Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 545
  • 756
  •   2
Отговори
# 465
  • Варна
Да Арнав е голям глупак. Куши плаче и го прегръща, а той стои като мумия.
А Шиям ще трови всички почти до последната серия.

# 466
  • плевен
Мен ми е интересно,когато Паял и Куши се оженят,вече ще знаят ли,че Шиям е съпругът на Анджали,а баща им дали ще се оправи.

# 467
  • Варна
Да ще знаят. Ще живеят заедно в къщата. Само не знам как научават, защото малко прескачах като гледах.
Бащата последно, когато го даваха си беше все така в инвалидната количка.

# 468
  • плевен
Доста серии ли ще минат докато Паял се ожени за Акаш.А Лаваня как ли ще изчезни от сериала.Лелята на Арнав много ме дразни,как изгони Паял.Двете с Куши са толкова добри и постоянно се отнасят зле с тях.Добре,че поне Анджали е добра,а и Лаваня покрай Куши се промени драстично,дано си остане такава.

# 469
Шиам е отвратителен, а как му се нареждат нещата само... ooooh! А трите кокошки как стояха пред отворената врата, когато бащата получи инфаркт и след това в болницата, успокояваха Куши вместо да отидат при болния. Но това естествено , за да може Шиам необезпокоявано да може да дръпне шалтера на чичото   Mr. Green

Този филм е направен малко като за малоумни...откъде Куши извади тия дрехи, нали беше със сватбените? На връщане в колата си беше с някакви нейни  Thinking Чудя се как през цялото време Шиам не се засече нито веднъж с Паял или Куши в къщата или как Анджали не поиска до го запознае с тях  newsm78

Това е страницата на Малката булка във фб

https://www.facebook.com/balikavadhu.bg?fref=ts

Тук ще намерите инфо за сериала, както и бъдещи серии с руски субтитри. От нея копирам резюмето, така че не е никакъв труд...само copy paste

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 00:57 от Dream Team

# 470
Да ще знаят. Ще живеят заедно в къщата. Само не знам как научават, защото малко прескачах като гледах.
Бащата последно, когато го даваха си беше все така в инвалидната количка.

Куши го видя когато беше в къщата на Арнав, покрай подготовката за сватбата му. Анджали най-накрая ги запозна. Наш Шиям се прави на дръж ми шапката, а Куши мълчеше и го гледаше с тия мити нейни големи очи и едвам изпускаше по някоя дума. Ама Арнав я забеляза по погледа, че нещо е притеснена. Тя тъкмо се беше сгодила за Шиям и си беше изпуснала годежния пръстен в къщата на Арнав.
Бащата май не се оправя.  Confused Ама то не може всичко да е тип-топ де.

# 471
Това, дето са запалили жената жива, ми дойде в повече, просто нямам думи... Сигурно ще излезе, че и това се случва не само по сериалите, направо ми настръхва косата...  Weary

# 472
Доста серии ли ще минат докато Паял се ожени за Акаш.А Лаваня как ли ще изчезни от сериала.Лелята на Арнав много ме дразни,как изгони Паял.Двете с Куши са толкова добри и постоянно се отнасят зле с тях.Добре,че поне Анджали е добра,а и Лаваня покрай Куши се промени драстично,дано си остане такава.

Ами няма да е много скоро женитбата им. Сега първо Арнав ще разтрогне сватбата му с Лаваня. А после ще е сватбата на Паял. А тази лелка Манорама-Панорама, ще трови дълго живота на Паял. Типично отношение на индийска свекърва към снаха.

# 473
Този филм е направен малко като за малоумни...откъде Куши извади тия дрехи, нали беше със сватбените? На връщане в колата си беше с някакви нейни  Thinking Чудя се как през цялото време Шиам не се засече нито веднъж с Паял или Куши в къщата или как Анджали не поиска до го запознае с тях  newsm78
Дрийми, ама ти само фаловете им следиш май а?  Laughing То, че смешки има има и то гьотере, ама аз хич не им ги додирям. Важното е купон да става.  Mr. Green
А Анджали все искаше да запознае Куши с нейния Шиям, ама все не й се отдаваше възможност. Той нали мазника лавираше между едната и другата.

# 474
Дрийми, ама ти само фаловете им следиш май а?  Laughing То, че смешки има има и то гьотере, ама аз хич не им ги додирям. Важното е купон да става.  Mr. Green
А Анджали все искаше да запознае Куши с нейния Шиям, ама все не й се отдаваше възможност. Той нали мазника лавираше между едната и другата.

Въобще не ги следя, но те са толкова фрапантни, че трябва да си сляп, за да не ги забележиш. Просто съм наблюдателна и ме дразнят  Wink
Не ми стана ясно, Шиам се сгодява за Куши ли?  newsm78 Тоест женен за една и сгоден за друга  #Crazy

Днешната серия на Булката беше много натоварваща и едновременно с това безинтересна. То вярно, че целта на сценаристите е да изтъкнат качествата на Ананди, но ако всичко това се случва в съвременна Индия /Бандитка ще каже/, излиза, че са по-зле и от арабите, а все пак са били английска колония и трябва да са се култивирали малко или много  Peace

# 475
Да, Шиям се сгодява за Куши след като бащата се връща у дома, а Арнав предлага на Лаваня да се оженят. А това, че Шиям е женен за една, а иска да се ожени за друга май не е проблем в Индия.  Confused

# 476
  • Варна
Пътеките ми е един от най-любимите индийски сериали, защото има едно основно предимство - завършен е и то щастливо.

Не им стигаше на Симар и Роли една баба свекърва, ами добавиха още една. Порових се малко из нета и поне доколкото успях да прегледам за 1г снимки Нирмала не си е променила отношението към двете.

# 477
Обаче Ананди направо ми скри шапката, чак нереално направено, като за техните условия и отношения. Изчезнало дете и тя веднага тръгва по нощите с една камара мъже да го търси и мъжете треперят от страх, а тя ги успокоява и как раздава заповеди на свекъра си и на вуйчо си. Изобщо, това, че е кмет ми е нереално, като виждам отношението им към жените. И тоя манталитет на тълпата, като се съберат и един да каже "да живей " и всички пригласят и се радват, а след малко може да викат "убийте го" и всички скачат с тоягите. Сякаш нямат собствено мнение и воля, а на където ги поведе моментната емоция и после може да съжаляват и да се извиняват, ама първо ще пребит човека.

# 478
О, абсолютно съм съгласна за тълпата и как се води по едно мнение. Но си мисля, че това е заради факта, че е много важно обществото да те одобрява. Ти може и да си имаш мнение, но го казваш едва когато си видял, че мнозинството мисли така. Поне това аз наблюдавам.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт