МОЛЯ ЗА СЪВЕТ за движенията на плода по време на бременност

• 2 312
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте мами!Бременна съм в 19 седмица!Първа бремнност ми е!От 14 седмица усещам бебо,като побутване,но от 2 дни не съм го усещала!Трябвали да се притеснявам?От коя седмица се усеща по осезаемо ?Много се притеснявам,ще съм ви благодарна ако споделите мнение!

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 03:51 от AnMary

# 1
Аз я усещах от самото начало, но много приятелки споделят, че усещат бебето в последните месеци и от време на време. Някои бебенца са по-кротки и не ритат толкова, а други обратното. Няма еднозначен отговор, както на почти всички въпроси. Моят съвет е да игнорираш всички черни мисли и да се опиташ да си създаваш само положителни емоции.
Леко бременеене. Очакват те още мноооого вълнуващи моменти.

# 2
Нямаш причини за притеснение, но за да се успокоиш, иди на преглед да се чуят тоновете.
В 19-та седмица е нормално да не усещаш всички движения, а само по-интензивните. Бебето си се движи, но явно по-кротко.

# 3
След 25 г.с. я усещах всеки ден. Преди товя предимно в легнало положение. Да, имало е периоди, в които няколко дни не съм я усещала. За 19г.с. за мен е нормално. Но като се тревожиш, отиди на преглед.

# 4
Не се притеснявай, аз сега съм с втора бременност и така се плашех като не го усещах редовно до двадесет и някоя седмица, но малко след това бебо се реваншира доста добре  Laughing и продължава

# 5
  • Варна
Не се притеснявай,всичко е наред след 20 ще го усещаш постоянно!Даже на моменти мира няма да имаш! Grinning

# 6
  • София
И аз съм с първа бременност. Вече съм в 28 седмица, но и аз като теб в началото се плашех като не го усещах всеки ден. Спокойно, това е нормално. Все пак е още мъничко и няма много силички за ритане. А и има много посоки към които да рита , така че ти няма как винаги да го усещаш. Аз сега вече го усещам почти във всяка една посока като рита - и нагоре, и надолу , и настрани ...
Не се шашкай Simple Smile
Всичко ще е наред! Лека бременност!

# 7
Аз съм бременна в 23 г.с.
Сега макар и не толкова често но по усилено се усеща как  рита бебо
Най добре го усещам като съм легнала ....Не трябва да се притесняваш,а да бъдеш спокойна и да си с положителни мисли настроена......

Общи условия

Активация на акаунт