Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 383
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Отвратително и противно същество! И какъв нагъл поглед, направо откачам. А и сега продължава да лъже за статуетката, просто се чудя в Индия като я срещат по улиците, не ѝ ли бият по два шамара, ей така за облекчение?! Ама и Ананди ме нервира как си мълчи докато Гаури така нагло позира. А Джагдиш и той е за бой - толкова ли е тъп да не вижда, че Гаури унижава постоянно Ананди?! Ама че дразнещи серии!  ooooh! Поне не са скучни де Simple Smile

# 631
Имам чувството, че не само артистката са сменили ами и героинята. Какво стана с онова будно дете Ананди, което замениха с това безхарактерно същество  newsm78

И защо трябваше да прекъсва Лал, не стига, че я защити ами и виновен ще го изкара, а пред Гурата мълчи като пън  #Cussing out Дразни ме вече с нейната телешка душа

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 20:22 от Dream Team

# 632
ЧЕТВЪРТЪК. Кало решава да свикат импровизиран съвет в семейството, за да решат въпроса. Предлага Васант да е кметът. Никой не е съгласен. Бейрон някак си успява да накара брат си да седне на люлката. Сумитра разбира какво е разбрала, Сугна я подкрепя. Гена се ядосва и отива да донесе новите играчки на сина си. Нанду лъже, че е вярно, че се е карал с децата, но само защото са хвърляли играчките му. Гена носи играчките. Сугна взима една и казва, че е на Варун. Кало подава бинокъла на Васант и ясно се вижда, че на него има инициали. Нанду отново лъже, че е дал играчката за един ден на момчето и то веднага я е надписало. Кало крещи ядосана и обяснява, че и предния път, когато го е видяла, инициалите са били там. Гена също си спомня това. Всички разбират, че детето лъже и Гена е на път д го удари, но Сумитра я спира. Нанду бяга към стаята си. Васант е разярен и казва, че синът му заслужава голямо наказание. Бейрон му напомня, че когато са били стриктни с Джаго, той напълно е зарязал семейството си и е заминал за Мумбай, смята, че не е редно да бъдат прекалено лоши с детето. Кало обяснява на Васант, че това, през което той минава в момента, е същото, през което Ананди е минала, когато е трябвало да реши спора преди дни. Васант рабзира грешката си и се извинява на Бейрон и Ананди. двамата братя се прегръщат. Кало изказва разочарованието си от Гена, смятала я е за най-мъдрата между снахите си. Гена иска прошка от свекърва си и плаче. Извинява се и на Ананди. Кало обяснява, че Маавир и е казал за случилото се и заради това се е прибрала. Разказва за плана си. Пожелава само благополучие за семейството от тук нататък. Нанди слиза долу с куп играчки и казва, че са на Варун и дрруги негови приятели. Обяснява, че иска да ги върне обратно и обещава повече да не прави така. Плаче. Извинява се на всички. Кало му казва, че щом е осъзнал грешката си, ще получи прошка. Детето се извинява на всички. Кало му напомня за рождения ден и му обещава, че тази година ще празнуват по-различно, нищо, че празникът е минал. Всички са щастливи. Всички се качват по колите и потеглят на път. Абишек и Аша също са там. Спират на една поляна но Бейрон е гладен. Кало му казва, че няма да ядат, докато Нанду не реши. Зааповядва на всички да играят, без да спират. Всички се гонят и забавляват. По-късно се прибират у дома. Докато мъжете си говорят за бизнес, се появява сестрата на Кало. Всички са изненадани. Взимат благословия, а жената се шегува, че я гледат като крадец. Жената вижда Ананди и се чуди защо е отслабнала толкова, споделя, че е убедена, че с Джаго са най-красивата двойка. Никой не знае какво да отговори, а Кало сменя темата. Гостенката обяснява, че синът и е имал работа наблизо и е дошла с него. Подарява подаръци на всички. По-късно лелята пита Ананди защо не носи брачното колие/ или медальон със снимка на Джаго-не съм сигурна/. Момичето обяснява, че е счупено. Лелята много съжалява, че Джаго го няма и казва на Ананди да му предаде, че много иска да го види. Братовчедът на Васант му звъни и го пита дали майка му е там, лелята не е предупредила къде отива и човекът се е притеснил. Кало се кара на сестра си, че отново се държи като дете. Жената започва да кашля. всички са притеснени и викат Лал. Джаго готви за Гаури, но тя си идва по-рано и проваля изненадата му. Подарява му парфюм за първия им холи заедно. Джаго се натъжава, спомняйки си за дома. Гаури го успокоява и му обещава, че ще приготви любимите му ястия. Джаго е доволен колко добре се грижи за него, а тя се усмихва злорадо.

# 633
Здравейте,
Гледам "Пътеки към щастието ", но видях че има два филма с участието на Барун Собти Satra Ko Shaadi Hai и Main Aur Mr. Riight (2014) , ако някой има идея от къде да ги сваля ще съм благодарна.
  bouquet

# 634
Усещате ли как бабката яко ще ги изработи с тоя семеен съвет? Потривам ръчички отсега Simple Smile

# 635
Деми, единият филм можеш да го гледаш тук, но ще се разочароваш - филмът е слаб, а партньорката му - един кошмар, със самочувствие на торта. Самият той - си е много добър актьор и държи филма с още 1-2ма. Другият не мога да го намеря.
На мен Пътеките ми е е любим филм и съм склонна всичките малки пропуски да им ги простя. Саная Ирани е великолепна, както и останалите актьори.

# 636
# 637
  • София

Здравейте момичета Hugmumbas Hug demy Hug Вторият филм няма как да го намерите, защото не е пуснат на екран и май така ще си остане.  А първият още не съм го гледала  Laughing

# 638
Miha, искрено му стискам палци на това момче да успее в Боливуд, въпреки, че първият му филм е провал, макар и не негое. А и една вампирска реклама е ватсал, та ме разби. Май няма голям избор. А Саная Ирани съвсем не й върви след Пътеките. който е наименован "Как се нарича такава любов" в руските и английски сайтове. Още веднъж искрено съжалявам, че поне малко не са продължили сериала, заради излизането на Барун Собти от него. Както и да е дано и на двамата им провърви в плановете им. Толкова са приятни и хармонични на екрана, че съм им голям фен. Много ме разтоварва сериала и много ми се иска да си го сваля да си го имам, но не зная нито как, нито от къде мога да го направя.

# 639
А и още нещо  - филмът си заслужава да се гледа с титри, а не с дублаж, от който се губят актьорските гласове.

# 640
  • София
mumbas Hug Разбирам те напълно, толкова ми хареса "Пътеките", че измести всичко което съм гледала до сега. Не са много, но все пак Peace
Дано да успее Барунчо в Боливуд  Peace добър актьор е. На мен рекламата ми хареса Laughing а той каквото и да играе все ще му се получи, според мен. Саная последно май играе в някакво танцувално шоу.  Сериала можеха да го продължат още малко  Laughing Иначе си изгледах серииките от почивните дни Heart Eyes сега тези ще бъдат много, готини. Ще се разделят за пореден път в храма на фона на любимата ми песен Peace а след това следва и появата и отново в дома hahaha
Да, най-добре е със субтитри Peace имат страхотни гласове между другото, само Лаваня е малко като кобила Laughing
И аз искам да си го сваля, като намеря къде ще пусна и тук информация Peace

# 641
Здравейте Hug

Тук качват сериите на "Пътеки към щастието" за сваляне  bouquet

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … ry=0&active=1

И аз много харесвам сериалчето Heart Eyes Heart Eyes

# 642
  • София

galka05 Hug много ти благодаря Hug

# 643
Миха, знаеш ли, това, което ми прави впечатление във филма, е че има толкова много символика между редовете, че май наистина шпочвам да приемам, че любовта между 2-ма души е небесно дело. Та в серията съ срешата им в храма, след като тя си поряза пръста беше в деня, който пандитът определи като най-успешен за нейното сгодяване - 6 часа вечерта. Е докато Шам чакаше като кон на празна ясла, Арнав постави на левия й безименен пръст бинтова превръзка , в случая сгодяването беше извършено - небесното, той си я привърза към него точно в 6, че и службата в храма с камбанния звън започна за оповестяване на небесния договор.  Simple SmileБарун е добър актьор, но не изключителен. Той просто има едно много чаровно лице, с по-европоидни черти и тен, и много харесван персонаж във филма. Но за мен истинската фурия е Куши Кумари Гупта. Находак е. Май характерът на Саная не е от най-лесните, та изглежда доста недолюбвана от продуценти и режисьори. Поне такова впечатление остави у мен интервюто й с продуцентката на сериала. За разлика от подобното на Барун.

# 644
Обаче тая мърла Гаури се дъни всеки епизод, много ме кефи. Тамън ѝ мине някой от долните номера и вместо да задържи успеха, проваля всичко с въпроси през зъби тип "Какво става, Джагат?!" или пък егоистични реплики тип "Работата това, аз онова...". Човекът си мисли, че може да не види роднината си никога вече, а тя непрекъснато напомня за себе си. Много ме радва как нон-стоп демонстрира своята неувереност. Чакам с нетърпение следващите минути да предизвика нов скандал.  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт