погледнеш по нов начин на мъжа. Ще видиш ясно недостатъците му, ще се ядосаш на себе си, че си ги толерирала с поведението си, което си мислила за любов (и което е било съдбоносната любов) ще се дразниш от влиянието му върху детето, безотговорността и какво ли още не...
Та моят съвет е - гледай по-мъдро на нещата  Peace Ти си носителя на духовност. Не го забравяй.  Hug
Извинявай, ако съм доловила погрешно настроението и емоциите ти, и ако поста ми е неуместен  Hug За компенсация - много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 227
Добро утро  Hug

Нели, пращам на теб и Тони много  Hug Hug Hug

Деси и за теб има  Hug Hug Hug

Днес ще ходим да носим едното котенце на новите му стопани и ми е едно свито, но пък се радвам, че ще е подарък за едно детенце Heart Eyes

# 228
  • на североизток от Рая
Маришко и Лофче, гуш и от мен!  Hug Hug Hug

Мислех си, че ще има с кого да си говоря.

Мариш, много хубави думи си написала на Десито.  Peace

# 229

Добро утро, Laughing, момичета-кокичета!

Записвам се чак сега в новата тема, току що прочетох всичко от начало. Много ви се радвам за срещите и обещавам следващия път и аз да участвам.

Минаха моите неща и пак ще мога да съм си тук както преди.

Скрит текст:
В средата на седмицата беше заключителната конференция по моя проект, след която напракатика всичко приключва. Самата конференция беше свързана със страшно много напрежение и очаквания, но пък и всички раздели с колегите и работата, които последваха, бяха просто... толкова много емоции, толкова преживявания, неща, които се опитваме да споделим един с друг за последно.

Съвсем пък в личен план този край трябва да е и ново начало за мен, толкова въпроси стоят на двевен ред в цялата тази умора, най-важният, от които е да продължавам ли да работя в социалната сфера...

Деси, постът ти от преди няколко страници много ме развълнува! Искам ми се да ти кажа само това - ако някой може да се справи с такива състояния, то е човек, който е едновременно толкова емоционален и толкова интелигентен като теб!  Hug

Слив, избрали сте си страхотна кола! Wink  Heart Eyes

И последно да кажа - ако ще правите заедно някаква софийска поръчка на книжки, искам и аз да се включа, нещичко съм си харесала да го добавя към огромния куп за четене. Wink

# 230
  • София
Тя и Сливка е тук за малко  Heart Eyes

Нел,няма да казвам нищо.Ццц,ще кажа.Я,малко по-мъжката.Какви са тези ревове?Това е нов етап от живота.И твоят и на детето.Тепърва расте,сблъсква се с всякакви неща.Къде тъжни,къде весели.Няма как.Не допускай да се отпуска и да страда.Трябва да вижда хубавото във всеки един момент от своето развитие.Вече ще бъде в по-голям клас.Ще има други отговорности.Няма време да се страда и да се преживява миналото.Знам,и мен това ме чака.Догодина раздяла с випуска,на Марти раздяла с класната.
Нормалните неща,които се случват.Ще има нови предизвикателства.Да сме здрави да ги посрещнем и да им се радваме,защото те ни формират като хора.Твоето момче ще бъде благодарно за първите четири години,които му дадоха основа и стремеж да се развива и върви нагоре.Да се радва на детството си и на хубавите спомени,които има.
Не ми се сърди.На моето дете му давам същите съвети,докато го галя по главата.Той живее в такова общество,че няма възможност и време да се отпуска.
Дессс, със сигурност нещо съм ти казала в предишни постове.Знам,как ти тежи на душата.Единствено те призовавам към твърдост,мъдрост и когато имаш възможност си поплачи на воля.Много помага Heart Eyes
Лофче,ние преди години си подарихме кучето.Кофти е,но се преживява.
Гигова,пожелавам ти весело изкарване и приятни забавления.
Аз ще ходя до манастирчето в нашия квартал,че днес е задушница.По-късно ще се обадя пак  Hug

# 231
Днес е Задушница! Да се помолим за душите на починалите! Нека да почиват в мир!

И аз ходих до гробищата и тъкмо се връщам.

Видях че Нелка се е разписала Heart Eyes, много емоции са това, особено за детето, но Слив много хубаво го е казала, аз споделям изцяло мнението й и няма какво повече да добавя. Въпреки това прегръдки Нелко за теб и за Тони, с времето ще се разведрят облаците, хубаво че Деси го отвлича от лошите мисли със разни мероприятия. Може и на кино да го заведете, създайте му повече хубави емоции, той има нужда сега.

Деска и на теб прегръдки мила, вярвам че ако се решиш да затвориш тази страница, ще отгърнеш дважди по хубави и интересни. Ти си млада, ктрасива,интелигентна и добра(виждам го по хилядите инициативи и благотворителности, които подкрепяш), продължавай в същият дух и съм сигурна че тепърва ще ти се отворят още хиляди възможности и пътища. Бъди готова да ги извървиш с усмивка и надежда! Само не се отчайвай и унивай, здрава си и знай че някой неща трябва да останат в миналото. Гушки от мен и ако имаш нужда от нещо, дори и само виртуална прегръдка, насреща съм, само свирни Wink Hug Heart Eyes

Скарамуши мило, отдъхни си сега, приключила си с трудните задачи. Дай си време и си почини и психически и физически и тогава на бистра глава помисли, дали още искаш да се занимаваш с това поприще, претегли плюсове и минуси и помисли хубаво, каквото и решение да вземеш, съм сигурна че ще е правилното, защото си изключително интелигентен и стойностен Човек. Прегръдки и на теб и на малката Точковчинка Heart Eyes Hug

Отивам да действам, че след това ще хода по разкрасителни процедури, дано като се върна ММ да не ме попита.."затворен ли беше салонът" hahaha

Сливче Heart Eyes Hug

На всички прегръдки и пожелания за спокоен, слънчев и усмихнат уикенд Hug

П.С. Благодаря за палчетата Hug
Скрит текст:
Дядо паднал и се ударил много, но поне след снимка няма счупено, дано да се оправи и да няма последствия Praynig

Точи, продължавам да стискам палчета Praynig Praynig Praynig и те гушкам специално, защото знам че ти е много тъжно след раздяла Hug Hug Hug Heart Eyes Направи си филмово-книжен маратон с миди с ориз и бяло вино, лечебните им свойства са уникални Grinning

# 232
  • на североизток от Рая
 Hug

Гале, много хубав пост си написала!  Hug

Съгласна съм и аз с думите на Сливка, но нека все пак  се досещаме, че всеки има свой поглед върху всички неща, които ни се случват. Свой светоглед, казано по друг начин. Все пак, благодаря ти, Сливче мило! Отново навреме и на място беше включването ти. Не ни мислете, и двамата ще влезем в ритъм.  Peace

Скарамушче, толкова си мъдра, че сама ще решиш "А сега накъде?". И съм сигурна, че това, което решиш, ще е правилното.  Hug

Точи, появи ли ти се отново импулс за разговор, не мисли дълго. Аз те чакам!  Hug И не само по телефона, ще го решим другото, дори искам да е час по-скоро.

Пак ще се включа, призоваха ме.  ooooh!

# 233
Тук съм, тук съм Hug
Цяла сутрин бяхме на детски празник. От службата организираха за 1ви юни и лелината веднага беше закарана Heart Eyes Прибирам се сега и мисля да полегна. Аааама много ми се придремва Crazy Tired
Нелко, прегръщам ви с Тони  Hug Hug Hug Ще говорим. На живо. Скоро  Heart Eyes
Благодаря на всички за палчетата. От вчера до днес настроението ми е много по-добро. Здравенцето ми остава да е наред Praynig
Идеята на Гиг ми харесва. Само че днес ще е риба и бира  Mr. Green Филмите и книгите са задължителни  Party Дано бързо отминава болежката на дядо Hug
Десито я прегръщам. Съвет ми е трудно да дам. Радвам се, че преди мнооого време се отървах от нещо задушаващо, проблемно ... прогледнах, освободих се и два месеца по-късно щастието ме прегръна. И вече толкова години е до мен Heart Eyes Никога не знаеш какво те очаква зад ъгъла, Деско. Ти знаеш най-добре какво ти е в главата и сърцето. За теб се моля да имаш щастлива съдба Hug Peace Praynig Heart Eyes
Скарамуши, за теб съм сигурна, че ще избереш най-правилното - умно момиче си  Hug Седни, почини си, поеми въздух и решението само ще дойде Hug
И още май имах да пиша, но забравих. Отивам да си почивам Mr. Green

# 234
  • София
Еййй, изчетох ви, та да се включа пак по-адекватно  Blush

Мариетка, освен прегръдки, какво друго бих могла да ти дам и кажа  Hug Hug Hug
Истински се радвам за теб!!!!!!!!!  Hug Hug Hug

Деси, думите на Маришка са и мои думи. Понякога разума трябва да се слуша, че сърцето малко лъжливо излиза  Hug Силни прегръдки от мен, също!  Hug Hug Hug Hug Знам какво ти е, преживявала съм го, 6 години агонизирах в подобни отношения. Добре че се появи ММ, че ги прекъсна  Laughing Спасител! Пожелавам ти един спасител и на теб миличка  Hug

Видях колите на Петето и СливHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Брей, красоти, една от друга по-хубави! Със здраве момичета и с прекрасни емоции да ги карате  Hug

Взех си и от цитата на Дев  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Благодаря   bouquet

Видях "подъръкът на Мариш, част 2" - суперски  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Маришко, ти ще додИш ли на едно обедно кафенце в някой хубав, слънчев ден с мен и двете Петета?  Hug Ще го измислим заедно  Hug

Нели, и аз подкрепям Слив  Hug Горе главата, животът започва, а не свършва  Hug

Майче, върховно ти е омбрето!!!! А сешоара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уникален! И да питам разбиращите - как се казва този вид сешоар, с извити, стърчащи навън крайчета? Сори, че съм толкоз зле, ама ...  Embarassed

Рейнче, Ули, Лу, Миж, Вени, спешъли фор ю  Hug Hug Hug
На Гиг, специално  Hug Hug Hug

Момичета, ако има поръчка от Е зоната, аз също ще се включа с Императрица Сиси. И чакам Сиелското намаление на новата на Кинг другата срядаааааааа  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Тамън Точи писала, ей, радвам се, че всичко е ок  Hug

# 235
  • на североизток от Рая

Точи,  Hug, кефя се на всичко, което напишеш и направиш!  Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 21:17 от Neli M*

# 236
  • София
Вивчи  Hug ше дода, разбира се  Heart Eyes само трябва да е събота или неделя, че ММ да гледа малкия, иначе ше ми се размине кафето, ще стане на търчавщина  hahaha
Нел  Hug има много страдания в живота, които човек трябва да изживее и няма как да заобиколи...  Hug

# 237
  • София
Нелчо, първо искам да те прегърна много силно! Надявам се някога Животът така да стече обстоятелствата, че да го направя и на живо!  Hug
Миличка, това, което Животът ни е научил, че е поредица от срещи, раздели и промени. Нищо не може да остане в статично състояние. Твоето момче също трябва да го осъзнае това. Или човек трябва да е адаптивен и да приема промените или животът ще го смачка. Целият ни живот е преминаване от един етап в друг следващ. Така ли ще страдате при всяка промяна? Разбирам прекалената ти емоционалност , но към нормалните неща в живота се опитай да си по-обрана  Hug не ми се сърди, надявам се не съм те засегнала  Hug

# 238
  • София
И аз се извинявам, ако съм те обидила, Нели. Не съм го целяла  Hug

# 239
Минавам набързо, Нели, Вив, Точ, Миж, Мариш Hug
И за останалите, които не са идвали скоро Hug

Миж, ти препоръча филм, аз ти препоръчвам сериал, все за теб се сещам като го гледам, в смисъл че ще ти хареса де, не друго Wink  http://www.imdb.com/title/tt2618986/?ref_=nv_sr_1

Отивам да се обличам, лак готов, прическа готова, сега и гримче и така...

Ай чао от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт