Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 392
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • ГО
Калияни ме разрева, като каза на сестра си, че иска да си отиде преди нея. Много беше истинско и трогателно!

# 646
Калиани е голяма работа, много мъдрост има да се почерпи от нея. Даже снощи пуснах началото на мъжа ми да види как изигра всички. Опасна работа е, и като пусне някой от тези лафове като този с хвърчилото... Абе жестока е. newsm20

# 647
  • Варна
Калиани е голяма работа, много мъдрост има да се почерпи от нея. Даже снощи пуснах началото на мъжа ми да види как изигра всички. Опасна работа е, и като пусне някой от тези лафове като този с хвърчилото... Абе жестока е. newsm20
Като един Еркюл Поаро беше, когато накрая събира всичките шарани, за да им разкаже, как им е дърпал конците през цялото време, докато те са се имали за много хитри  Grinning
Това, за хвърчилото, беше наистина, право в десятката  Peace

# 648
  • Варна
Обаче тая мърла Гаури се дъни всеки епизод, много ме кефи. Тамън ѝ мине някой от долните номера и вместо да задържи успеха, проваля всичко с въпроси през зъби тип "Какво става, Джагат?!" или пък егоистични реплики тип "Работата това, аз онова...". Човекът си мисли, че може да не види роднината си никога вече, а тя непрекъснато напомня за себе си. Много ме радва как нон-стоп демонстрира своята неувереност. Чакам с нетърпение следващите минути да предизвика нов скандал.  smile3508
Ей, да беее! ... Простотията и, направо е за ... учебник по простотия ! Класиката на простотията! Mr. Green
Опашатите и лъжи! Колко дълго си въобразява, че ще може да крие от Джагдиш, факта, че Бейрон е плащал образованието и и че тя е знаела отдавна за това? ... Или пък, колко време ще мине, преди Джагдиш да разбере за последното и появяване в Джейтсар и простотиите, дето ги наговори на баща му? ... Или пък, за двойнствената и игра спрямо Ананди?  newsm78
И какво си мисли, че ще се случи после? ... Явно, разчита, че вече ще е "вързала" Джагдиш с детето - още една класическа простотия !  Sneaky
Ай, пък като взе да се подиграва с Ананди, дето била от село и не била виждала пица!!   smile3544  
   Абе, въшло с въшла!! Ананди порасна на село, ама в палат! А ти, много бързо забрави, от коя дупка изпълзя и че родителите ти се опитаха да те продадат невръстна, че да имат кО да ядат!   newsm77

# 649
Лори, "въшло с въшла" ме накефи!  hahaha
И аз точно това се чудя винаги на такива герои и по-скоро героини. Има си лъжи, които е ясно, ама повече от ясно, че е въпрос на време да бъдат разкрити. И затова Гаури ми е много смешна понякога. Като оня път с чичото, дето се криха да не ги види. Е какво като се скрият един път, до живот ли няма да се виждат?! Големи простотии. На Тапася примерно хитрините често пъти са много по-добре измислени и си има реална възможност да не се разкрие истината, особено предвид тъпотата, пардон - добротата  Mr. Green, на Ичха. Но в Булката Ананди колкото и да е добра, именно тя е пръв защитник на истината и там такива неща бързо-бързо лъсват. А и не само Ананди, ако не е тя, то или Васант ще подпали, или на Бейрон ще му дойде до гуша... има кой да разкрие нещата. В Кармата баламите са повечко, но в Булката - съвсем не.  Naughty  Joy

# 650
  • Варна
Лори, "въшло с въшла" ме накефи!  hahaha
Тя си е баш такава. Като я гледа човек, как вири нос и какви претенции има, няма да повярва, от каква колиба идва и кои са родителите и! ...  Нейният случай е типичен пример и потвърждение на проницателността, скрита в народните умотворения:
Кога стана калайджия, кога му (и !  Wink ) почерня г*за!
и
Пази Боже, сляпо да прогледа!

А забелязали ли сте, какъв просташко-махленски креслив глас вади, като се разписка (последният път беше в Джейтсар) - от време на време се чува гласа на актрисата под дублажа ... УжЪсТтт!  Sick
Толкова простее, че няма накъде... Според мен, Джагдиш се срамуваше от нея, когато бяха с Ананди и колегата му в квартирата им ... Защити я от немай къде - все пак, бременна, детето му носи... Нямаше как! ... Но, струва ми се, когато се нахвърли върху състудента си и го хвана за яката, най-много го беше яд на самия себе си, понеже взе да осъзнава, къде се е накиснал  Sneaky

# 651
Не мисля, че Джагдиш се е срамувал от състудента си. За мен, той все още е неориентиран. Нека да не забравяме, че той продължава по някакъв начин да си живее живота, ожени се по любов за Гаури, ляга си до нея, носи му детето... Това е като в реалния живот - негативите към партньора се натрупват капка по капка, но, просто трябва време, за да се промени отношението към него. За сега, той само вижда от време на време несправедлите забележки относно Ананди, просто защото я познава "цял живот", образно качество.

Аз също не харесвам Гаури, но, ако гледам някак си отстрани, извън контекста, тя е идеалния пример за това, как може да се манипулира мъж. С родителите му й е трудно, но с него, засега се справя блестящо. Просто, като всеки един млад човек, иска нещата да й се случат на момента. А манипулацията.... е, за това се изисква житейски опит Sunglasses

# 652
jfjallen, съгласна съм, че човек за да види истината за човека, когото обича, нещата стават понякога капка по капка. Донякъде съм съгласна и с твърдението за манипулациите на Гаури. Само дето според мен тя е един много, ама много лош манипулатор. На първо място защото се опитва да манипулира Джагдиш по въпроси, за които е много трудно да успее. В случая със семейството си е загубена кауза направо. Как може дори да си помисли, че ще има успех, като всички знаем и виждаме във всяка една серия как за тези хора там именно това е на първо място - семейството, кръвта. А не съпругата, приятелите, работата (!) и пр. Това с работата пък особено беше такава тъпня от страна на Гаури, че думи нямам.  ooooh! И на второ място - Гаури действа по начин, който постига резултати само в краткосрочен план. Един добър манипулатор е доста по-добър стратег. И на трето място - след като с действията си успява да заблуди само и единствено Джагдиш, то тогава спокойно можем да заключим, че ѝ се получават нещата не защото тя супер добре се справя с манипулациите си, а просто защото Джагдиш е още влюбен и съответно много заблуден. Щом с припадъка си не успя и Лал да заблуди, работата е ясна. Simple Smile Чакам аз с нетърпение истината да ѝ смачка фасона.  hahaha
Лори, и на мен ми е правило впечатление как ѝ се извисява гласчето медно загорско  Mr. Green Даже съм се чудила какво ли ѝ коства на дубльорката да играе именно тази роля.  Mr. Green

# 653
Добро утро момичета, mumbas   bouquet, miha   bouquet, galkata 05   bouquet   food010
Благодаря за коментарите и линка newsm20

Много ми харесва сериала " Пътеки към щастието", историята и актьора де  Laughing  изгледах го целия  с руски субтитри. Добре че го има иначе с тия две сериики събота и неделя. Сега го преглеждам  отново  Grinning.
Този филм, а и актьорите малко ми напомнят за един турски сериал "Огледален свят". Страхотна екранна двойка, много харесвани, но следващите им проекти нямат такъв успех.

# 654
Demy, Съгласна съм с теб, че са страхотна екранна двойка и е невероятен сериал - приказка за пепеляшка за възрастни. Като не съм им успяшни последващите проекти, да вземат да се съберат да си продължат още малко сагата, че много ми липсват. И аз го изгледах и повтарям с руски титри, за да не ми се губят гласовете на актьорите, че дублажът убива част от чара.

# 655
  • София
Привет момичета  Hug
demy  Hug вярно  Peace че двете серийки са недостатъчни, но аз да ти кажа, не ги пропускам Laughing нищо че вече ще го потретя целия Embarassed Чудесен сериал Heart Eyes Мерси за кафенцето   bouquet

mumbas Hug беше отбелязала, за символиката в сериала. Напълно съм съгласна с теб, всичко в него е свързано с нея. Сцената в храма с превързването на пръста на Куши и всъщност обвързването им пред боговете, е една от многото такива в Пътеките. На сватбата на Паял  и къносаха името му-буквичката де Laughing по погрешка Wink и след това Арнавчо и го припомни Laughing при тяхната церемония, че вече са го правили Laughing Викаш като нямат успех да вземат, да направят пак нещо двамата Laughing А дано Praynig ама надали Laughing Иначе ми липсват определено Heart Eyes
Тяхната история  по-скоро ми напомня на Красавицата и Звяра Wink

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 11:10 от miha-

# 656
Miha, има го и тов авъв филма , малко по-късно - Куши разказва приксзка за красавицата и звяра на деца вкъщата Шантивал, където познай кого децата отъждествяват със звяра. Много им е добър сценарият. Един от малкото не изсмукани от пръстите и завъртяни сценарии. А е и толкова смешен и разтоварващ. Направо си почивам стози филм. Връща ме в детството. Laughing

# 657
  • София
Miha, има го и тов авъв филма , малко по-късно - Куши разказва приксзка за красавицата и звяра на деца вкъщата Шантивал, където познай кого децата отъждествяват със звяра. Много им е добър сценарият. Един от малкото не изсмукани от пръстите и завъртяни сценарии. А е и толкова смешен и разтоварващ. Направо си почивам стози филм. Връща ме в детството. Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy JoyВярно, бях го забравила Laughing "Господин Чудовище, ще подпишете ли,  че ще изядете...." забравих името на момчето Laughing Какви бележки си написаха само тогава Joy Joy Joy Мноого са добри, истинска наслада и отмора Heart Eyes  

# 658
Точно така е ,Miha, отмора и наслада. А музиката..., толкова е хубава, че се хващам как си я тананикъм по цял ден.Впечатлението ми, че май целият екип се е забавлявал докато са го снимали. Ами чудни са - всичките  Heart Eyes Hug smile3501 newsm20

# 659
  • София
  bouquet  bouquet
извинявам се момичета ама нещо сайта ми играе номера напоследък
наистина Пътеките много напомня на красавицата и Звярът, само дето звярът си е убавец...

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 17:49 от galia2007

Общи условия

Активация на акаунт