Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 387
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Сандия е обявена за мъртва, но уж казват, че била жива.
Пътеките мисля да го изгледам до край, защото ме кефи, пък и не е много епизоди. Значи Анджали в крайна сметка накрая не се омъжва за никой, така ли? Какво се случва със Шиям?

Бубе Hug не на "уж" жива си е  Heart Eyes иначе и на мен драмата ми е в повече  Peaceно това в другата тема Stop
Арнав предава Шиям на полицията, поне такъв спомен имам Peaceпървият път му се разминава само с изгонване  от къщата  Hug а Анджали не се омъжва втори път Hug

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 12:17 от miha-

# 601
Понякога си мисля, че Тапася е невменяема, ама сериозно. Направо ѝ се чудя как може така да се заблуждава. Да крои планове да накара Ичха да се съмнява във Виир го разбирам. Ама да очаква, че отведнъж ще празнува Св.Валентин с Виир, направо ме напушва яко.  hahaha
Божеее, ма те цялото семейство са ку-ку. Тоя пък Пушкар си мисли, че Дамини прави любовни подаръци на Джоги. Лелеееее!  ooooh! Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 14:13 от Sahasrara

# 602
Бубе, Шиям от адвокат става затворник. Mr. Green Анджали не си намира друга половинка, понеже сериала свърши. Но има втора част на "Как да наречем тази любов?" само, че е с други актьори. Не ми е останало време да видя дали е продължение на първата част

# 603
  • Prague Czech Republic
Хубаво че поне този път Ичха не се върза на Тапася когато се преструваше че говори по тел. с Виир!! Нямам думи да коментирам Пушкар и Мохини, И двамата са много прости и без интересни актъори за мен.. Laughing Laughing

# 604
Кирионка, гледах и т.наречния 2-ри сезон на Пътеките - Как назвать ету любовь? . Нямат нищо общо. Други артисти, друга измислена фабула, Общо взето слаб филм. Актрисата там е също много красива, но главният герой  м-м-м SadЩе се разочароваш.  Няма нищо общо със Сарун.

# 605
  • Prague Czech Republic
Баба Кали им скри шапките на Снахите!!  Joy Joy Joy

# 606
АнандитУ все повече ме дразни...с това навиране навсякъде и във всичко

# 607
Здравейте! Hug Hug Hug Нека да ви почерпя, защото днес имам рожден ден.

# 608
Ani, Да си жива , здрава и късметлийка! Много е красиво платото.   bouquet

# 609
  • Варна
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ani1707 ! bouquet  
С пожелание за здраве, щастие и късмет! Hug

Отпускарският сезон е в разгара си и на тези, които обичат да четат, не мога да се стърпя и да не препоръчам тази разкошна книга :

Авторката е индийка (и живееща в Индия, което, май не е много често срещано сред индийските писатели, добили световна слава) - невероятно талантлива. Жалко, че се е отдала на обществена дейност и както разбирам, на хоризонта не се вижда друг роман... Но и само с този да остане - предостатъчно! Отдавна не бях чела толкова концентриран текст, без нито една излишна или неискрено звучаща дума... Действието се развива в Керала. Ще видите още едно от лицата на Индия ... и колко малко, всъщност, се различават хората, където и да живеят ...
P.S. Искам да допълня,препоръчвам ви да търсите това издание (превод на Леда Милева, под редакцията на Жени Божилова) - превъзхожда по-старото издание.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 23:09 от Lora-Di

# 610
Честит рожден ден и от мен, Ани! Да си жива и здрава!    bouquet

# 611
Честит ражден ден Ани! Много здраве, щастие и късмет ти желая! Както и един незабравим рожден ден, изпълнен с много положителни емоции. Весело изкарване и Наздраве от мен!

# 612
Лорка, благодаря ти за препоръката за хубаво четиво. Hug Тъкмо се чудех какво ще чета идната седмица на морето.

# 613
Ани, Честит рожден ден на патерица, да си жива и здрава, много успехи ти пожелавам във всичко!

Много се радвам, че Шиям си получава заслуженото накрая. Нямам търпение да се почувствам по-добре, за да мога да продължа да гледам този сериал. Най-после да има нещо качествено, което да има щастлив финал и не толкова много епизоди.

# 614
mumbas Hug Lora-Di Hug Sahasrara Hug kirionka Hug Бубе Hug благодаря ви за пожеланията. Страхотни сте!

Общи условия

Активация на акаунт