Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 431
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Terra incognita
Малко за Кармата. Добре де, този Виир като не може да понася понася и не обича Тапася, от какъв зор й прави дете? ooooh! а сега се вайка и се тръшка. А онази чак до третия месец не може да разбере, че е бременна. И едно въпросче: защо според тях бременните не бива да ядат сусам?  newsm78

# 481
Виир май се беше напил, когато спаха заедно, не е от любов.  Mr. Green Иначе детето не е негово, някой беше казал, че скоро ще се разбере, че има някакъв репродуктивен проблем и ще разкрият лъжкинята.
Относно сусама аз по-скоро съм озадачена. Аз специално по време на своята бременност се тъпчех с тахан, а и доста бременни го правят, защото той е изключително богат на калций. Та нямам обяснение, ако някой знае, и на мен ще ми е любопитно.

# 482
Да, и за мен това със сусама ми е интересно защо не може?

А, по отношение на храненето и нечистата лява ръка - родените левичари какво правят? На времето тук беше забранено да се пише с лявата ръка и ме научиха с дясната /но, това може да породи някакви големи или малки говорни проблеми, като заекване например/, но и до ден днешен аз почти нищо не правя с дясната. Имам чувството, че ако трябва да се храня с нея сигурно ще си извадя окото с вилицата, хахах Sunglasses

# 483
Хм, това е много интересно, наистина. Simple Smile По принцип съветите са човек да си развива и двете половини на тялото и на мозъка, съответно и двете ръце.
Скрит текст:
Но рядко е така и си личи. Примерно пробвали ли сте да си хванете двете ръце ето по този начин - - повечето хора могат това само в едната посока, тъй като едната ръка е с много по-развита мускулатура, та покрай такива неща са препоръките.
Друг е въпросът, че наистина е много трудно с "неможещата" ръка да правиш каквото и да е. И съм абсолютно съгласна, че насилването може да доведе до травми.  Peace

# 484
  • Prague Czech Republic
Като дледам ''Ритамът на мечтите'' ми се иска да  #2gunfire #2gunfire Нирмала и сестра и що за хора са това? Булката не съм я гледала последните два дни и не знам нищо какво се случи!?

# 485
"Гудия, закуската ти е готова"  ooooh! Тия навлеци родителите на Гаури не стига, че досаждат и само поразии правят, ами като правят нещо, явно само за дъщеричката си го правят.  #Crazy

# 486
  • Terra incognita
Много долна тази Гудия. Ще се самоизяде от злоба. Това със снимката беше много долно, а този глупчо хвръкна до небето. А каква всъщност е причината за тяхната раздяла? Сигурно той разбира що за стока е неговата Гудия.... Tired

# 487
Много долна тази Гудия. Ще се самоизяде от злоба. Това със снимката беше много долно, а този глупчо хвръкна до небето. А каква всъщност е причината за тяхната раздяла? Сигурно той разбира що за стока е неговата Гудия.... Tired

Абсолютно! Грозна постъпка, ама какъвто човекът, такива и делата... Усещам как скоро ще се материализира поговорката "Който нож вади, от нож умира".  smile3508
Как може за всичко да го лъже, всичко ѝ е с някакъв цел или план. Това не е семейство, и аз мисля, че Джагдиш като разбере това, ще я разкара. Той вече няколко пъти ѝ намеква и натвърдва, че не е лошо да споделя с него решенията си, та явно ще му писне.

# 488
Вчерашната и днешната серия на "Малката булка " ми се видяха скучни и тъпи.Ама то при такива дълги серияли се влачат събитията.Гледах представянето на утрешния епизод. Какво изведнъж издивя Гена ?Васант и той.Много бързо губят доверие тези индийци към всеки.

# 489
  • Terra incognita
Какво изведнъж издивя Гена ?Васант и той.Много бързо губят доверие тези индийци към всеки.
Явно сценаристите са решили да разнообразят малко филма и с вътрешни интриги, както във всяко такова голямо семейство, впрочем. Нанду бута друго дете, мисля че заради това се сбиват и той се наранява, но разказва друга версия на родителите си, които избесняват и държат сметка на родителите на другото дете. Оказва се , че бащата работи за имението и Васант го плаши с уволнение. Разбира се, Ананди надушва нередността и им казва, че не хубаво Нанду да расте с усещането, че е над другите. Те се цупят, че тя постоянно се бърка във възпитанието на сина им и те така. Но скоро ще се разкаят и засрамят, когато узнаят истината Close

# 490
Прочетох в темата, а после и в интернет за "нечистата" лява ръка, но тази снимка от индийски сериал е в противоречие с това твърдение. newsm78

# 491
Е как да не е в противоречие, Сурач и Сандия са над всички традиции, нали е важно да се обичат на екрана  Mr. Green

# 492
Непонятно ми е как за една серия Васант се промени толкова много. Днес толкова се възхищаваше на Ананди, даже почерпи цяло село, а утре...Гена също как яростно я защитаваше, а от няколко епизода насам е неузнаваема

# 493
  • Варна
Гледайте сериите с разправиите покрай Нанду, защото в тях за последно се играе ролята на Гена от тази актриса. Васант и Гена ще отидат при баща му и тогава ще започне да се снима друга жена като Гена. После баща му ще се обади на Калиани, тя ще се прибере и ще ги сложи всичките на местата им.

# 494
Калиани много се задържа при сестра си...да не би артистката да има други ангажименти  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт