Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 161
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз изгледах новият "Дявол на доброто" по комикса по време на нощните си смени  Crazy Втори сезон излиза другата година, ще го гледам  Party Иначе този в началото ми хареса много, после след 5-6 епизод станаха много "спасителски" нещата ... Но сюжета е по-нетрадиционен, отколкото е типично за такива филми
Скрит текст:
Отрицателният герой си има своята история; любовта във филма е негова. Положителният герой отхвърля собственото си щастие в името на "борбата"  ooooh! Но да видим натам как са го решили. Дяволът на доброто е много сладък актьор, страшно го харесвам, което мога да кажа за малко актьори ; и играта му е страхотна - в образа на адвоката е уникален  Crazy
Скарамушче, взимането на подобно решение беше част и от моя път  Mr. Green Нещата в днешно време обаче са толкова динамични... дори във вътрешен план - преди около 5 години бях сигурна, че не искам да работя повече в сферата... а ето ме сега - от два месеца съм на линия, имам какво да кажа за избора си ...  Heart Eyes

# 241
  • София
Аз съм много разсеяна.Ходих на маникюр.И в салона съм забравила храната на зайчето.Та сега тичах до там с надеждата,че не са затворили.Не бяха,но се изкуших и си записах час за фризура в петък.Все ми хвалят фризьора,та реших да го пробвам.
Нел, знам,че знаеш,че те обичам  Hug

Гиг, да си на 100%   bouquet

Скарамуш, едно птиченце вчера ми докладва,че сте вече във фаза завършване на проекта.Надявам се да си удовлетворена,защото ти даде много за своята работа.Не се чувствай изтощена,ще видиш,че тепърва излизат нови предизвикателства в твоята сфера.Моето мнение е,че не трябва да я напускаш.Обществото има нужда от хора като теб.Всеотдайни и работливи,както и вярващи за своята кауза.

Доста хора ми липсват днес,но когато трябва ще се разпишат,надявам се  Hug

# 242
  • София
Миж, ти препоръча филм, аз ти препоръчвам сериал, все за теб се сещам като го гледам, в смисъл че ще ти хареса де, не друго Wink  http://www.imdb.com/title/tt2618986/?=nv_sr_1

Само като видях постера и хукнах да го свалям! Точно мой тип е!  Mr. Green
Ама като видях, че в момента се излъчва и са качени само три серии, се разколебах....
Изкушам се, но не знам дали да го почвам...  Thinking Обичам да гледам сериалите накуп, а не да ги чакам серия по серия ...   Blush

Гиговче, весело изкарване довечера! Ще си неотразима със сигурност!!!  Heart Eyes

# 243
Хайдеее, ето ме и мен!  Hug

Честити возила на Петенце и на Сливче! Безаварийно и много приятно да е ви пожелавам!  Hug

Благодаря на всички за хубавите ви думи!  Hug Hug Hug

Камиче, къде се затри??  ooooh! Hug Hug

Гиговче, направи си ги по-къси щом така ще се харесваш, а и ако смяташ, че ще си поддържаш косата по-къса. Моите са дълги, защото смятам да си оставя косата да израсте. На дълга коса омбрето стои мнооого яко!  Heart Eyes Hug
Аз се харесвам ама няма кой да ме снима от работа и ангажименти  ooooh! Дори МП още не го е видял на светло, нямаме кога да се видим в това време от денонощието  ooooh! ooooh!
Благодаря ти!  Hug
Ситсках аз палци, нищо че не казах, радвам се, че дядо ти е добре!  Peace
Искам да видя как изглеждаш за срещата на випуска, ще ги разбиеш - сигурна съм!  Heart Eyes

Девче, само ще ти кажа, че в минутата, в която знам, че ще се озовем в РусИ  Mr. Green(по каквато и да е причина), ще ти досадя с компанията си. Искам да се запознаем, да те гушна и да ти кажа лично колко много те харесвам!  Hug Hug Hug

Зоринце, благодаря ти. Аз теб си те представям медено руса, много ще те стопли този цвят.  Heart Eyes Hug
А едни етажи как ще те освежат, ще ти стане леко на главата и по друг начин ще се носиш, ТМ ще остане като гръмнат. И без това има красива жена, просто ще му завъртиш главата!  Hug
Надявам се да не сметнеш, че се натрапвам с предложения  Peace

Каленце, честито завършване на Тони. Все същите хубави и успешни мигове му пожелавам, в края на всеки период на живота му. Той е умно дете, заслужава!  Hug Да са му честити хубавините и аз се бях замислила за читателски дневник, нищо че съм на 100 години вече  Joy
Какво точно се пише в него?  newsm78 Много ме вълнувате с вашите първи книжни изживявания! Разказвай ни как вървят, ужасно готино ми става!  Heart Eyes
На теб честити придобивки, Кинг и аз ще си го взема като спечели от Сиела. Радвам се, че точно тази книга ти е от нас - няма нищо случайно, нали?  Hug
Най-сетне се докопа до Лъвкрафт и ти!  Crazy Crazy

Отново прекрасна среща сте имали, искам и аз рисунка от Тони!  Crossing Arms
Следващ път няма да пропусна  bowuu

Венка, благодаря! Искам да ми разкажеш по-подробно за новата на Кинг. Аз няма да стигна скоро до нея, нищо че ще си я купя. Направо умирам, че не мога да чета по-нормални книги ами само някакви лекички, защото чета почти само в рейса ...  #Crazy ooooh!

Деси, гушка просто ей така!  Hug

Мариетка, ех как ти завиждам! И аз искам на концерт, никога не съм ходила, а Васко е прекрасен, обожавам песните му!  Heart Eyes
Все такива моменти да имаш!  Hug

Незинка, благодаря и на теб! И ти много ми харесваш, мисля точно като ТМ. Прекрасна коса имаш, невероятна. Ужасно много искам такива къдри, вие които имате такива коси сте луди да си ги изправяте! Не, че не ти отива, видях те с изправена коса на една снимка, прекрасна си! Но къдравата ти коса е такава фурия, такъв прекрасен облак около лицето ти ... оххх!  Heart Eyes Heart Eyes

Мариш, честита ти втора част от подаръка! Каленцето е душичка, ти също! Намерихте се, резултатът е видим!  Heart Eyes

Миж, мерси! Не си го представях така, получи се даже по-добре отколкото се надявах.  Heart Eyes Hug  Има и книга "Все още Алис", чела ли си я?  newsm78

Мери,  Hug

Слив, не си вгорчавай живота, всичко ще се нареди  Hug

Мимче, със "Слепота" се сдобих по-миналата година след много голямо издирване. Още не съм я прочела. Ама и това ще стане някога.  ooooh! Честито на теб!

Нелче, липсваше ни много!  Hug
Аз ще ти кажа само, че съм сигурна, че от сегашните ви емоции ще извлечете поуки, които ще са за цял живот. Тони може и да излезе по-кекав от теб, но емоционалността не е нито грях, нито престъпление или пък недостатък. Дори и за мъж. Това доказва, че е Човек, а за теб като майка няма по-голямо признание от това.  Hug
Деси е супер готина кака!  Crazy
Не искам да изчезваш от темата, не искам да се чувстваш не на място тук, със себе си и нещата, които те тревожат. Затова сме тук!  Hug Hug Hug

Лофче, радвам се за работата ти, а котенцето ще е щастливо в новия си дом! Сигурна съм!  Heart Eyes Heart Eyes

Точи, гушкам те! Стисках ти и на теб палчета, знаех че всичко ще е наред!   Hug
Гушни го онуй малкото от мен!  Heart Eyes Heart Eyes

Вивче, мерси! Абе, де да го знам как се казва, според мен се казва къдрав сешоар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама може и да бъркам ..  Joy

А този сериал "Wayward Pines" е по книга, която също се казва "Пайнс". "Бард" я издадоха, подарявах я на майката на МП, тя я хареса като любител на трилъри  Peace

Аз искам да гледам един сериал, казва се "Penny Dreadful", мисля че ще хареса на мрачнотийкообичащите момичета  Peace А и е брит история  Heart Eyes Heart Eyes

Аз днес съм почивка, прочетох си "Човек на име Уве" и вече съм от фен-клуба на Уве!  Heart Eyes
Смятам да си почивам с книжки днес, утре съм цял ден на работа и няма да има кога да чета.  Peace
На 6ти юни ще има "Чети с мен" в парка пред Народния театър. Аз ще ходя, някой да иска да дойде да се видим?  Crazy Crazy

Вчера вечерта се събрахме с някои колеги и с шефката в едно заведение след работа. Беше толкова веселооо, че ако досега съм имала съмнения(аз нямах), че съм на правилното място, то вече не мога да имам никакви! С прекрасни хора работя, всички различни, с различните си кусури, но ... нямам какво да кажа! Прекрасно ми е, летя!  Crazy Heart Eyes

За сега ви оставям, но ви следя!  Shocked

# 244
  • София
Олеле, Бъбълче ...  Joy Joy Joy  ко направи ти  Hug изписа темата  Hug  Joy Почини си добре, щом неделно си на работа  Heart Eyes
Точи, Слив, Миж, Гигич  Hug

# 245
  • София
Бъб, видях в "Нови книги", че една потребителка си е купила книгата "Все още Алис".
Обаче аз не мисля да я чета  Rolling Eyes Не обичам сиклит.... Подтискат ме страшно много и ме депресират, та гледам да не си ги причинявам....  Blush
Иначе филмът много ми хареса! Тежък, истински... Блестяща игра на Дж. Мур, мисля че имаше номинация за "Оскар" за тази си роля, ако не се лъжа   Heart Eyes
Тази вечер ще гледам ирански трилър-мистерия  Mr. Green

МаришкаHug Гуш на теб и на Гушко  Heart Eyes

# 246
  • София
Бъбъл, аз също прочетох Уве на един дъх.Дори споделих тук в темата,че това е книгата,която ме развълнува,накара да плача и да се смея.Емоцията от нея ме държа известно време.

# 247
Благодаря, момичета, за хубавите, мили думи! Hug Олека ми някак и се радвам, че споделих с вас. Само още няколко думи преди да започна да досаждам: Wink

Скрит текст:
Решението е много трудно за мен, защото от една страна в тази сфера в момента съм на хубава позиция, имам натрупани много контакти и хората, с които съм имала вземане даване, като цяло оценяват работата ми много добре, така че ще ми е лесно да продължа... От друга страна обаче имам някакво чувство, че не съм човек за тази работа, че не притежавам нужните качества, за да съм наистина полезна на другите хора и на себе си като я върша.

Маришкин, знам, че разбираш какво имам предвид. Hug Много си смела ти и дано да ти върви по вода. На следващата среща ще си поговорим по темата. Simple Smile

Сливче, твоето пиленце милото как се измъчи последните седмици... Така ми е мъчно за него. Дано да му се подредят нещата след края на проекта.

Нелко, реших все пак и аз да ти пша няколко думи - как добре те разбирам. Има хора, които просто приемат трудно промените, хора, които силно се привървзват към други хора, към обстоятелства, към места и просто не могат да се разделят без мъка с този уют на познатото. Знам, че ти си точно такъв човек и затова ти е тъжно в момента. Имам и други такива хора около себе си и винаги ми е кофти да ги гледам как страдат, но в крайна сметка най-утешителното, което може да се каже в такива неизбежни наистина моменти е - "И това ще мине!". Целувки много!

След като свърша с наистина мъчителното четене на "Напълно изгубили себе си"  Rolling Eyes , ще взема и аз да го прочета този Уве...

# 248
  • Belgium
Хоп-троп, ето ме и мен  bowuu

На всички, на които трябваше съм стискала палци и на краката, виждам че е хванало дикиш  Hug

Гигич
, чудесно да си изкарате довечера, чакам снимков материал на другото място, задълже  Crazy
Абе ти получи ли си книжката обратно, какво направиха тия Български пощи  Rolling Eyes

Деска
, все си мислех да ти пиша по твоята дилема, но хич не обичам да давам съвети отстрани, то така лесно изглежда, а реалността понякога е съвсем друга.
Скрит текст:
Говорейки от мой личен опит аз бих теглила чертата, но по принцип аз не търпя особено тегави положения, обикновено режа и после му мисля. Само веднъж стисках зъби няколко години, но в крайна сметка го зарязах с все годежния пръстен.
Ти обаче си знаеш най-добре какво ти е, какви жертви си правила и какви са собствените ти граници. Ако не са достигнати , дай всичко от себе си. Преминати ли са обаче - се спасявай, ще бъде за добро. Hug

Скарамуши, мисля че те мернах "в телевизора" тия дни  hahaha
Много вдъхновена изглеждаше, тъй че премисли внимателно дали искаш да се разделиш с тази трудна, но очевидно близка до сърцето ти, сфера.

Нели, на теб съвсем не смея да ти давам съвет, още повече, че сме крайно различни. Аз съм си "перде" както казваше една моя шефка. Мноого трудно нещо ме трогва, а това да се разплача, не знам какво трябва да се е случило. То това си има и своите минуси, но е дълга и съвсем отделна тема.
Може би в дълбокото изживяване на всяка емоция, в сълзите и копнежите, се съдържа самата пречистваща сила, която помага да преболедуваме разделите и да продължим напред към хоризонта.

Вивче Hug

Миж,
Wayward Pines е баш като за теб както е казала Бъб. Микс между Туийн Пийкс и Under the Dome  Crazy
Джулиан Мур има Оскар за ролята си в "Still Alice" - напълно заслужен според мен. Макар че в кино темата спорихме като полудели заслужен ли е или не.

Ако ти се гледат психарийки мога да ти препоръчам две, ама са бая извартенички предупреждавам  Mr. Green
Много добър филм е и Ex Machina: http://www.imdb.com/title/tt0470752/?=nv_sr_1 - направо разтърсващ особено, ако ти е интересна тематиката за изкуствения интелект.  Peace

Бъб, за Чети с мен се уговаряхме на другото място  Peace

Утре татко има рожден ден, та ще празнуваме. Познайте какво му взехме  - дрон квадрокоптер с дистанционно! Това мъжете никога не порастват ей!  Joy

Няма как да не се похваля, че превеждам мега яка, вдъхновяваща, надъхваща книга  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така да искам да говоря за нея, а още да е рано. Обаче се убеждавам колко зле са нашите журналисти. Като тръгнат да пишат нечие име грешно и край. Преписват едни от други, но да седнат да проверят как реално се казва тоя човек - нъцки!

Какво още щях да казвам - а, да пореден концерт ще посетя и обстановката е ей такава - майчице нямам търпение, ще се смажем front of stage  Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party

Скрит текст:

Стига толкоз, че ще ви омръзне от мене, отивам да ям  Whistling

# 249
Аз преминавам да се маркирам.
Много обичам да ви чета.
Мисля за всички Hug Heart Eyes
Явно още не ми е съвсем отдупено, нямам дар слово. Скоро ще се отприщя  Mr. Green
Отивам да гледам филм, ама май ми се реди и пъзел Crazy
Лу, искам и аз на концерт, и дрон много искам. Обичам да ми говориш мръсотии Flutter
Изчезвам за сега
  animal037

# 250
  • Belgium
Точенце, ела да те отдупя - и на концерт ще ходим, и с дрона ще снимаме от птичи поглед  Crazy Mr. Green :hug

Ама да знайш, че е малко топличко пред сцената, то се и вижда от снимката де. Може да пострада някоя вежда или мигла  hahaha

Кое филмче ще гледаш?

# 251
Няма да си слагам Икстеншъните тогава Mr. Green
Нямам идея. Още блея умно и мисля  Joy

# 252
  • Belgium
Никви икстеншЪни, истинските рокери се ловят само на жива коса  Joy

Между другото, който не е виждал физиономията на мъж, съзиращ за първи път екстеншъните на гаджето си проснати в мивката за миене, нищо не е виждал в този живот  hahaha

# 253
  • София
Има дерби Левски-Черно море и аз се чудя какво да правя  newsm78
Дано Уевски бие,защото ММ няма да може да спи спокойно нощес.

# 254
  • София
Здравейте,

Много  Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

Изчетох ви, няма да се повтарям с горните постове.

Пак ще мина, че съм скапана - а събота и недеря били почивни дни.  Tired Tired Tired
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт