Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 542
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Е как да не е в противоречие, Сурач и Сандия са над всички традиции, нали е важно да се обичат на екрана  Mr. Green
Излишно Mr. Green! Тук не става въпрос за Сурадж и Сандия , а за индийски сериал, в който никой не би си позволил подобна сцена, ако все още в Индия лявата ръка се смята за "нечиста".Ако някой може да даде логично обяснение на сцената, без да намесва актьори и сериал, да го направи. Hug
Скрит текст:
[/spoiler]

# 496
Tara41, просто се шегувам, няма нужда всичко да се приема така лично. На всички ни е ясно за какво става дума. Peace
Замислих се още, освен нещата, които обсъдихме, как се процедира при някой инцидент, не дай си боже, ако човек си счупи дясната ръка, примерно.  newsm78

# 497
Няма проблем. Peace
Същото се отнася и за хората, които ползват предимно лявата ръка, но може би тази традиция е претърпяла развитие. newsm78

# 498
Така ѝ се пада на Гаури, като всичко прави от лошо, а не от добро, нека сега си сърба попарата.  Naughty Ама и майка ѝ е една куха лейка, как не се сеща, че обижда по този начин човека, какъвто и да е...
Иначе, да ви споделя, в случая с Нанду съм съгласна с Гена и Васант, Ананди навсякъде се вре, а дори и да е ОК да го прави, досега показва съобразителност, редно беше и в тази ситуация да се досети, че хората не може да са съвсем обективни като става дума за децата им.

# 499
Аз да попитам, какво беше това дипломиране на Ананди? Кога и къде е учила? Бейрон искаше да я прави лекар, но тя отказа и явно нещо съм изпуснала, защото доста ме изненада това писмо, което получи. Иначе беше доста смешно, Васант влиза с викове , че има писмо за Ананди и сяда и веднага го разпечатва и прочита, сякаш е за него.

# 500
Момичета, кога ще се появи Шив (бъдещият съпруг на Ананди)? Много ми се бави напоследък филма, зациклиха и леко ми омръзна. Искам да знам нещо интересно, повратно случва ли се в близките 3-4 седмици? newsm78

# 501
  • Prague Czech Republic
Ех тази Чанда е ужасна само интриги върти. Доста има да чакаме докато се появи Шив.

# 502
  • Варна
А Ананди кога ще почне да сънува Шив. Попаднах веднъж на някаква серия в която го сънуваше.

# 503
Така ѝ се пада на Гаури, като всичко прави от лошо, а не от добро, нека сега си сърба попарата.  Naughty Ама и майка ѝ е една куха лейка, как не се сеща, че обижда по този начин човека, какъвто и да е...
Иначе, да ви споделя, в случая с Нанду съм съгласна с Гена и Васант, Ананди навсякъде се вре, а дори и да е ОК да го прави, досега показва съобразителност, редно беше и в тази ситуация да се досети, че хората не може да са съвсем обективни като става дума за децата им.
Не съм съгласна с Гена, но нейното недоволство е още отпреди, тя постоянно ревнуваше Нанду, че слуша Ананди , а не нея - майка му. Тези недоволство и ревността зрееха и сега си намериха логичен път да се излеят. Дразни ме грубостта на Гена, но и Ананди наистина на всяка манджа меродия, и не само в този случай, но е постоянно поучава и апострофира Гена пред Нанду... Но иначе с нетърпение чакам, кога ще се изясни случката и Гена като пос....на ще дойде да се извинява Жалко , че няма да има този ефект, защото нали ще я сменят вече, а пък онази новата изглежда като ударена с мокър парцал. Изобщо няма това гордо излъчване на Гена

# 504
Дарья, наистина от отдавна забелязвах негодуванието на Гена, но според мен и тогава си беше права - на никоя майка не ѝ е приятно да я излагат така пред детето ѝ, както и ти си писала, а и това като цяло ми се вижда много вредно в дългосрочен план, защото детето действително може да спре да приема майка си като авторитет.
Иначе Гена като цяло ми е страшна любимка и много съжалявам, че ще я сменят.  Rolling Eyes

# 505
  • Terra incognita
Относно Кармата. Понеже отскоро го загледах, не мога да разбера Ичха истинска дъщеря ли е на Джоги? newsm78

# 506
vasilissa1, Ичха не му е дъщеря, но от много малка живее при тях, Дамини им беше прислужница. Оказа се, че Джоги преди много време е ударил с колата си баща ѝ (не преднамерено, разбира се), който е починал, и така я взима под крилото си и я третира като дъщеря.

# 507
  • Пловдив
Дарья, наистина от отдавна забелязвах негодуванието на Гена, но според мен и тогава си беше права - на никоя майка не ѝ е приятно да я излагат така пред детето ѝ, както и ти си писала, а и това като цяло ми се вижда много вредно в дългосрочен план, защото детето действително може да спре да приема майка си като авторитет.
Иначе Гена като цяло ми е страшна любимка и много съжалявам, че ще я сменят.  Rolling Eyes
Напълно подкрепям казаното за авторитета на майката! Аз много си харесвам Ананди, но при начина по който се държи с Гена, ами много ме дразни. Особено като даде сладката на Нанду, директно щеше да са изяли шамара и той и тя.
А относно случката сега, като го четох разказано ми звучеше едно, но сега като гледам - не намирам Васант и Гена да грешат. Оная лелка къде ходи да се меси, вярно неволно събори Нанду, но тя е голям човек и не трябваше изобщо да го бута. И ако Нанду наистина е със счупена ръка, даже им е малко че му удържаха само последната заплата на мъжа. Жена му като е проста и груба, да си плащат за грешките.

# 508
Той Васант много добре отговори по тоя повод - "и аз неволно го уволних" или нещо такова беше казал. Факт е, че се е случила белята, това, че е неволно, просто би направило наказанието една идея по-леко, според мен, но не и да го отмени.  Naughty
Вярно, Нанду нарочно бутна момчето, много ме подразни, но такива неща се случват много често между децата и те трябва да си останат там, децата все пак трябва да се научат да се справят. Е, признавам, че е ужасно трудно и болезнено да видиш, че някой е обидил или бутнал детето ти, но ролята на родителя, мисля, е да обясни кое е редно и кое не е и да даде личен пример, евентуално да поговори с другия родител, но не и да се намесва и той с насилие.
Може би идеята на тази случка е да представи Ананди като мега справедлива и да се види как е готова да скочи и срещу своите, но лично на мен не ми се вижда много уместно.  Peace

# 509
  • Пловдив
Може би идеята на тази случка е да представи Ананди като мега справедлива и да се види как е готова да скочи и срещу своите, но лично на мен не ми се вижда много уместно.  Peace
Ама тя изобщо не е справедлива! Децата са деца, не може без никакви конфликти между тях. Аз имам син, голям кибрит беше, гледах все да съм наблизо да пазя другите деца от него. Ролята на възрастния човек е да балансира нещата, не да внесе допълнително агресия. Така че, майката на другото дете си беше много виновна. А и счупена ръка освен болка значи и пари за лечение! Силно се съмнявам заплатата на мъжа й да покрие лечението.
Та в този случай Ананди ме ядоса. Не е справедлива, а се опитва да се хареса на всички.

Общи условия

Активация на акаунт