Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 383
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Лорка, благодаря ти за препоръката за хубаво четиво. Hug Тъкмо се чудех какво ще чета идната седмица на морето.
Надявам се, книгата да ти хареса,kirionka . Ще ми бъде интересно да споделиш мнение.
Между другото, нямаше да мога да разбера същността на тази невероятно хубава книга, ако не знаех нещата за Индия, които знам, благодарение на индийските сериали и нашите дискусии тук... Така че, на който се отнася с насмешка към индийските сериали - много му здраве!  Stuck Out Tongue Winking Eye  Всяко нещо, което пробужда интерес към непознатото, не е губене на време.

# 616
  • София
Надявам се, книгата да ти хареса,kirionka . Ще ми бъде интересно да споделиш мнение.
Между другото, нямаше да мога да разбера същността на тази невероятно хубава книга, ако не знаех нещата за Индия, които знам, благодарение на индийските сериали и нашите дискусии тук... Така че, на който се отнася с насмешка към индийските сериали - много му здраве!  Stuck Out Tongue Winking Eye  Всяко нещо, което пробужда интерес към непознатото, не е губене на време.
newsm10

# 617
руснаците превеждат "чамкили" като "блаженная", което буквално означава "блословена", но в контекста аз мисля че това означава "побъркана, не от този свят" в добрия смисъл, като паднала от небето

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 21:36 от Дарья

# 618
ВТОРНИК. Джаго се кара на Ананди по телефона, че не му вдига. Тя му обяснява, че Кало се е прибрала и знае всичко, ще им отнеме време, но положението в семейството ще се оправи.Добавя, че не желае да говори с него заради Гаури, но той я уверява, че съпругата му е ок с това, само така има връзка със семейството си все пак. Ананди затваря. Гаури е доволна. Опитва се да сложи сол в раната и отново започва да хули Ананди, но Джаго я защитава. Гаури се оплаква, че каквото и да каже, Джаго не я разбира. В имението Васант и Бейрон говорят за бизнес. Лал идва да вземе Ананди и всички и дават благословия. След като излизат пристигат Шиам, Сугна и децата. Шиам върви, а всички са шокирани, не са им казали, тъй като са искали да бъде изненада. Сугна и Кало остават на саме, старицата се оплаква от ситуацията и иска съвет от внучка си как да оправи нещата. В колата Ананди си мисли за думите на Джаго. Лал вижда, че нещо не е наред. Варун казва на баба си, че Нанду му е откраднал играчка. Кало е изненадана и иска обяснение от Сугна. Тя се опитва да смени темата, но старицата настоява да знае. Сугна и обяснява, че е истина- Нанду има навика да взима каквото му хареса, без да има позволение за това. След проблемите с Ананди обаче, не е искал да говори с Васант за това. Казва, че не е станало кой знае какво, една играчка е нищо. Кало се ядосва и отвръща, че следващият път Нанду може да открадне нещо от чужд дом. Сугна моли баба си да не споменава за това на останалите. Ананди и Лал пристигат на изложението. Джаго също е там. Ананди усеща присъствието му, но не се виждат. Навън Сугна отива да прибере Варун и вижда, че Нанду се кара с друго дете за един бинокъл. Майката на детето идва и му казва да остави играчката, тъй като ще загазят, Нанду е богаташко дете все пак. Сугна отива до Нанду и той и казва, че си е събрал парите за бинокъла. Тръгва си. На изложението Ананди и Лал виждат Джаго. Ананди казва, че не желае да го вижда. Джаго се доближава до Лал и го пита дали е дошъл сам, а той отвръща положително, Ананди е успяла да се скрие. Качва се в такси и се прибира към дома на сестрата на Лал. По-пътя натам обаче вижда една стара жена, която лежи в болки. С шофьора я карат в болницата. Сугна звъни на баба си и я уведомява за инцидента. Кало настоява внучка и да дойде и сама да разкаже на васант за случилото се, тя не е съгласна, но баба и успява да я склони. Затварят. Кало е много разочарована, че Нанду се превръща в Джаго. В болницата приемащият лекар е точно Гаури. Тя се държи много грубо с Ананди, прави и забележки за английския. Момичето се опитва да и благодари, че е приела жената, но Гаури отново грубо и отговаря, че тя е извън опасност. Казва и да седи далеч от Джаго. Ананди и обяснява, че е тук само за ден, съветва я да гледат щастието си, както тя гледа своето. Тръгва си. Гаури отново и се заканва. На тръгване обаче една носилка бута Ананди, а Джаго я хваща да не падне. Двамата се гледат около 29372864287427минути, а камерата не спира да се върти около тях, романтичната музика и тук не е изключение. Джаго се ядосва. че не му се е обадила, а е в Мумбай. Иска да я убеди, че Гаури няма проблем с нея и започва да я дърпа към кабинета и. Гаури ги вижда и започва да се държи много мило.

# 619
Мисля че някой от вас прекалено скачате срещу ананди.Тя правилно си казваше на родителите на племеникак си но кой да сулша.Той просто почва да се превръща в джагдиш и ако не се вземат мерки въобще нищо хубаво няма а се случи с това момче.Но на мама и тати той е ангелче невинно е дургите са виновни той за нищо не е виновен постоянно го дундуркат не го възпитават и не го наказват когато трябва вярват му безрезверно а не трябва да е така .Децата са много хитри и ще представят нещата по дург начин за да се измъкант от наказание трябва да се изслуша от другата страна а не да се надуват насреща и да се мислят за най-велики везирам мъжа забравих му името.Когато демонстриват такова поведиуение пред сина си той остава с впечетлението че всичко му е позволено че може да си прави каквото си иска и вечно ще се измъкне защото е от еди какъв си род и ако дори направи нещо нередно никой няма да се осмили да каже нещо защото ще му се случи случка.Нуе оправдавам майката на дургото момче където грубо реагира срещу детето но той не беше без вина спъна сина и най-умишлено и се държеше ужасно но все пак не е решение това.Гаури ме дразин ужасно това е толкова тъжно въсщност човек да живее в едан лъжа лъже себе си толкова монго че чак се обеждавам сам себе си че е така.Все нарича Ананди лошата а тя най-хубавата най-милата най-добрата все тя е правилната не мисля че ще се оправи някога не мога да я тая просто.за моята карма нмма коментар дразян се дразня се на героите то бива бива и наивност ама чак пък толкова.

# 620
Много ме дразни Гаури...и как самодоволно се усмихва. Кога най-сетне ще си получи заслуженото и Джаго ще разбере каква змия е?

# 621
Много ме дразни Гаури...и как самодоволно се усмихва. Кога най-сетне ще си получи заслуженото и Джаго ще разбере каква змия е?
Ох, и аз съм така, направо се наежвам като ѝ чуя гласеца и като я усетя да се мазни. А тоя Джаго и той не пада по-долу - връзва ѝ се като пълния тъпанар, толкова грубо се държи, че нямам думи!  ooooh!

# 622
СРЯДА. Гаури се страхува да не би Ананди да издаде тайната и. Няма друг избор освен да каже на Ананди, че няма нищо против с Джаго да поддържат контакти. Ананди ядосано казва, че е добре човек да знае значението на думите си и излиза. Вижда се с Лал и тръгват към изхода. Джаго крещи на Ананди да спре. Гаури отива до нея и я моли да им отиде на гости, като приятелка. Момичето е изненадано. Гаури иска да прати подарък на Кало. Ананди се съгласява да иде, но с Лал. Наум Гаури пак се заканва на Ананди. По-пътя натам се опитва всячески да покаже на Ананди колко загрижен е Джаго за нея и бебето. По време на поредната закачка, че Ананди само е слушала за пица, Джаго се намесва и казва, че това са яли на медения им месец(пхааахахах!). В дома им Джаго праща Гаури да направи чай и започва да я разпитва как е. Гаури дава на Ананди статуетка, която всъщност не е била предназначена за Кало, а е подарък от родителите и. Джаго вижда това и се ядосва, че съпругата му за пореден път е излъгала. Насаме Гаури му обяснява, че просто е искала да накара някак си Ананди да приеме поканата. Джаго е доволен и и благодари. Ананди пита какво да каже на Кало за подаръка, а Гаури я кара да излъже. Джаго се намесва и казва, че Ананди не лъже, което ядосва Гаури. Тя става нападателна и казва, че Ананди е съсипала репутацията на семейството и поемайки този пост, е трябвало първо да премисли решението си. Лал се намесва разярен и обяснява, че тя най-добре знае какво е да мислиш за нечия репутация, забърквайки се с женен мъж и разваляйки семейството му(право в целта, Лааал!thumbs up). Гаури се прави, че припада, а Джаго хваща Лал за яката и му казва да спре да крещи на жена му. Лал му обяснява, че тя само прави драми. Гаури се усмихва и си мисли, че е постигнала целта си. Ананди успява да разтърве мъжете и праща Лал да я изчака навън. Взима чаша вода и си тръгва. Джаго успокоява Гаури, а тя се чуди защо Ананди просто не е взела статуетката, тогава не би се стигнало до тук. Кало праща Васант и Гена до храма. В таксито Лал се кара на Ананди, че никога не се защитава. Тя го умолява да не казва на Бейрон. Кало отново обсъжда с някого по телефона, че всичко върви по план. Джаго и Гаури едновременно си мислят за случката. Сугна идва в имението и след дълго увъртане разказва на Сумитра за навика на Нанду и за случката в училище. Сумитра изобщо не и вярва и смята, че хората говорят така заради случката. Вика детето. Кало се появява и казва на Сугна повече да не се меси, а да гледа какво ще се случи. Сумитра и Нанду отиват в дома на детето. Майката обяснява, че не иска да се меси, за да не загуби съпругът и работата си. Детето обаче обяснява всичко. Нанду му крещи да млъкне, защото ще извика баща си и веднага ще уволнят неговия. Сумитра го шамаросва. Детето бяга към вкъщи и разказва на всичи за случилото се. Сугна разказва на Бейрон за случилото се. Васант се прибира и разбира за случилото се. Гена крещи на Сумитра веднага да слезе и и държи сметка за стореното.

# 623
Добро утро!
Ох, тая Гаури не се диша вече, докога ще ѝ се разминава, някой знае ли Джагдиш кога ще я разобличи, да се подготвя с пуканките за тези епизоди?

# 624
Добро утро!
Ох, тая Гаури не се диша вече, докога ще ѝ се разминава, някой знае ли Джагдиш кога ще я разобличи, да се подготвя с пуканките за тези епизоди?

Май няма да е скоро...

# 625
Някой гледа ли Кармата? Нани е много забавна, кефя се на днешния епизод.  Crazy

# 626
  • ГО
Аз гледам, добре се забавляват.  hahaha

# 627
  • Prague Czech Republic
Джаго ме изкефи като натри носа на Гаури.  Мисли си че Ананди не знае какво е пица!  Laughing Но джаго и каза че Ананди много харесва пица че и купил пица на меденият им месец.. Crazy Crazy

# 628
  • ГО
Отвратителна е тази Гаури!
Стори ли ми се или на спалнята им ми се мерна черен вибратор, който на следващия кадър, вече го нямаше  Crazy Crazy Crazy

# 629
  • Prague Czech Republic
Призлява ми като чуя Гаури , За всяко нещо се хвали на Ананди!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт