Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 417
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Е как да не е в противоречие, Сурач и Сандия са над всички традиции, нали е важно да се обичат на екрана  Mr. Green
Излишно Mr. Green! Тук не става въпрос за Сурадж и Сандия , а за индийски сериал, в който никой не би си позволил подобна сцена, ако все още в Индия лявата ръка се смята за "нечиста".Ако някой може да даде логично обяснение на сцената, без да намесва актьори и сериал, да го направи. Hug
Скрит текст:
[/spoiler]

Здравей Тара41.Не съм много компетентна по въпроса с традициите в Индия,но ако е такъв  голям грях колкото го пишете ,според мен най-логичното обяснение  е ,че тази сцена е с огледален образ.Не съм сигурна ,но много често съм засичала такива сцени.Например:В един момент гривната е в лявата ръка,а в следващия в дясната и много др. такива.Поздрави Hug

И аз си мислех, че може да е огледален кадър. Това е доста често срещана грешка, при монтирането филм. Wink

# 526
# 527
Мацки, аз не се стърпях и изгледах "Пътеки към щастието" или "Как да наречем тази любов?" /по оригинал/. Mr. Green Страхотен сериал. Heart Eyes Захванах да го гледам, понеже е 398 техни епизода и няма да ми се налага да го следя с години като другите, но така ме завладя, че го изгледах на един дъх за има-няма 10дни. Сега обаче ми се иска да има още и още. Crazy Смея да кажа, че този сериал вече е номер 1 в топ класацията ми за индийски сериали.  Heart Eyes
Докато гледах този сериал се сетих, че актрисата Санайя Ирани /Куши/ съм я гледала в един клип на моята любима индийска песен. Клипа е откъс от сериала "Цветовете на страстта". Някоя от вас  гледала ли го е?  Rolling Eyes Партньора и там много не ми е по вкуса. Един такъв мустакат Джо.  Laughing
Барун Собти /Арнав/ е друга работа. Секси сладур. Ще го изям с парцалките.  Mr. Green Снимал е страхотно филмче, точно по мой вкус и тези дни мисля да го изгледам. Wink

# 528
  • София
Мацки, аз не се стърпях и изгледах "Пътеки към щастието" или "Как да наречем тази любов?" /по оригинал/. Mr. Green Страхотен сериал. Heart Eyes Захванах да го гледам, понеже е 398 техни епизода и няма да ми се налага да го следя с години като другите, но така ме завладя, че го изгледах на един дъх за има-няма 10дни. Сега обаче ми се иска да има още и още. Crazy Смея да кажа, че този сериал вече е номер 1 в топ класацията ми за индийски сериали.  Heart Eyes
Докато гледах този сериал се сетих, че актрисата Санайя Ирани /Куши/ съм я гледала в един клип на моята любима индийска песен. Клипа е откъс от сериала "Цветовете на страстта". Някоя от вас  гледала ли го е?  Rolling Eyes Партньора и там много не ми е по вкуса. Един такъв мустакат Джо.  Laughing
Барун Собти /Арнав/ е друга работа. Секси сладур. Ще го изям с парцалките.  Mr. Green Снимал е страхотно филмче, точно по мой вкус и тези дни мисля да го изгледам. Wink

Сериала е страхотен! Подкрепям те напълно  Crazy и на мен много ми хареса  Hug Едно въпросче  Laughing Барунчо е снимал два, кой от тях ще гледаш и къде, ако може линк  bouquet
Последното което е снимал е една реклама за пестенето на вода  Laughingголям сладур  Crazy

http://m.youtube.com/watch?v=lUqst2bS7wM

# 529
  Миха Hug
tube.com/watch?v=Adk2RPwYh1Q  - на русски филма се казва Мы заключили сделку. Тук барунчо е по-млад с 1 година. Тук е  с русски субтитри  http://turkcinema.tv/indian-serials/my-zaklyuchili-sdelku-serial-baat-hamari-pakki-hai.html, но е само до 17 епизод и е с много лошо качество

https://www.youtube.com/watch?v=DSzwc0TLJ_s - Dill Mill Gayye - встреча сердец (среща на сърцата) - http://turkcinema.tv/indian-serials/vstrecha-serdec-dill-mill-gayya.html - с русски субтитри . Дават, че изпълнява роля на доктор Радж Сингх, но не успях да го видя - главния герой не е той

дано не ти досадих

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 10:55 от Дарья

# 530
  • София
 Миха Hug
Скрит текст:
tube.com/watch?v=Adk2RPwYh1Q  - на русски филма се казва Мы заключили сделку. Тук барунчо е по-млад с 1 година. Тук е  с русски субтитри  http://turkcinema.tv/indian-serials/my-zaklyuchili-sdelku-serial-baat-hamari-pakki-hai.html, но е само до 17 епизод и е с много лошо качество

https://www.youtube.com/watch?v=DSzwc0TLJ_s - Dill Mill Gayye - встреча сердец (среща на сърцата) - http://turkcinema.tv/indian-serials/vstrecha-serdec-dill-mill-gayya.html - с русски субтитри . Дават, че изпълнява роля на доктор Радж Сингх, но не успях да го видя - главния герой не е той

дано не ти досадих

Много ти благодаря  Hug никога не ми досаждаш  Laughing
Той направи  два игрални, и за тях търся информация Laughing
За вчерашните серии  Laughing Много ми харесва песента, която вървеше като фон на втората  среща на двамата в болницата. А Лаваня много добре го играе като фон, почти незабележим  Mr. Green

# 531
Привет мацки  wavey wavey wavey wavey wavey

И аз се захласнах по "Пътеките"  Party Party Party Прехвърлих го до края със скрол, а сега се връщам  за детайлите, но съм доста напред с материала  Mr. Green
Кики Hug Heart Eyes и на мен вече ми е любим  Peace, особено разтоварващо ми действа този жанр - романтична драма с привкус на комедия. Не съм гледала с бг дублаж, но с руския превод на моменти падам от смях. Такива лафове се ръсят, че сълзи ми текат.

Миха Hug, Даря Hug, айде заформяйте коментарното студио, че да се включвам и аз  hahaha hahaha hahaha

На сета Саная и Барун направо са се размазвали от хумор, ето да хвърлите едно око.
https://www.youtube.com/watch?v=rBiwolzQhNc

# 532
  • София
на мен Пътеките ъщо са ми много на сърце...голям смях,...дори и малко наивното и инфантилно излъчване не ме дразни...толкова са сладки Куши и Арнав...а хуморът и лафовете ме разтоварват...един различен и по-лек бих казала индийски сериал, на фона на излъчваните досега
немя ги ред сълзи и т.н което за мен е супер Mr. Green
дано не обиждам някой, просто лично мнение и въпрос на вкус Heart Eyes

# 533
Сериала е страхотен! Подкрепям те напълно  Crazy и на мен много ми хареса  Hug Едно въпросче  Laughing Барунчо е снимал два, кой от тях ще гледаш и къде, ако може линк  bouquet
Последното което е снимал е една реклама за пестенето на вода  Laughingголям сладур  Crazy
http://m.youtube.com/watch?v=lUqst2bS7wM

Да, снимал е два игрални филма. Единия е Main Aur Mr. Riight /2014/, а другия е Satra Ko Shaadi Hai /2015/. Аз ще гледам Main Aur Mr. Riight, тъй като Satra Ko Shaadi Hai още не е излезнал.
Миха, ти нали знаеш хинди. Стига да излезнат на екран, всички индийски филми първо ги качват на хинди, а после и на други езици. Аз ще трябва да го гледам на английски или на руски, тъй като все още не съм научила хиндито.  Laughing
Рекламата за пестенето на вода е много готина.  Wink Там с тая дълга коса Барун ми е малко хъъъ как да кажа, като колежанче.  Laughing

# 534
 Миха Hug

дано не ти досадих

Дарья, това са сериали, в които се е снимал, а ние говорихме за игрални филми.  Wink

От сериалите е снимал: Shraddha as Swayam Khurana /2009-2010/, Dill Mill Gayye as Raj Singh /2010/, Baat Hamari Pakki Hai as Shravan Jaiswal /2010-2011/, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? as Arnav Singh Raizada /2011-2012/.

Надявам се, да го гледаме занапред в повече игрални филми, защото е много добър актьор! Heart Eyes

# 535
Привет мацки  wavey wavey wavey wavey wavey

И аз се захласнах по "Пътеките"  Party Party Party Прехвърлих го до края със скрол, а сега се връщам  за детайлите, но съм доста напред с материала  Mr. Green
Кики Hug Heart Eyes и на мен вече ми е любим  Peace, особено разтоварващо ми действа този жанр - романтична драма с привкус на комедия. Не съм гледала с бг дублаж, но с руския превод на моменти падам от смях. Такива лафове се ръсят, че сълзи ми текат.

Миха Hug, Даря Hug, айде заформяйте коментарното студио, че да се включвам и аз  hahaha hahaha hahaha

На сета Саная и Барун направо са се размазвали от хумор, ето да хвърлите едно око.
https://www.youtube.com/watch?v=rBiwolzQhNc

Здравей! Здрасти! Чао! Чао! Марвелка  Hug
И аз определих жанра на "Пътеките" като романтична комедия, макар че реално го слагат в друг жанр. Положителния заряд, хумора, музиката, красота, а и химията между двамата герои е завладяваща.  Heart Eyes Между другото филма е турско-индийска коопродукция.
Прави ми впечатление, че индийските актьори са много добри в пресъздаването на чувства. И не само в този сериал, но и в други сериали, а в игралните филми, така се гледат влюбено, сякаш не героите са влюбени, а актьорите. Същото важи и за чувството на гняв.  Wink

# 536
на мен Пътеките ъщо са ми много на сърце...голям смях,...дори и малко наивното и инфантилно излъчване не ме дразни...толкова са сладки Куши и Арнав...а хуморът и лафовете ме разтоварват...един различен и по-лек бих казала индийски сериал, на фона на излъчваните досега
немя ги ред сълзи и т.н което за мен е супер Mr. Green
дано не обиждам някой, просто лично мнение и въпрос на вкус Heart Eyes
На фона на всичко разтоварващо, което дава този сериал на зирителя, наистина наивното и инфантилно излъчване, допуснатите снимачни фалове, нагласените моменти и т.н. не ми правят впечатление. Прекалената драма пък в другите сериали ме отблъсна от тях, а също и тихото стоическо смирение, което показват почти във всеки сериал. В "Пътеките" имаше от всичко! Имаше смях, имаше и сълзи, имаше омраза, имаше и любов, имаше традиции, ценности и куп още неща, които трябва да се видят!  Heart Eyes

# 537
Кики Hug с тоя лаф на лелята, направо ме разби  hahaha hahaha hahaha hahaha

Сериала е много е лек за гледане, гафовете и мен не ме впечатляват, но по отношение на химията Арнав и Куши нЕмат равни на себе си. Изместиха Шив и Анандито Peace Между другото Саная е под №3 в класацията за боливудски красавици за 2015 г., Много си пасват с Барунчо. Пича ме кефи като цяло, но не винаги Rolling Eyes На моменти ми идва да хвана самолета да взема да счупя ръчичките на фризьора му  Mr. Green

# 538

Сериала е много е лек за гледане, гафовете и мен не ме впечатляват, но по отношение на химията Арнав и Куши нЕмат равни на себе си. Изместиха Шив и Анандито Peace Между другото Саная е под №3 в класацията за боливудски красавици за 2015 г., Много си пасват с Барунчо. Пича ме кефи като цяло, но не винаги Rolling Eyes На моменти ми идва да хвана самолета да взема да счупя ръчичките на фризьора му  Mr. Green

Любимата фраза на лелята е уникална.  Laughing
Аз си мисля, че ще пада голям смях, когато стигнат до сериите с НК на български. От една страна той позабравил хиндито, от друга те пък опитвайки се да изпрактикуват английския си, използваха все неподходящи думи и се получаваше нещо смешно. Ето това на български ще е  интересно.  Wink
А кои са другите мацки под номер 1 и 2 в класацията за боливудски красавици?
Относно прическата на Барун,  Laughing в първия му игрален филм е много смешна в началото, когато главната героиня го намира.  Laughing После тя го шлифова и Барунчо отново заприличва на Арнавчо.  Heart Eyes На мен много ми допада така делови.  Mr. Green

# 539

Любимата фраза на лелята е уникална.  Laughing
Аз си мисля, че ще пада голям смях, когато стигнат до сериите с НК на български. От една страна той позабравил хиндито, от друга те пък опитвайки се да изпрактикуват английския си, използваха все неподходящи думи и се получаваше нещо смешно. Ето това на български ще е  интересно.  Wink
А кои са другите мацки под номер 1 и 2 в класацията за боливудски красавици?
Относно прическата на Барун,  Laughing в първия му игрален филм е много смешна в началото, когато главната героиня го намира.  Laughing После тя го шлифова и Барунчо отново заприличва на Арнавчо.  Heart Eyes На мен много ми допада така делови.  Mr. Green

Абе той делови и на мен ми допада, ама врата му все орасъл   hahaha hahaha hahaha
Любопитен ми е българския превод, но още от първата серия не харесах дублажа и продължих при рускините. Как при нас се превежда въпроса "Що за?" На руски го приемам като недовършен въпрос. Много често когато Арнав каже само "що",  НК и Куши  го допълват - не "що", а "що за"  newsm78 И като я погледне с оня неразбиращ поглед, направо падам.
В класацията №1 е Приянка Чопра, а на 2-ро Драшти Дами /ако правилно произнасям името/

Общи условия

Активация на акаунт