MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 417
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 975
  • Другата България
Скрит текст:
На мен ми направиха впечатление думите на Виктор, че довечера "ще е тотално неочаквано", говориха доста и за развитието на играчите..
В този контекст трябва да е Симеон, защото при него имаше повече развитие.. А че се вижда на размазаната снимка, вижда се, ама може и Елена да е до него. Wink
Както споделих и преди и според моите източници е Симеон, но на мен ми е все тая всъщност и просто ще гледам с интерес финала..

тай притка (Елена) може и да я побутнат да стане победител за да бъде за пример как от гладуваща се е освестила за да стане човек. и книгата и , която ще издаде ще се купува  Laughing
А ще се издава ли книга с рецепти на победителя в нашето издание? Аз останах с впечатлението, че наградата е само парите.
Елена иска да издаде книга, свързана с анорексията и нейната борба, е, вероятно ще включи и страстта към кулинарията като средство, което й е помогнало.. Макар че би трябвало тя да идва след като се е излекувала, но пък да кажем е нещото, което я е стабилизирало.
Hug  Тоест, въпреки животинските асоциации на разни лелчета, си "видяла" нещо за победител? Не се издават те, професионалисти са..... Laughing Sunglasses но това не е толкова важно, защото спекулации много.
На мен по-интересно ми е какво ще се случи с паричната награда от спечелилия. Всеки преди края обещава неща, гръмки думи, благотворителност...дали ще се използва наистина за нещо от казаното? За Елена се изписа доста - хотела бил западнал, ресторант баща ѝ ще открива...тя достатъчна реклама му направи на тоя хотел и без да спечели. Но Симеон какво би направил ми е интересно.

# 976
# 977

тай притка (Елена) може и да я побутнат да стане победител за да бъде за пример как от гладуваща се е освестила за да стане човек. и книгата и , която ще издаде ще се купува  Laughing
А ще се издава ли книга с рецепти на победителя в нашето издание? Аз останах с впечатлението, че наградата е само парите.
Елена иска да издаде книга, свързана с анорексията и нейната борба, е, вероятно ще включи и страстта към кулинарията като средство, което й е помогнало.. Макар че би трябвало тя да идва след като се е излекувала, но пък да кажем е нещото, което я е стабилизирало.

А ясно. Това е съвсем друго. Защото нали в американското издание като част от наградата е и издване на книга с рецепти на победителя. Рекох да не би и тука.

# 978
# 979
  • гр. Варна

hahaha hahaha То си личи, че са направени нарочно
Зачетох се в коментарите - той бил много забавен  Joy

# 980

hahaha hahaha То си личи, че са направени нарочно
Зачетох се в коментарите - той бил много забавен  Joy

Личи, ама на, харесва им да го изкарват неграмотник.

# 981
Добър човек е Дарин.
Стига сте му броили грешките на Михалчев. Като отидете в ресторанта му по правопис ли ще го изпитвате или ще ядете.

# 982
Здравейте, извинявам се, че влизам със засилка, но реших днес да започна да гледам целият сезон и ударих на камък - във Вбокс има само няколко епизода, в сайта само последните 3, в Замунда няма нищо качено.

Някой може ли да ми помогне, има ли ги някъде качени?
В сайта на БТВ ги има сериите + страницата на Мастър шеф във Фейсбук.
В сайта на бтв има последните три епизода, не и целия сезон. Аз също исках да гледам някои епизоди, които съм изпуснала, но нокъде не можах да намеря. Може би след време ще качат целия сезон, а може би не.
Wink Wink

# 983
Съмнявам се правописните грешки на Михалчев да са нарочно (предвид миналото му, едва ли се е стегнал и залегнал над учебник или книга).... съмнявам се и да му дреме въобще как пише. Има късмет, че работата му е да готви, не да пише. За довечера - победителят за мен  бе един - Стефан, но и Симеон става -  предвид двамата останали. На онзи....(нямам подходяща меко звучаща дума) пожелавам второ (макар  незаслужено място) и да се покрие някъде за доста дълго време, защото не мога не само да я гледам, но не мога и да слушам престореният й "добронамерен" и "cool" - гласец или злобното й съскане (което извира доста естествено от нея). Ако спечели (очаквано) тя, ще трябва да бойкотирам родната ТВ за доста дълго време, докато се позакрият зъбите от екрана на телевизора ми.  И все пак - благодаря индиректно на всички участвали - понаучих доста интересни неща:) Стискам палци на Симеон и се надявам най-накрая да почне да се дава път на талантливите.

# 984
Михалчев е супер забавен пич. Нарочно пише така във фейса, а и се майтапи понякога с такъв говор. А как кара мотор....? Heart Eyes Цялото му семейство са готини и забавни.
Луд фен е на индийския сериал "Малката булка" и прави много смешки с него.

# 985
Михалчев е супер забавен пич. Нарочно пише така във фейса, а и се майтапи понякога с такъв говор.
Само като прочетеш " Комонис сам", трябва да ти стане ясно, че е написано нарочно така.
Довечера който и да победи ще е заслужено, макар, че Симеон според мен не беше точно за финал с неговата паста, но явно е имал късмет и винаги е имало някой с по-лошо ястие от неговото в деня на елиминации. Елена, злобна, не злобна факт е, че чиниите и винаги бяха много красиви.

# 986
  • Испания
Сладури са и тримата. Удоволствие е да ги гледа човек.

Голямо напрежение е на финала и с толкова народ на балкона...  ooooh!

# 987
Много ясно, че е нарочно, затова също се иска интелект, според мен много умело се шегува. Simple Smile
densi, не знаех че е фен на сериала, интересно инфо. Simple Smile
Скрит текст:
Като не съм кой знае какъв готвач, поне друго общо да имаме.  Blush Mr. Green

# 988
... според мен много умело се шегува. Simple Smile

Чак пък умело...  Rolling Eyes
Може и действително да се шегува, но "шегата" би била по-успешна, ако е някакъв акцент (върху определена дума), а не да дава облик на всичко написано.
А може и хем да се шегува, хем и да прикрива неграмотност; някаква смес между двете и по-скоро мисля, че е това. Особено съчетано с вербалното му поведение - личи си, че му е някак некомфортно да говори, мъчи се като чете и му личи, за разлика от В. Ангелов, а и от Андре дори.

Иначе е симпатичен и е истински талант в заниманията си. И тримата шефове са истинско събитие, преобърнаха представите ми за готвач - особено в български контекст.

# 989
  • София
Здравейте, извинявам се, че влизам със засилка, но реших днес да започна да гледам целият сезон и ударих на камък - във Вбокс има само няколко епизода, в сайта само последните 3, в Замунда няма нищо качено.

Някой може ли да ми помогне, има ли ги някъде качени?
В сайта на БТВ ги има сериите + страницата на Мастър шеф във Фейсбук.
В сайта на бтв има последните три епизода, не и целия сезон. Аз също исках да гледам някои епизоди, които съм изпуснала, но нокъде не можах да намеря. Може би след време ще качат целия сезон, а може би не.
В ютуб и във voyo.

Общи условия

Активация на акаунт