MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 404
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 095
Тази вечер Симеон беше по-добрият. Честита му победа, макар че вече може и парите да е похарчил . Grinning
Не очаквах нещо грандиозно, но все пак доста семпло като за финал - реклама, реклама, на ти Оскара,  благодаря и край  Thinking Другия път повечко ефирно време.

# 1 096
  • Другата България
Джолева, Редеми – наздраве, момичета! Wine Glass
Да му е честита победата на Симеон и да оползотвори наградата в нещо продуктивно и рационално! Заслужи си я, симпатичен и ведър младеж, не нагруби никого, труди се здраво, имаше позитивно отношение към останалите, показа креативност – заслужена победа.
Наздраве и на някой злобни и инфантилни лелки, чиито жалки опити за манипулация  и остроумие потънаха в небитието .....Наздраве за Мариелка Нордел! Wink
Наздраве и на останалите участници, които се представиха достойно и които наистина са победители в една или друга степен, в едно или друго отношение.
Да ударим по едно вино, няколко пъти! newsm44

# 1 097
Юхууу, браво на Симеон. Да му е честита победата.

# 1 098
  • Sofia
Йеееее  Hug
Честито на Симеон! Как  се засили накрая,евалла  bowuu Заслужена победа!

Респектирана съм и от двамата,всъщност  Peace

# 1 099
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart Eyes Hug Плача от щастие,браво момче,браво,Симеоне,ураааааааааааааа!!!
Джолева,МериАН,Тайне Hug Hug bowuu bowuu bowuu

# 1 100
може ли да се свали днешния последен епизод отнякъде , че току-що ме помолиха за това ?

# 1 101
Симеон се справи по - добре тази вечер, ястията му изглеждаха вкусни, а нейните само красиви.
Радвам се, че Елена не спечели.
А Стефиту може да се скрие някъде с еклерите си.

# 1 102
Продължавайте да вярвате на жълтите парцали. И те имат нужда от своята аудитория. Каквито пишещите, такива и четящите.

# 1 103
Само едно ще кажа.Дано повече млади хора които са изгубили почва под краката си да вземат пример от Симеон и Елена и да успеят да преодолеят зависимостите си като тях

Радвам се за Симеон,стегна ме за гърлото когато подаде трофея на майка си
И най се зарадвах на финалните думи на Виктор-чакайте втори сезон -скоро.Каквото и да значи това

Merri_An

# 1 104
  • Другата България
На Елена баща ѝ го нямаше накрая, когато обявиха победителя.
Явно много се е ядосал човека.

Джолева, казах ли ти аз, че Ленчето се издаде на интервюто? Grinning
Да, това с майка му беше много трогателно.

# 1 105
Еех, пак се оказах права....чак е скучно вече.
Още след първото-второто предаване пророкувах, че ще изтикат Симеон-чо до финала, и Воала .....    Mr. Green
Да му е "честита" пировата победа.Толкова фалшив ....

Апропо, още след кастингите любимци ми бяха Елена и Аврам, и тук съм доволна, че интуицията не ме подведе и те бяха най-добрите.

# 1 106
  • София
Цитат на: валия
Не очаквах нещо грандиозно, но все пак доста семпло като за финал - реклама, реклама, на ти Оскара,  благодаря и край  Thinking Другия път повечко ефирно време.
Ох  Laughing много точно описание.
Sisi, и профитероли, и профитероли. Flutter

# 1 107
  • Ямбол
Браво на Симеон, спечели с това, че Еленка си повярва твърде и се изсили накрая и Симеон се възползва.

....Наздраве и на някой злобни и инфантилни лелки, чиито жалки опити за манипулация  иостроумие потънаха в небитието .....
Сигурна съм, че нямаш предвид мен, нали? Просто си говориш така, защото ти се пие много и искаш да добавиш нещо в полза на алкохола. Наздраве!

Продължавайте да вярвате на жълтите парцали. И те имат нужда от своята аудитория. Каквито пишещите, такива и четящите.
Да, твърде много внимание им отделиха някои, но явно ги влече. Даже накрая от липса на жълтини, започнаха да постват какви да е готварски клипчета.

# 1 108
На Елена баща ѝ го нямаше накрая, когато обявиха победителя.
Явно много се е ядосал човека.

Джолева, казах ли ти аз, че Ленчето се издаде на интервюто? Grinning

Отивай да записваш психо...каквото там решиш.
Баща и да не е отишъл да заплашва Нордел в този момент ,че щерката е изгубила титлата

Но пак повтарям Елена даже не честити на Симеон

Жалко за нея

# 1 109
може ли да се свали днешния последен епизод отнякъде , че току-що ме помолиха за това ?
кажи им да ен съжаляват за пропуснатото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт