Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 406
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, злобно, незлобно, пълнят ми душата днешните епизоди на Булката.  Mr. Green Даже писъците на Гаури не ме дразнят, така ги чаках...  Mr. Green Който копае гроб другиму...  Whistling

# 661
Лори, "въшло с въшла" ме накефи!  hahaha
Тя си е баш такава. Като я гледа човек, как вири нос и какви претенции има, няма да повярва, от каква колиба идва и кои са родителите и! ...  Нейният случай е типичен пример и потвърждение на проницателността, скрита в народните умотворения:
Кога стана калайджия, кога му (и !  Wink ) почерня г*за!
и
Пази Боже, сляпо да прогледа!

А забелязали ли сте, какъв просташко-махленски креслив глас вади, като се разписка (последният път беше в Джейтсар) - от време на време се чува гласа на актрисата под дублажа ... УжЪсТтт!  Sick
Толкова простее, че няма накъде... Според мен, Джагдиш се срамуваше от нея, когато бяха с Ананди и колегата му в квартирата им ... Защити я от немай къде - все пак, бременна, детето му носи... Нямаше как! ... Но, струва ми се, когато се нахвърли върху състудента си и го хвана за яката, най-много го беше яд на самия себе си, понеже взе да осъзнава, къде се е накиснал  Sneaky

Здравейте отново момичета.

Лорка, добре го каза. Пази боже, сляпо да прогледа. Хубаво ама, не се ли замисли малко преди да го напишеш това? После казвате, че аз нападам и обиждам. Както знаеш 2 незрящи момичета четат темата, а ти говориш такива неща, ти, която се възмущаваше на мен.

Такава е Гаури, беднячка която поне не си прави труда да е благодарна. Но може да се правят и по различни изказвания от това пази боже сляпо да прогледа.

Ето сега предполагам, че вече сте се убедили в думите ми за Бандитка. Изчезна, та се не видя. Няма никакви намерения да се появява, а какво остава да отговори на онзи въпрос за незрящите индийци. Не е нужно да ме нападате, а се опитайте да видите истината и това, което пишете вие самите.

# 662
Ресмие, изумяваш ме.

Двете незрящи момичета са достатъчно интелигентни за да са наясно със значението на израза "Пази боже сляпо да прогледне", който няма нищо общо с физическото състояние означавано като слепота.
Започвам да си мисля, че си доста малка около 12-13 годишна тинейджърка, а в реалния живот поведението ти често кара хората около теб да си мислят именно по твой адрес "Пази боже сляпо да прогледне". Не е ли време да порастнеш и да ни покажеш и светлата си страна?

# 663
  • Варна
Много съм доволна от днешната "Булка" Гаурито, как не пометна от истерия - не знам ...  Трябва повече да внимава, таз`жИна - един коз държи, изтърве ли го-спукана и е работата ...

resmie722, на постът ти не бих отговорила по друг начин, освен със снизходителен подсмиВ ... През ум не ми е минало, че някое от нашите момичета би се засегнало от една от най-известните български пословици - прекалено високо мнение имам за тях, за да допусна такова нещо ...  Те са със зрителни нарушения ... не с интелектуални .

# 664
Днешната серия беше пълна с издънки, като започнем с различното оцветяване на Ананди като разляха легена отгоре й и стигнем до различното облекло на Бейрон, който в началото беше с костюм  Mr. Green

Този празник на цветовете ми се вижда доста тъп...как се отмиват после  newsm78 Нещо като играта пейнбол... Mr. Green

# 665
Пази боже сляпо да прогледа!" - казва българската поговорка и много на място го казва. Не от прогледналия физически слепец се отвръща българинът, а от слепеца - простак, издигнат от нищожество, от тинята, благодарение на случайни обстоятелства, достигнал, без разбор на средствата, до висота, която той омърсява със своето присъствие...

Това е мой любим разказ още от ученическите години.

Ресмие, за последен път си позволявам да отговоря на твой постинг, при което най-учтиво те моля да престанеш да говориш от името на другите. Ако аз или Сунитра се засегнем от нещо или от някой, ще си го кажем и без твоята намеса.

Разбери веднъж за винаги, че дори Бандитка да ни беше казала, че не желае да отговаря на подобни въпроси нямаше да и се обидим. Тя не е длъжна нито по задължение да влиза във форума, нито да отговаря на всичко. Интригите ти няма нищо да променят, така че дори Бандитка изобщо да не се появи, никой от нас няма да започне да ти ръкопляска на глупавите коментари. Не разбирам какво точно целиш, но искам да знаеш със сигурност, че мен поне няма по никакъв начин да успееш да настроиш против Бандитка. В такъв случай за теб ще е по добре ако нямаш какво да казваш просто да престанеш да пишеш простотии, защото за напред каквото и да напишеш не смятам по никакъв начин да обръщам внимание, за което призовавам и останалите, та ще се окаже, че си говориш сама. Ако това искаш, продължавай..

# 666
Колко време остава докато Джаго разбере каква змия е Гаури?

# 667
  • Варна
Аз мисля, че дълбоко в себе си, той знае вече ... ама не му стиска да си го признае и да осъзнае, на какво се е натресъл ... Как му светнаха очичките, когато баба му разкри плана си за празника - още един повод да отложи прибирането при оназ`скрипя  Sly  ... Ама тя пък, как все нацелва момент да звънне, точно когато Ананди е в някаква "кризисна" ситуация и все го слуша, как крещи: Анандиии! Анандии! ... Газ пикае!  Twisted Evil Пече се на бавен огън! Представям си, какви картинки рисува въображението и ! ... Абе, тая да не вземе, да се изтърси накрая в Джейтсар, насред празника, да развали хубавата работа?! Знае ли някой?  Thinking Ще се пръсна от яд!  Crossing Arms

Много ме дразнят с туй престараване по отношение на диетата на лелята! Много! ...  Какви хора?! Сърце нямат! Да отказват на болна, умираща жена, поне да си хапне сладко, при положение, че има апетит - голяма рядкост при хора с нейното заболяване! Туй си е грях!  Angry Ще я затрие сигурно, една баничка! Пфуууу!  smile3516

# 668
Лори, тая змия наистина се изтърсва в Джейцар, но не знам дали по време на празника. По някое време решава да осветли лелята че е втората жена на Джагдиш и лелята се влошава рязко. Оная злоба с триста зора я отпращат обратно в Мумбай и тя отива да клевети Джаго пред ръководството на болницата. Много просто и злобно същество. Те и родителите й са отврат, ама тя струва ми се ги надминава.
Дриймче, ако питаш кога Джаго се разделя с Гурата след като чичото му разказва на какво се е натресъл, то серията е около 1070, горе-долу след 100 серии или обърнато в месеци около месец и половина - два има до тогава.
Що се отнася до диетата - имам близък човек с онко заболяване и действително трябва да се спазват ограничения в храненето.

# 669
  • Варна
Лори, тая змия наистина се изтърсва в Джейцар, но не знам дали по време на празника. По някое време решава да осветли лелята че е втората жена на Джагдиш и лелята се влошава рязко.
Сломена съм !!!   Как няма някой, да я докопа за кльощавия врат, с две ръце и ... да стискааааааа!

# 670
Лори, тая змия наистина се изтърсва в Джейцар...
Ееее няма такава гад, наистина, офф, след тези хубави серии ще има нерви, усещам.  Rolling Eyes Но пък има логика да се случват такива неща, без тях Джаго много трудно ще се сети на какво се е натресъл, така че ще трябва да потърпим явно.  Sick

# 671
Гледам Кармата и се дразня... (Не че това е изненада.) Значи Ичха си мрънка под носа как иска да стане майка, обаче спи в стаята на Сачи. Е как да стане тая работа?!  newsm78
Ама и Тапася си е с повече късмет, определено - Ратхот е сто пъти по-готин и по-мъж от Виир.  Naughty

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 14:07 от Sahasrara

# 672
  • Prague Czech Republic
Гледам Кармата и се дразня... (Не че това е изненада.) Значи Ичха си мрънка под носа как иска да стане майка, обаче спи в стаята на Сачи. Е как да стане тая работа?!  newsm78
Ама и Тапася си е с повече късмет, определено - Ратхот е сто пъти по-готин и по-мъж от Виир  Peace PeaceNaughty

Съгласна съм с теб. Hug Как иска да забременее Ичха когато спат разделени с Виир.  newsm78

# 673
Оооо, ама и тия в болницата в Мумбай са... ooooh! Абе може ли да е такъв цървул тоя доктор - казва му се, че бабата е болна от рак, а оня разправя за работа! Ами нали да лекува му е работата на лекаря, какво като не е в тази болница! Нима това е лекарско и дори човешко?! Малиии, ядосах се значи...  #Cussing out
Тва па нахалното и косматото като стисне тия устни така злобно, става още по-грозна.  hahaha

# 674
  • Варна
Мен пък ме ядосаха с тоя телефон - ако не знаят как да му изключат звука, толкоз ли не могат да го метнат в някое чекмедже?! ... Ама ... филм да става !  Wink

Ей, на мястото на Джагдиш, тая щях да я намразя (след постъпката и, която предстои в следващия епизод) - направо щях да развия анафилаксия към нея  Imp ... нищо че ми носи детето ... не се трае! ... като се развика - абсолютна махленка!  Sly

Ама Анандито, все пак, в червеното сари се издокара за празника !  Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт