MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 74 051
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Боян ли е отпаднал?  Добре. Аврам остава. Laughing Значи утре моля, Елена да си ходи.

# 511
припомнете ми историята с мидите ,че ми се губи...за хляба е ясно Confused
Не съм доволна от финалистите,не искам Аврам да е там,не искам Симеон ...не може 3 месеца да се измъкваш едвам,едвам ,а някой друг да избутва целия формат на плещите си (Мариела.Стефан..)
Не е честно просто ,но то пък кое ли е честно в този живот.

# 512
  • Sofia
припомнете ми историята с мидите ,че ми се губи...

Когато бяха разделени на бедни и богати,на Дарин се падна менюто на бедните,което включваше замразени миди и той започна да ги приготвя без да ги е измил предварително,журито му напомни,но той не ги послуша и после имаше пясък в ястието му....

# 513
  • Русе
Не става въпрос за тези миди, а за другите, които Мариела изсипа на главата на Аврам в склада.

# 514
Снощи за момент си помислих, че ще изгонят Елена.
Така не бях се вживявала от неповторимото лято на 94-та  Mr. Green
Уви, спасиха си я отново  Crossing Arms

За Боян не ми е мъчно.
Остава ми надеждата победител да е или Симеон, или Аврам.

# 515
Жалко, че Боян си тръгна, но явно останалите са по-добри.
От тук нататък ми е все едно кой ще спечели. Аврам, ми беше неприятен, но гледам, че явно има какво да покаже.

# 516
  • София
Е, видяхте ли бебето на Боян в студиото на бтв?

# 517
  • Berlin
Не било настъргана кора, а било зест от лимон. ooooh! Ми на английски е zest, ама сме в България.

Какво за мидите и хляба?

# 518
Аврам в някои моменти ми прилича на Аладин от анимационния филм.

На мен на Хитлер, с този мустак дето си пуска  Joy!

На мен на финала ми липсват Каролина и Стефан, показаха много повече от Аврам и Симеон по време на форамата  Sad !

# 519
Не било настъргана кора, а било зест от лимон. ooooh! Ми на английски е zest, ама сме в България.

Ми щото Хамериканците я "изчегъртват" с една джажа, не я стържат като нас. Забравил милия откъде е тръгнал и къде се е върнал  Mr. Green

# 520
  • Berlin
Мхм, видях аз, ама и ренде си ползват също. Grinning Пак ще стане само най-горния слой да се настърже. Но как само отговори: "не е стърготина, зест от лимон е." То щото и водещата е една... стърготина от лимон ли е това...  Laughing За това бебе чак и във вестника писали, голяма новина! Той всъщност във ФБ отговорил ли е на честитилите му детенце нещо?

# 521
  • Once there was a Hushpuppy...
Заслужено място за Аврам на финала Peace Почти винаги се справяше много добре с поставените задачи. Имаше малко гафове.
За Симеон не съм сигурна. Въпреки, че и той готви някои много хубави неща Peace
Елена е също със заслужено място на финала, Също, като Аврам повечето пъти готвеше много добре.
Единствено ме притеснява държанието й на няколко пъти. Както и това, че може да спечели състезанието по друг начин Rolling Eyes Дано не се окаже вярно.

# 522
  • IT
Е, видяхте ли бебето на Боян в студиото на бтв?
Видяхме го  Shocked Може да кандидатства за най-глупаво поднесена новина!

# 523
  • Sofia
...и с каква усмивка говори за болестите на майка си #Cussing out

# 524
Не мога да си представя Елена, като Mastershef, че тя винаги се оплаква- оплескала тва, оплескала онова, и с тоя опулен поглед все едно е настъпила таралеж ужас. Никога не е доволна

Общи условия

Активация на акаунт