MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 341
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 275
От утре в "Преди обед" ще има нова рубрика, свързана с MasterChef. Всеки един от участниците ще показва рецепта, стъпка по стъпка. Не разбрах само дали ще представят рецепти от предаването и кой на кого ще гостува..

Аз получих обаждане за тази рубрика с покана да участвам и отказах. Няма да са всички, били се обърнали само към половината от участниците. Това беше една от причините да откажа.

# 1 276
  • гр. Варна
Скрит текст:
От утре в "Преди обед" ще има нова рубрика, свързана с MasterChef. Всеки един от участниците ще показва рецепта, стъпка по стъпка. Не разбрах само дали ще представят рецепти от предаването и кой на кого ще гостува..
Аз получих обаждане за тази рубрика с покана да участвам и отказах. Няма да са всички, били се обърнали само към половината от участниците. Това беше една от причините да откажа.
Мисля, че това е комплимент към теб  newsm78 Защо си отказал?

# 1 277

1. Защото не разбирам критериите, по които подбират едни и пренебрегват други и това не е редно.
2. Защото това трябваше да бъде кулинарно шоу и не мисля, че е необходимо да готвя втори път нещо, което вече би трябвало да е показано и разказано на зрителя.
3. Защото считам, че така се използва собствения ми труд, кухня и продукти (които аз трябва да купя) за целите на телевизията и това не е нормално.
4. Защото не мисля, че е моя работа да довършвам несвършената работа на някой друг, за което освен всичко друго е получил заплащане. Високо или ниско - не е моята камбанария да определям. Факт е, че съм се съгласил да участвам без заплащане и моето време във формата изтече.

Ще внеса едно уточнение относно храната - факт е, че ни осигуряваха обяд и един сандвич за вечеря. Но на фона на чудесата, които правихме вътре, да обядваш гювеч с нарязани кърначета (примерно, импровизирам) е меко казано нелепо. Дето се казва - 16 кухни на разположение и сандвич с маруля и колбас за вечеря ....

# 1 278
Дарин , имахте ли упоменат в договорите колко време ще са снимките на ден
От колко до колко часа примерно плюс минус час ,два
И кажи най накрая кой я изяждаше тая храна дето готвехте,че тук в чудо се видяхме Joy Joy Joy

# 1 279
  • гр. Варна
Скрит текст:

1. Защото не разбирам критериите, по които подбират едни и пренебрегват други и това не е редно.
2. Защото това трябваше да бъде кулинарно шоу и не мисля, че е необходимо да готвя втори път нещо, което вече би трябвало да е показано и разказано на зрителя.
3. Защото считам, че така се използва собствения ми труд, кухня и продукти (които аз трябва да купя) за целите на телевизията и това не е нормално.
4. Защото не мисля, че е моя работа да довършвам несвършената работа на някой друг, за което освен всичко друго е получил заплащане. Високо или ниско - не е моята камбанария да определям. Факт е, че съм се съгласил да участвам без заплащане и моето време във формата изтече.

Ще внеса едно уточнение относно храната - факт е, че ни осигуряваха обяд и един сандвич за вечеря. Но на фона на чудесата, които правихме вътре, да обядваш гювеч с нарязани кърначета (примерно, импровизирам) е меко казано нелепо. Дето се казва - 16 кухни на разположение и сандвич с маруля и колбас за вечеря ....
Както винаги си изчерпателен и деликатен (до колкото е възможно Mr. Green ) в отговора си
Аз мога да кажа само за първото, което си написал, че са те поканили, защото си един от любимците на зрителите  Heart Eyes А за трета точка мога само да  #Shocked doh
За пореден път - пожелавам ти много успехи. Страхотен си   bouquet и рецептите ти разбира се   chef

# 1 280
И кажи най накрая кой я изяждаше тая храна дето готвехте,че тук в чудо се видяхме Joy Joy Joy

Трябваше специално да проверя в моя договор, но при мен няма указано времетраене на снимачния ден. За храната вече съм отговарял - екип от повече от 40 човека се грижеше да бъде достойно изядена Simple Smile

# 1 281

Трябваше специално да проверя в моя договор, но при мен няма указано времетраене на снимачния ден. За храната вече съм отговарял - екип от повече от 40 човека се грижеше да бъде достойно изядена Simple Smile

Благодаря ти.Мечтая да съм от екипа

# 1 282
  • в морето до колене
Добре де, тези немски или гръцки или гръцко/немски продуценти явно не са пратили свои оператори, осветители и гримьори тука за снимките...
Моят въпрос е - кой/колко беше/бяха личните представители на чуждата фирма и дали не бяха пределегирали всичко на някой български "подизпълнител" (пък и любопитно ми е кой, аджеба, е бил той).

Сега вече ме е яд, че не съм чела титрите накрая от първата до последната буква.  ooooh!
Явно трябва да се поправя...

# 1 283
За храната вече съм отговарял - екип от повече от 40 човека се грижеше да бъде достойно изядена Simple Smile
А защо не вие? Или просто я изнасяха и изчезваше вече от полезрението ви.. Thinking

За 12-14 ч. снимки на ден, това наистина е малко и некачествена храна. Naughty Аз също си представях освен, че ядете и допълнително си готвите и че има някакъв постоянен кетъринг.

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 17:57 от Сиси ♥♥

# 1 284
Мда, това ми звучи нещо като Мастършеф-Сървайвър. И аз не бих се вързала много на излиянията на Мариела, но забелязвах промяната в начина по който изглеждаха участниците. Между другото тя казва, че останалите участници имат клауза в договора да не изнасят информация безсрочно, докато Мариела поискала промяна в своя само за до края на снимките. Ако е истина, не очаквайте подробности от другите.
А тримата шефове в "Тази сутрин" също се шегуваха, че били станали много близки, защото прекарвали повечето време заедно и много повече отколкото със семействата си.

# 1 285
A кой беше поканен и кой не беше поканен?
Иначе си прав Дарин- или всички или никой.

# 1 286
А защо не вие? Или просто я изнасяха и изчезваше вече от полезрението ви.. Thinking

Не съм сигурен дали мога да отговоря на този въпрос - просто нямахме достъп до сготвените ястия след опитването им от журито, това е.

A кой беше поканен и кой не беше поканен?

Нямам представа кои други са приели поканата, знам кои са вече снимани, но не е редно да казвам.

# 1 287
Голяма драма, голямо чудо

# 1 288
Дарин за първи път откакто пишете в тези теми ви харесвам.
Причините да откажете са напълно основателни. Нека не забравяме, че освен продуцентите, виновни са и телевизията. "Яла съм им попарата" на БТВ и мога да кажа, че са най мизерната телевизия в България.
Така, че и това е фактор за отношението, реда и протичането на снимките.

# 1 289
  • София
Ох, бе, Дарине, толкова ли не можеше да си гризкате по нещо докато готвите  Laughing Много мразя аз да не се хранят хората, много типична мама-хранителка-телец съм  Laughing Ама ей така, кълцаш моркови и хоп, хапнеш някой; счупи се някоя тарталета при печенето  -бух, в устата; режеш хляб за крутончета - ам, филийка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт