АСТМА - тема 31

• 81 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ти много. О, да, разбира се, че лекар трябва да каже и изпише.
Проблемът при нас е, че от вентолина получава тахикардия, а има проблем със сърцето и високата сърдечна честота създава предпоставки за аритмия и прочее... Казаха ни само по едно впръскване с бейбихалера при пристъп, ама от него пък пак кашля, но от сърцето, така, че трябва да го сменяме и си мислих, че няма алтернативи, но благодарение на теб се обнадеждих. Иначе от пулмикорта и сингулара съм много доволна - благодарение на тях се стабилизираме.
 Hug

# 676
Аз пак да кажа - при инхалаторно приложение на вентолина има много по-малко негативи. Моята дребосъчка също правеше тахикардия от сиропа, а беше родена с шум на сърцето и доста се бяхме поизплашили. Слава Богу, сега няма такъв проблем. Не можеш ли да пробваш пр приятелка /ако има/ инхалация вентолин да видиш как ще подейства  newsm78 В кабинетите на докторите също би трябвало да има, в нашата манипулационна съм виждала да използват  Peace

# 677
В кабинетите на докторите също би трябвало да има, в нашата манипулационна съм виждала да използват  Peace
Нашата педиатърка имаше 2 инхалатора, единия беше дала даже на нас преди да си купим, още като беше бебе  Peace Мисля, че всички педиоатри трябва да имат, но не съм сигурна  Thinking
Да припомня, че на нас пък инхалаторния вентолин не ни действаше...... но това е друга тема  Crazy

# 678
  • София
Моят е с бронхит...
Сякаш за 2 часа се влоши.

# 679
Моят е с бронхит...
Сякаш за 2 часа се влоши.
Оо дано се оправи бързо, какво ви изписаха, у дома сте, нали?  Praynig Hug

# 680
  • София
Обичайното - АБ, амброксол сироп, противоалергично, вентолин и т.н.
Майка ми има честта да го гледа. Изпуска от училище, но минахме да си вземе тетрадките, да презаверим купоните, абе пълна лудница

# 681
hmhm  Hug Hug ще мине и това, много е неприятно, но.....

# 682
В кабинетите на докторите също би трябвало да има, в нашата манипулационна съм виждала да използват  Peace

Да припомня, че на нас пък инхалаторния вентолин не ни действаше...... но това е друга тема  Crazy
Да, аз си спомням, но очевидно е, че при тях има някакъв проблем и аз бих пробвала всички форми на приложение на Вентолин, за да видя кое действа най-добре  Hug

hmhm, бързо оздравяване  bouquet

# 683
Здравейте!

Не съм се включвала последните няколко месеца,но нещата като че ли бяха доста спокойни.

От неделя се разкашля,почнахме инхалации с Вентолин,Солдесанил-при нужда; и Флудитек. От вчера е на АБ-Аугментин, беше почнала да отхрачва ,кашлицата беше доста влажна,но сега вечерта проблем-лаеща кашлица,доста по-често и не може да се откашля...Какво се промени не знам,но имам чувството,че не се оправя...Някакви съвети?

# 684
Момичета, да се оплача. Sad Сега се върнахме от спешен в Исул с каката. Нсзначихс ни Пулмикорт 2 пъти по 1 респула ли е, ампула ли е.... За пръв път правя такова чудо, но 1 цяла не е ли много? Тук постоянно чета, че правите по половин...
Малката ми е от месец болна и на инхалации, като последните дни и с Вентолин. Сега и каката. Тя досега нямаше такива проблеми, ама ей на, какво стана, не знам :'(
Утре ще водя и двете на преглед, отново. Sad Лошо ми става вече от тези болести и вируси. От месец нямам почивка от тях. Постоянно гонв децата със сиропи, капки, инхалации и т.н.

# 685
6tastliva, 2 пъти по 1 респулка, т.е. по 2мл е нормално при обострено състояние, ние така правим за първи път малкия нямаше 4 годинки.
По половинка обикновено е за профилактика или вече накрая като е почти оздравял  Hug Praynig

unforgiven , пулмикорта действа добре при ларингити  Peace

# 686
  • Северозапада
6tastliva, 2 пъти по 1 респулка, т.е. по 2мл е нормално при обострено състояние, ние така правим за първи път малкия нямаше 4 годинки.
По половинка обикновено е за профилактика или вече накрая като е почти оздравял  Hug Praynig
Съгласна. И ние правихме миналата зима 2 х 1 респула, а дъщеря ми нямаше 2 г. Сега правим по половинка за профилактика.

# 687
Момичета,при ларингитна кашлица и леко зачервено гърло какво давате?Правя само инх.с пулмикорт 2*1мл+2мл. физ.р-р.След втора-трета инхалация ли имаше подобрение?Проблемите на малкия от белодробни спазми май отиват на ларингити,а там съм по некомпетентна  Laughing Това доколкото съм чела трябва да ме радва,нали? И алергичния ринит го мъчи естествено.Чайове освен шипка не може да пие заради полените,мед също.

# 688
Излязоха резултатите на Хриси. Няма алергия към прах, акари, плесени, мляко и глутен.Магнезият и желязото са в норма. Peace
Засега е здрава, но е на училище до обяд.На занималня не ходи, защото и без това трудно издържа до 4-тия час, заради аутизма.

# 689
Излязоха резултатите на Хриси. Няма алергия към прах, акари, плесени, мляко и глутен.Магнезият и желязото са в норма. Peace
Засега е здрава, но е на училище до обяд.На занималня не ходи, защото и без това трудно издържа до 4-тия час, заради аутизма.
Раздвам се за добрите резултати!  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт